IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жената на Полки го хранела само с боб - нямали пари за други продукти. Един ден тя гледа Полки в близката река, потопен до кръста, потен и зачервен от напъване.
    - Какво правиш?
    - Не мога повече боб. Иска ми се риба.
    - А стръвта къде ти е?
    - Аз не мисля да я ловя, мисля да я гърмя.

Коментар

• Учителката попитала Полки:
      - В какво глаголно време е глагола "ще кротувам"?
      - В Бъдеще Невъзможно! - отговорил той.

Коментар

• Една жена влиза в месарницата и пита месаря:
        - Имате ли свинско месо?
        - Да - отговорил учтиво месарят - да ви го нацепя или да ви го начукам?
        - А, не, не - жената се смутила - а имате ли птици?
        - Разбира се, да ви тегля ли една патка?
        - Не, не, дайте ми малко карантия.
        - Дайте да ви тегля един език, че да си ходите по живо, по здраво!

Иванчо се качва в последния момент на влака, няма запазено място за спален вагон, бутнал един двайсетак на шафнера да го сложи на някое свободно място.
        Шафнерът взел мангизите и го пратил в едно купе, където имало едно грозничко, очилато девойче-само.
        След един час, мацето отива при шафнера разстроено и се оплаква:
        -Господине, като дойде този хубав младеж при мен, нищо не казах, като изкара едно шише и го изпи, също нищо не казах, като ме опипа за гърдите и между краката, също нищо не казах, като се съблече, също не реагирах, но като ми свали очилата и ги сложи на надървения си член и рече:
        '-А, сега хуйчо, виж какъв крокодил ще ебем!'
        Не издържах и идвам да ви се оплача!

Учителката на Иванчо изпраща до майка му бележка, в която пише:
        Иванчо е много умно и живо момче, но прекарва по-голяма част от времето си в мисли за секс и момичета...
        Майката на Иванчо отговорила на бележката още на следващия ден:
        Ако намерите някакво разрешение, моля споделете го с мен. Аз имам същия проблем с баща му.

Иванчо много обичал като види някой наведен да му слага среден пръст. Като умрял бил разпределен за рая.
        Тъкмо се навел Свети Петър да му отключи райските врати и Иванчо по навик му направил номера със средния пръст.
        Това страшно ядосало Светиите и решили да го изпратят за наказание в ада. Предават го на дяволите да го варят в казана.
        След известно време главния дявол отишъл да види как върви наказанието на Иванчо и какво да види: дузина дяволи се въртят около казана и нито огън, нито пара.
        - Защо не гори огъня?
        - Ами я се наведи ти да го да го запалиш.
        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Мъдрият се учи да може, умният - да знае, само на глупака всичко му е ясно. А, на мен, нищо човешко не ми е чуждо.

Любовникът й беше женен мъж, затова идваше при нея само почвните дни с въдица и рибарски ботуши...

Из съветите от женско списание:"Aко искате да създадете илюзията, че краката ви започват от ушите, опънете прашките на раменете"

Върви си един министър по улицата, а насреща му - готина мадама. Разминават се и тя му прошепва:
          - 20 долара за цяла нощ!
          Какво пък, това пари ли са... Навива се министърът. Отиват у мадамата, свършват работата и после той я пита:
          - При тия цени как успяваш да преживееш с такава ниска тарифа?
          - Ами как... В началото на месеца - как да е. После, като свърша парите към втората седмица, проявявам филмите и минавам на шантаж.

- Знаеш ли, искам да ти направя едно предложение.
          - Най-после! Няколко години събираш смелост.
          - Днес за празника се реших да ти предложа...Нека се разделим с добро.

- От доста време не бях виждала мъжа ти, нещо е блед, едни сини кръгове под очите. Много работи ли?
          - Не,бе, бия го...

- Ела да пием по една бира след работа?
          - Не мога, трябва да бързам за вкъщи.
          - Защо?
          - Да готвя.
          - Ти не беше ли женен?
          - Женен съм.
          - И жена ти не си ли е у вас?
          - У нас е.
          - А какво, болна ли е?
          - Не. Гладна е.

