IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това е микробус и то като гледам с какви стъкла е - не са електрически е нещо много старо. суджуто е домашно - личи от км

Първоначално изпратено от pesho777
    Първоначално изпратено от polki

Да не си снимал Вектрата?
    това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

Да не си снимал Вектрата?

Коментар

• http://kolkomuzika.com/music/dj-vann...chkov-tu-parts

Коментар

• Какъв подарък взе на твоята за Свети Валентин?
          - Нищо. Аз на моята й взимам за Хелоуин.
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Мъж пита колегата си:
              - Кажи ми, ти как да се отърва от твойта?
              - Много лесно, оправях я непрекъснато и за десет дена се изтощи и избяга.
              След една седмица нашия човек лежи омаломощен, а пеньо простира и си пее...
              - Пей, пей, пеньо, че още три дена ти остават...
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                за последните 2-3 години ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ЗАГУБИЛ ПАРИ ОТ МАРКЕТА Е ПО ДОБЪР ИНВЕСТИТОР ОТ УОРЪН БЪФЕТ!!!!!!!!!!

Коментар

• Звъни телефона. Вдига петгодишно момче.
                  - Кого търсите?- пита то.
                  - Татко вкъщи ли е?
                  - Не, замина на някъде.
                  - На почивка?
                  - Не, замина с мама
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Цецо Багера арестува Алексей Трактора. И после се чудим що не върви нито строителството, нито земеделието.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ето и един интересен цитат от sportal.de

Sдngerin Beyoncй ist fьr ihre aufreizenden Auftritte live und in ihren Videos bekannt. So auch in dem Streifen zu ihrem Lied "Video Phone". Doch nun sorgt das Video der 28-jдhrigen in Deutschland fьr Streit und die Ausstrahlung wurde vom Landgericht Mьnchen verboten, doch nicht weil Beyoncй zu freizьgig zu sehen ist, sondern die zu sehende Unterwдsche sei eine nahezu identische Kopie des bulgarischen Designers Iskren L, der mit seinem Entwurf 2009 einen Wettbewerb des Wдscheherstellers Triumph gewonnen hatte. In der italienischen Vogue war diese Kreation im September zu sehen gewesen. Beyoncйs Plattenfirma Sony Music will sich mit dem Urteil aber nicht abgeben und plant, in die nдchste Instanz zu gehen.

С две думи: Новото видео на Beyonce е забранено за излъчване от съда в Мюнхен, не защото се показвала по бельо, а защото бельото било идентично копие на това, с което българския дизайнер Искрен Л спечелил състезание под егидата на Триумф през 2009.

Малка крадла на бъгарски интелектуален труд

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                        Варна може да има метро през 2050 година!

http://news.bpost.bg/story-read-13797.php

Явно не е напълно решено дали ще е 2050 или 2150 година
                        Какво да ги правиш тъпите ни общинари. Виж им само кмета и номера на колата на тоя пуяк

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
                          "Не ми вярва на лошата новина...Дянков е ентусиазиран - с хъс и мерак и ми казва ние ще стабилизираме еврото...Сега сме добри и дисциплиниране"
                          Не спи дежурният по свят. ТОЙ БДИ !!!
                          И препрочита Тютчев.
                          ......
                          Последният милиционер
                          над Омир слънчево ридае...

http://vbox7.com/play:434abde1

Коментар

• "Не ми вярва на лошата новина...Дянков е ентусиазиран - с хъс и мерак и ми казва ние ще стабилизираме еврото...Сега сме добри и дисциплиниране"
                            Не спи дежурният по свят. ТОЙ БДИ !!!
                            И препрочита Тютчев.
                            ......
                            Последният милиционер
                            над Омир слънчево ридае...

Коментар

• Първоначално изпратено от DAN_
                              Първоначално изпратено от Jekata
                              Нараства броя на мъжете в Бургас, бити у дома
                              12 февруари 2010 / News.dir.bg
                              Все повече мъже в Бургас си признават, че са жертва на домашно насилие, заявиха от Общинския център за борба срещу насилието в морския град, предаде Burgas24.bg.

Само за месец януари трима представители на "силния" пол са се оплакали, че са били малтретирани, най-вече от собствените си деца.....
                              Американците и Западноевропейците се отделят с децата си след навършване на 18-19 година. А у нас си гледат децата и до 40 и нагоре години и затова се случват такива ситуации - "Силния" пол бил малтретиран. А й в доста къщи е спорен въпроса - Кой е "Силния" пол?

Италия да отпуска по 500 евро на младите хора, за напуснат домовете на родителите си и да живеят самостоятелно, предложи в тв предаване министърът на публичната администрация Ренато Брунета, цитиран от агенциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                                Нараства броя на мъжете в Бургас, бити у дома
                                12 февруари 2010 / News.dir.bg
                                Все повече мъже в Бургас си признават, че са жертва на домашно насилие, заявиха от Общинския център за борба срещу насилието в морския град, предаде Burgas24.bg.

Само за месец януари трима представители на "силния" пол са се оплакали, че са били малтретирани, най-вече от собствените си деца.....
                                Американците и Западноевропейците се отделят с децата си след навършване на 18-19 година. А у нас си гледат децата и до 40 и нагоре години и затова се случват такива ситуации - "Силния" пол бил малтретиран. А й в доста къщи е спорен въпроса - Кой е "Силния" пол?

Коментар

Working...
                                X