If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно не е напълно решено дали ще е 2050 или 2150 година
Може още от сега да почват да копят!
Те дупките по улиците са толкова дълбоки, че ще спестят пари от разкопаване :-D
Коментар
Пухче
Първоначално изпратено от Jekata
Нараства броя на мъжете в Бургас, бити у дома
12 февруари 2010 / News.dir.bg
Все повече мъже в Бургас си признават, че са жертва на домашно насилие, заявиха от Общинския център за борба срещу насилието в морския град, предаде Burgas24.bg.
Само за месец януари трима представители на "силния" пол са се оплакали, че са били малтретирани, най-вече от собствените си деца. Общо 22 души са потърсили съдействие, проведени са 21 консултации, от тях три с представители на полицията, 14 с психолози и 8 с общински служители.
Насилието е и физическо и психическо. Причината според специалистите са най-вече финансовата криза, ниските доходи и оттам липсата на средства, а агресията ескалира след употреба на алкохол.
През миналата година от Центъра са подали 41 жалби за незабавна защита в районен съд, от тях 39 са били уважени. През настоящата година делата са 6, и всичките са били уважени от магистратите.
Нараства броя на мъжете в Бургас, бити у дома
12 февруари 2010 / News.dir.bg
Все повече мъже в Бургас си признават, че са жертва на домашно насилие, заявиха от Общинския център за борба срещу насилието в морския град, предаде Burgas24.bg.
Само за месец януари трима представители на "силния" пол са се оплакали, че са били малтретирани, най-вече от собствените си деца. Общо 22 души са потърсили съдействие, проведени са 21 консултации, от тях три с представители на полицията, 14 с психолози и 8 с общински служители.
Насилието е и физическо и психическо. Причината според специалистите са най-вече финансовата криза, ниските доходи и оттам липсата на средства, а агресията ескалира след употреба на алкохол.
През миналата година от Центъра са подали 41 жалби за незабавна защита в районен съд, от тях 39 са били уважени. През настоящата година делата са 6, и всичките са били уважени от магистратите.
Апропо;-))) "Американската икономика излезе от кризата и отново има ръст. Това обявиха световните агенции, предавайки изявление на американския президент Барак Обама. \"Виждаме, че икономиката излиза от кризата", заяви Обама.......Обаче започва американския футбол;-((( http://news.ibox.bg/opinion/id_810898325 "Страхът от кризата " ...Обобщен поглед има и тук http://news.ibox.bg/opinion/id_1482402143
Хе хе, внимавай какво пишеш, че си направо за темата, симпатяго
Не зацепвам, явно наистина съм за темата
Ами достатъчно беше да пишеш, че "се повтаря", защото нещо, ако се повтори втори път, то се потретва
ПП Споко, възможно от този момент и аз да съм там
Има логика ама аз като го прочетох преди няколко дни и си лафя с един приятел в БГ и го питах дали са дали нещо по новите за тази издънка на съседите, а той остана доста изненадан... чак тогава зацепих, че е гавра
Не зацепвам, явно наистина съм за темата
Ами достатъчно беше да пишеш, че "се повтаря", защото нещо, ако се повтори втори път, то се потретва
ПП Споко, възможно от този момент и аз да съм там
Коментар
Negramoten
Ето това е 3 страници назад
Първоначално изпратено от kif
Румънските военни се оказаха в Таити вместо в Хаити
петък, 5 фев 2010 г. BNews.bg
Румънският военен контингент, изпратен да помага в разрушената от заметресението островна държава Хаити, по погрешка пристигна в полинезийския остров Таити. Румъния се ангажира да подпомогне пострадалата от силното земетресение най-бедна страна в Западното полукълбо - Хаити. За разрушената държава беше пратена военна мисия от един батальон войници заедно с хуманитарна помощ.
Но погрешка те се оказаха вместо на засегнатия от земетресението карибски остров Хаити на другия край на света - а именно в рая на света - световноизвестният полинезийски курорт Таити. Пристигането им на тихоокеанския остров предизвикало взрив от смях в местната администрация.
За дребната грешка в маршрута на мисията вината се оказала, че е на румънското военно министерство - изпращач на хуманитарната помощ за бедстващите.
Министърът на отбраната на Румъния отреагира доста нервно на отправените му критики с думите:
„Аз вече казах, че не трябва да се прави цирк от тази история. … Хаити, Таити, Папити, Маити като звучене са много близки.”
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от oldy
Първоначално изпратено от Negramoten
Тази шега с румънците се повтаря за втори път...
Коментар