Българинът ползва подлеза само в крайна нужда, а също по голяма и малка...
          Вечер, мъж и жена ще правят секс.
          - Скъпи, изключи лампата, моля. Пречи ми.
          - Как ти пречи?
          - Виждам те...

Тя: Изрод! Можеш да дойдеш и да си събереш багажа! Повече да не съм те видяла!
          Той: КАКВО Е СТАНАЛО?!
          Тя: Сякаш не знаеш?!
          Той: Можеш да ми кажеш!
          Тя: разбирам, че се изморяваш в работата! Разбирам, че после не ти е до игри в леглото! Но какво ти пречи да го кажеш, a не да ми сипваш тайно хапчета против разгонване на котки?

Мъж и жена спят. По някое време мъжът се буди и почва да гали гърдата на жена си, върти насам-натам. Жената се разбужда и го пита:
          - Какво правиш?
          - Настройвам се на вълна 89.1 FM.
          Жената:
          - Поне да беше извадил антената ли...

- След като жената на Генко му изневерила, Генко се хвърлил през прозореца на третия етаж.
          - Претрепал ли се?
          - Не! Рогата му се закачили на дограмата и не успял да падне.
          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Кучешки живот

http://wallstreet.blog.bg/lifestyle/...aleriia.522361
            "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=W3s0sTEg50Q

UK town prints its own money

Коментар

• Искам когато умра да разхвърлят праха ми над някой МОЛ-така ще съм сигурен ,че дъщеря ми ще ме посещава поне два пъти в месеца.
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• от нюза

борбътъ с корупцията при Станишев:
                  250 - 300 арестувани!
                  и 1 репортаж

борбътъ с комрупцията при ПП ГЕРБ
                  1 арестуван
                  и 250-300 репортажа
                  това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• 1 април - денят на Яне

Коментар

• Веднъж след много часове варене на шкембе чорба и вмирисан целия на чесън с оцет Полки се прибрал у дома с намерението да уважи жена си.За негова голяма изненада обаче жена му не била сама и я заварил възседнала комшията сякаш Ташунко язди див мустанг.Ококорил Полки големи очи като като яйца по панагюрски дето само той може да ги забърка запецнал и само попитал " Ма защо? " а жена му невъзмутимо продължила да се друса и му казала " Защото много пъти ти казах че искам да ма унождаш както Ташунко ма уножда ама ти и така не се научи и не се отсмърдя от този чесън". Свил се Полки в черупката си помирисал се 2-3 пъти и верно установил че вони на чесън и седнал на компа да провери Кобоса дали не е родил нещо.Ама и там се оказало че е прецакан

Коментар

• А както добре знаем, вероятността едно събитие, за което вероятността да се случи е точно, ама точно едно на милион, се случва в девет от десет случая.

http://spasunger.blog.bg/sport/2010/...avichka.518535

Коментар

• Прибира се ташунко от лов в прерията и намира жена си с най-големия му приятел. Приятеля му избягал набързо, а ташунко казал на жена му:
                          - Ще го убия.
                          - Ако за такова нещо убиваш скоро ще останем без мъже в племето. - Опитала се да го успокои жена му, но ташунко започнал да си боядисва лицето с цветовете на войната. Видяла, че ташунко лесно няма да се откаже му казала:
                          - Знаеш ли, че белите си боядисват и яйцата?

Коментар

• Химна на Гебр

http://boristodorov56.blog.bg/politi...na-gebr.521731

Коментар

• Открийте разликите

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...aleriia.521861
                              "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• На заболекарсия стол жена на ревнивец!
                                Мъжът, се скъсва да й звъни, а тя с разчекната уста няма начин да му вдигне. След поредното влудяващо звънене, на зъболекаря му писнало, вдигнал и му казал:
                                - Свършвам, плюе и тръгва!

Коментар

Working...
                                X