IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Грабеж,идеология,грабеж

jackdaniels " е какъв по-добър декор за комунистическа сбирка? всичко е ограбено и се разпада и комунист пали червената звезда."
    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...eki_zabranata/

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Ще си позволя да те насоча към правилното място.. Горещо го препоръчвам, макар че преди години беше още по-свежо, но и сега става. Аз съм един от гордите отци-основатели на мястото

P.S. И не ме притесняваш. Само за "Roca-та" не съм съгласен. Според мен е все едно на какво сереш, стига да е стабилно и да не паднеш.
      Знам го дира - Не е така мпригледен и пишеш днес отговарят ти след 10 часа. Пл'с това там са се събрали неудачниците на държавата и не са приятни събеседници.....

ПС. Всички ми натякват за тоя кенеф, а аз за да не падна по гръб не си признавам ама май няма никаква разлика от който и да е на Видима или на българската Рока в Каспичан.... Ама и там качествените модели са си 300 лв....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        А аз много се натоварвам през деня и наистина не ми се говори за икономика след работа... А няма други форуми (има ама за разни мами) където да има толкова участници и да е интересно... Та извинявай ако те притеснявам, но наистина не ми се пише за икономика... А и понеже форума е анонимен, много ме кефи...
        Ще си позволя да те насоча към правилното място.. Горещо го препоръчвам, макар че преди години беше още по-свежо, но и сега става. Аз съм един от гордите отци-основатели на мястото

P.S. И не ме притесняваш. Само за "Roca-та" не съм съгласен. Според мен е все едно на какво сереш, стига да е стабилно и да не паднеш.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Не е въпроса в цензурата. Нито пък съм се почувствал нещо притеснен от този пост. Но тоя път наистина надмина себе си. Ако бяхме с теб на маса и на неколко ракии с удоволствие бих дискутирал стомашните ти проблеми. Но в тоя форум малко много ми идва подобна простотия. Не ме разбирай грешно - и аз си падам по простотиите, но за всяко нещо си има време и място.

А аз много се натоварвам през деня и наистина не ми се говори за икономика след работа... А няма други форуми (има ама за разни мами) където да има толкова участници и да е интересно... Та извинявай ако те притеснявам, но наистина не ми се пише за икономика... А и понеже форума е анонимен, много ме кефи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Добре че го пусна тук че ми изтриха поста.. Верно ебати форума - голяма цензура...
            Не е въпроса в цензурата. Нито пък съм се почувствал нещо притеснен от този пост. Но тоя път наистина надмина себе си. Ако бяхме с теб на маса и на неколко ракии с удоволствие бих дискутирал стомашните ти проблеми. Но в тоя форум малко много ми идва подобна простотия. Не ме разбирай грешно - и аз си падам по простотиите, но за всяко нещо си има време и място.

Коментар

Некои хора в тоя форум надминаха себе си. Баси форума, баси чудото!

Добре че го пусна тук че ми изтриха поста.. Верно ебати форума - голяма цензура...

Коментар

• Некои хора в тоя форум надминаха себе си. Баси форума, баси чудото!

Първоначално изпратено от Kosmonavta
                Уф как са изсрах... Днес за втори път... Ядох на обед в едно заведение точно до моя офис (ветрило се казва) някакво мезе за двама - шкембе, език, телешко в масло. поръсено с кашкавал. хапнах и един десерт и един сладолед и оше към 16.00 все да ми става тежко и да пърдя... Ама не ми се сереше в офиса - не мога да се съсредоточа щото все някой дебил ще тръгне да влиза или ще си прави кафе в новата машина точно до кенефа, даже се облягат на вратата... И едвам дойдох до нас.. А преди няколко месеца сложих един уникален моноблек на Рока, испански, тогава ме плюеха ка съм можел да дам 1 000 лв. за кенеф но днес си върна всички пари.. Ебати срането. Помислих че ми излиза дебелото черво.... Голям кеф.

Коментар

• Apple holding more cash than USA

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                    Петима евреи, които промениха вижданията ни за света:
                    Мойсей: “Законът е всичко”
                    Христос: “Любовта е всичко”
                    Маркс: “Парите са всичко”
                    Фройд: “Сексът е всичко”
                    Айнщайн: “Всичко е относително”.
                    Даааа, всеки отнася нещо...
                    И това ще мине ...

Коментар

• Петима евреи, които промениха вижданията ни за света:
                      Мойсей: “Законът е всичко”
                      Христос: “Любовта е всичко”
                      Маркс: “Парите са всичко”
                      Фройд: “Сексът е всичко”
                      Айнщайн: “Всичко е относително”.

Коментар

• Kакво е пернишки Бейлис?
                        - Ракия с боза.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Английски лорд излиза от заведение и вижда просяк на тротоара:
                          - Ето ти 5 лири да си купиш пура.
                          - Но господине аз не пуша.
                          - Ето ти 10 тогава за бутилка хубаво вино.
                          - Но господине аз и не пия.
                          - Вземи тогава 50 лири и отиди в бардак да си поръчаш мацка.
                          - Господине в тая криза изобщо не ми е до мацки, а и съм стар.
                          - Тогава вземи тези 1000 лири и отиди на този адрес и се покажи на милейди да
                          види как ще изглежда човек, който не пие, не пуши и не ходи по жени...

http://www.expert.bg/

Коментар

• На урок в началното училище на чина с Иванчо седи инспекторът. Учителката пише на дъската, но изпуска тебешира и се навежда да го вземе. В същото време пита:
                            - И така, деца, какво имаме тук?
                            Иванчо вдига ръка и отговаря:
                            - Страхотен задник!
                            - Марш навън! Двойка! – изкрещяла учителката. А Иванчо преди да излезе се обърнал към инспектора и му казал:
                            - А ти като не знаеш, недей да подсказваш!

Коментар

• Хан Кубрат събрал синовете си и им казал: "Синове мои, бях събрал тук един наръч съчки, но Деян Неделчев ги е отмъкнал!"

Коментар

• http://frognews.bg/news_37593/Senzat...il_Makedonets/

Коментар

Working...
                                X