IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Текущо

SKY "Българският съд работи на принципа
    «Дела, как в Польше, тот прав у кого х@й больше»"
    :

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Питам теб, защото ти си единственият, който се дразни от подписа ми. Ако виждаш клиент на форумът, който да фигурира в подписът ми, кажи кой е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        АКО НЕ СТЕ ДОВОЛНИ ОТ РАБОТАТА СИ..ПОМИСЛЕТЕ ПАК:

Аз ше си трейдвам
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Още една тъжна новина от музикалния свят. Тази сутрин Джъстин Бийбър е намерен жив в дома си .. !

http://www.facebook.com/notes/%D1%81...38911256141614

Коментар

• АКО НЕ СТЕ ДОВОЛНИ ОТ РАБОТАТА СИ..ПОМИСЛЕТЕ ПАК:

Коментар

• http://www.garmin.bg/?s=3&i=76

Коментар

• В циганско семейство, преди първата брачна нощ.
                Мама циганка инструктира дъщеря си:
                - Ако твоят мъж през нощта се представи добре, там в ония неща, утре като станете по-късничко, като влезеш тук кажи "Добър ден!"
                На следващия ден към обяд, младата булка при питащия поглед на майка си:
                - Бонжур! Добър ден, Добър ден! Бонжур! Мархаба-а-а-а!
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• не не по голям бисер покрай последните събития не бях чувал.хяхяхяхя

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Сополов , ама верно си пълна маймуна ...Сега съда като пусне рафинерията и тъпите гербери ше зацапате гащите заедно в култовата мутра ....Очаквайте и насрещен иск и от Лукойл - Русия за пропуснати ползи , който ще бъде спечелен заедно с обжалваното решение на чукундура Таньо Ванов ...
                  За пореден път гербяляците доказахте че сте по-големи интернационалисти дори и от болшевиките ...Ама така е - след като има реална опасност да пропадне грабежа на Държавния Резерв и Боко-Цоко-Валко и ко да останат с пръст в гъз

Коментар

• Блажнотии

"Ето, че имаме развръзка по кризата. Хем ББ отчете няква дейност, хем г-н Златев ще продължи да прави каквото си иска!" :

Коментар

• Училише, в клас, час по геометрия.
                      Учителката начертава на дъската една елипса и две окръжности, и задава въпрос на учениците:
                      -Такааааа, кажете ми сега деца, какво виждате на дъската? Петърчо, кажи ти!
                      -Петърчо: е ми кур, госпожо!
                      Учителката леко сконфузена, пита друг ученик.
                      -Марийке, кажи ти какво виждаш на дъската?
                      -Марийка: е ми кур, госпожо!
                      Вече изнервена учителката пита:
                      -Иванчо, кажи какво виждаш на дъската?
                      -Иванчо: е ми кур, госпожо!
                      Учителката направо побеснява, отива при директора, и му казва, че повече не може да се оправя с такива деца.
                      Директорът ядосан влиза в класната стая, и започва да се кара на учениците:
                      - А бе, не ми ли стигат моите грижи, та и с вас да се занимавам? Погледнета каква мръсотия е тука, какви коси сте пуснали, с какви дрехи сте се облекли ..... и тоя кур кой го нарисува на дъската?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
                          jackdaniels " е какъв по-добър декор за комунистическа сбирка? всичко е ограбено и се разпада и комунист пали червената звезда."
                          http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...eki_zabranata/
                          XAXAXAXAXAXAX

Коментар

• Разправят, че един шуменски пенсиониран вече майор преди време се скарал на един от групата:
                            - Редник Софиянец, ти на умен ли ми се правиш?
                            - Кой, аз - умен? - изтръпва редник Софиянец.
                            - А да не би да съм аз?!

Коментар

• Коментар

• Черно фередже

"Нигериецът Виктор Окечуку Онудиуе, управител, на „Джейвик Интернационал" ООД, е готов да издържа с по 100 000 лева на месец ФК "Вихрен", както и да плати лиценза на клуба, също 100 000 лева, за участие Б футболна група или регистриране на нов ФК "Вихрен - 2011.
                                [url]http://www.sandanski1.com/sandanski1.php?subaction=showfull&id=1311840433&ar chive=&start_from=&ucat=41[/url "Магьосникът" от Черния континент е на път да преобрази Сандански с инвестиция от над € 20 млн. ОбС взе решение кметът Тотев да преговаря с него!!!!!!!!"
                                Last edited by Minavast; 30.07.2011, 14:45.

Коментар

Working...
                                X