If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Писмо на майка блондинка към дъщеря й – блондинка:
„Здравей, скъпа дъще!
Ако получиш това писмо, значи е пристигнало при теб.
Ако не го получиш, обади ми се и ще ти го напиша пак.
Пиша ти да бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо.
Времето тук е хубаво. Миналата седмица валя само два пъти: веднъж в началото на седмицата валя три дни и към края на седмицата валя още четири дни.
Между другото за онова палтенце, което искаше, чичо ти Васко каза, че ще дойде много тежко за колет с тия големи масивни копчета, та за това ги отрязах. Заший си ги обратно, сложила съм ги в десния джоб на палтенцето.
Баща ти си намери нова работа. Сега под него са 500 човека! Коси тревата на гробищата.Сестра ти Сийка наскоро се омъжи и чака дете. Още не знаем какъв пол ще е бебето, така че засега не мога да ти кажа, чичо или леля ще ставаш.
Ако е момиче, сестра ти иска да го кръсти на мен. Малко странно решение, да си кръсти дъщерята Мама.
С брат ти Тони наскоро се случи интересна случка: затвори си колата, а ключовете останаха вътре. Наложи му се да се върне пеша до вкъщи (10 километра!), за да вземе резервните ключове и да ни пусне да излезем от колата.
Ако случайно срещнеш леля си Юлия, предай й поздрави от мен. Ако не я срещнеш, нищо не й казвай.
Мама P.S. : Исках да ти пратя малко пари, обаче вече залепих пощенския плик.“
Отива глухоням в банката и слага на бюрото на служителя един презерватив и боядисано яйце. Служителят с разбиране:
- Значи, искате кредит-овърдрафт до Великден?
Британският вестник „Сън” публикува някои от най-глупавите оправдания на шофьори, хванати в нарушение на пътя, позовавайки се на данни, предоставени от администрацията на лондонското предградие Саутърк.
Вижте ги:
„Валеше силно и си помислих, че мога да паркирам, където си поискам, когато времето е лошо.”
„Аз съм еротична танцьорка и не мога да използвам колан, тъй като имам пиърсинги на зърната на гърдите и това ми причинява болка.”
„Около главата ми кръжеше пчела, затова се наложи да вдигна повече от 80 км/ч, с надеждата тя да не успее да развие такава скорост и да си остане в задната част на колата.”
„Знам, че това беше зона, в която не може да се паркира, но кучето ми наистина имаше спешна нужда да се изпишка.”
„Радарът ви не е засякъл мен, а ниско прелитащ самолет.”
Бюджетен детектив по следите на тайните анекси bibian "Дянков не можа да се обърне и вече някой изял и малката пица?! На следващата пресконференция Дянков ще донесе бухалка и ще пита има ли (още) гладни " 13.4.2010 г. 13:53:56 http://www.segabg.com/online/new/art...d=5&id=0000901
Коментар