If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Главоболие или болки в гърба? Учените откриха, че “пачката“ пари е най- добрият лек, който вие е необходим, за да се справите с болката, пише британският таблоид “Дейли Мейл“. Изследванията показват, че парите могат да са най-ефективният начин за облекчаване на болката. Изводът, до който стигнаха учените, е че парите в брой са полезни за здравето. Участващите в експеримента били помолени да държат пари преди да бъдат подложени на лека болка. Хората, които държали банкнотите, изпитали по-малък дискомфорт във втората част на експеримента, когато били помолени да потопят ръцете си в гореща вода. Учените направили заключението, че галенето на банкноти или монети намалява болката и повишава чувството за удовлетвореност. Това от своя страна допълва предишните проучвания, показващи, че тези, които изпитват по-силно чувство на себестойност е по-вероятно да издържат на болка. /БГНЕС /
Сбирка на феминистки.
Става немкинята и казва:
- Аз като се ожених за моя Ханс, му казах: Виж какво, от днес нататък ти ще готвиш. Прибирам се първия ден - нищо не виждам. Прибирам се втория ден - нищо не виждам. Прибирам се на третия - гледам - сготвил.
Става италианката:
- Аз като се ожених за моя Паоло, му казах: Виж какво, от днес нататък ти ще чистиш. Прибирам се първия ден - нищо не виждам. Прибирам се втория ден - нищо не виждам. Прибирам се на третия - гледам - изчистил.
Става Айшето:
- Аз като се ожених за моя Хасан, му викам: От днес нататък, ти ще готвиш и чистиш. Първият ден - нищо не виждам. Вторият ден - нищо не виждам. На третия ден леко прогледнах с едното око.
Гибридные автомобили слишком тихие
"С появлением на дорогах мира гибридных автомобилей и электромобилей возникли и новые вопросы. Одним из них является вопрос об уровне шума этих транспортных средств. Что интересно, речь идет о необходимости повышения этого уровня, а не о его понижении."http://iscience.ru/2008/11/17/gibrid...lishkom-tixie/
Цветанов:Не е нормално младите да отиват в чужбина
10 април 2010 / News.dir.bg
Не е нормално младите, завършващи образованието си в България, да търсят реализация в чужбина. Това каза в Благоевград министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.
ама защо тогава пълните управлението си с динозаври?!
та един здравен мениджър под 35-40 г. ли няма завършил в България?
Първоначално изпратено от Мрънкалото цитата ми е от тема Политика
Ехаааа , отказвам се да имигрирам , че като гледам поредния млад и некорумпиран медниджър назначен от ПП ГЕРБ си мисля , че България има нужда и от мен.
това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Порчо и Айше отишли на кино да гледат филма “Титаник”.
В сцената когато кораба потъва Манго започнал да плаче.
Айшето го попитала:
- Защо плачеш да не ти е жал за хората.
Манго казал:
- Не ма, виж колко метал потъна
Коментар