Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Мнение от темата за Топливо АД:
Първоначално изпратено от ertЯвно добрите цени на петрола и горивата дават резултат и подкрепа.
Ето днес сме на тъмно зелено, +4.64%, явно имаме добър потенциал.
Успех."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Трима рибари хванали златната рибка. Тя им казала:
- Пуснете ме и ще ви изпълня три желания. Но тъй като сте трима – на всеки по едно.
- Добре, – казал първият, – имам един проблем. Аз съм шофьор на камион, постоянно обикалям из страната. И катаджиите все ме спират, все ме глобяват, все подкупи искат… Направи нещо по въпроса.
- Ето ти една торба злато да си плащаш.
- Аз пък живея в блок. – казал вторият. – Пълно е с хлебарки, не мога да се отърва. Направи нещо.
- Ето ти една малка хлебарка. Пусни я в апартамента, тя ще избие всички останали хлебарки и после ще се самоубие.
- А аз живея в къща. – казал третият. – Пълно е с плъхове, няма отърване от тях. Направи нещо.
- Ето ти един малък плъх. Пусни го в къщата, той ще избие всички останали плъхове и ще се самоубие.
Първият рибар помислил малко и казал на рибката:
- Знаеш ли какво… Я си вземи торбата със злато и ми дай един малък полицай.
Коментар
-
Вече надеждата е реална;-)))
Вече надеждата е реална;-)))
"Бъдещ финансов експерт стана лице на Българския моден канал" http://www.tialoto.bg/modeli/2006/01...den-kanal.2403 http://www.tialoto.bg/snimki/diyana-...-godina.41,2#p
Коментар
-
Бойко Борисов: Надявам се, че стигнахме дъното на кризата
Секретарка влиза в кабинета на шефа си:
- Шефе, отвън ви чака един човек, който твърди че му дължите 100 000.
- А как изглежда?
- Така изглежда, че по-добре да му ги върнете...
Коментар
-
Две мутри на лов. Пред тях внезапно изскача коза и притичва към храстите. Единият стреля, но не улучва. Другият не прави нищо.
- Защо не стреля, бе?
- Ами откъде да знам, може да е питомна козата?
- В гората всичко е диво.
След малко вторият вдига пушката и стреля. Откъм храстите се чува вик и падане на тяло.
- Какво удари?
- Някаква дива бабичка.
Коментар
Коментар