IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Азис към Божинов: Искам те пак!

Коментар

• Пещерска мастия - страст на парцали!
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Бисери и вицове
        - Дохтур ЧеркезоФФ - стабилен инвестор

Коментар

• Попитали един мъж какво мисли за русалките и той казал че русалката е най безполезното същество-нито риба като риба за ядене и нито жена като жена за секс.Попитали мечка инвеститор на БФБ какво мисли за минотавъра...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Миналия месец бях на посещение в една фабрика за производство на лютеница, сега вече не ям лютеница.
            Миналата седмица бях на посещение във фабрика за производство на пастет, сега вече не ям пастет.
            Тази седмица ме канят в един Винпром, за нищо на света няма да отида...
            Внимавай и с пуличните домове ...
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Миналия месец бях на посещение в една фабрика за производство на лютеница, сега вече не ям лютеница.
              Миналата седмица бях на посещение във фабрика за производство на пастет, сега вече не ям пастет.
              Тази седмица ме канят в един Винпром, за нищо на света няма да отида...

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                Добре, че не й се е разпраскал задника. Разпоретини.
                Това сигурно после се е случило,но сайта мълчи...
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  СИЛИКОНОВИ ЦИЦИ ГРЪМНАХА В САМОЛЕТ ЗА ВАРНА
                  блиц.бг

Столичанка с 400 кубика имплантанти изгуби чисто новия си бюст

Истинска драма се разигра на редовен полет София-Варна в събота, съобщили служители на “България ер”. Млада софиянка едва не колабира в самолета, след като силиконовият й бюст гръмнал във въздуха. Имплантантите се спраскали точно когато самолетът набрал височина и вече било късно да се върне, пише “Всеки ден”.

Започна да крещи: “Боли ме, боли ме. Разкъсвам се!” и с колежката се затичахме да видим какво става. Пътниците се изправиха и настана голяма паника”, разказва една от стюардесите на полета.

Първоначално самото момиче не можело да обясни какво се случва и само твърдяло, че има болки в гърдите. След като свалили дрехите й обаче, станало ясно, че бюстът й не е на място и се е разпръснал на различни места по гърдите и деколтето.

Стюардесите само успели да облекчат болките й с успокоителни медикаменти, които я закрепили в съзнание. За щастие полетът бил кратък и още при кацането столичанката била поета от линейка. Според лекарите последствията за здравето й ще бъдат трайни и тя ще се възстановява поне година, за да върне формата на бюста си.

На смаяните стюардеси 28-годишната Вера Илиева разказала, че отлетяла за морската столица за среща с гаджето си, който е бил местен строителен бос. Красавицата разказала на персонала, че именно любимият й настоявал да си сложи нови цици и платил за операцията, която замалко да й коства живота.

Столичанката си сложила имплантанти с 400 кубика силикон минали понеделник и интервенцията минала успешно. Лекарите я предупредили 2 седмици да не сваля превръзките и 40 дни да не се качва на самолет, въртележки и подобни съоръжения, които предполагат по-високо налягане. Гаджето й обаче категорично отказало да пътува за София и затова влюбената жена решила да прескочи забраната.
                  Добре, че не й се е разпраскал задника. Разпоретини.
                  Не е препоръка

Коментар

• Заради недостига на самолетно гориво се е повишило търсенето на Трибестан!

Коментар

• СИЛИКОНОВИ ЦИЦИ ГРЪМНАХА В САМОЛЕТ ЗА ВАРНА
                      блиц.бг

Столичанка с 400 кубика имплантанти изгуби чисто новия си бюст

Истинска драма се разигра на редовен полет София-Варна в събота, съобщили служители на “България ер”. Млада софиянка едва не колабира в самолета, след като силиконовият й бюст гръмнал във въздуха. Имплантантите се спраскали точно когато самолетът набрал височина и вече било късно да се върне, пише “Всеки ден”.

Започна да крещи: “Боли ме, боли ме. Разкъсвам се!” и с колежката се затичахме да видим какво става. Пътниците се изправиха и настана голяма паника”, разказва една от стюардесите на полета.

Първоначално самото момиче не можело да обясни какво се случва и само твърдяло, че има болки в гърдите. След като свалили дрехите й обаче, станало ясно, че бюстът й не е на място и се е разпръснал на различни места по гърдите и деколтето.

Стюардесите само успели да облекчат болките й с успокоителни медикаменти, които я закрепили в съзнание. За щастие полетът бил кратък и още при кацането столичанката била поета от линейка. Според лекарите последствията за здравето й ще бъдат трайни и тя ще се възстановява поне година, за да върне формата на бюста си.

На смаяните стюардеси 28-годишната Вера Илиева разказала, че отлетяла за морската столица за среща с гаджето си, който е бил местен строителен бос. Красавицата разказала на персонала, че именно любимият й настоявал да си сложи нови цици и платил за операцията, която замалко да й коства живота.

Столичанката си сложила имплантанти с 400 кубика силикон минали понеделник и интервенцията минала успешно. Лекарите я предупредили 2 седмици да не сваля превръзките и 40 дни да не се качва на самолет, въртележки и подобни съоръжения, които предполагат по-високо налягане. Гаджето й обаче категорично отказало да пътува за София и затова влюбената жена решила да прескочи забраната.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Само в българския език има израз, в който сравнителната степен е по-силна от превъзходната. Това е изразът:"Най ми се е*е, ама по ми се пие". Има израз, който едновременно звучи като отказ, съгласие, въпрос и възклицание - това е отговорът на въпроса "Ще пиеш ли една ракия? - А не, бе!" и израз, съдържащ в себе си едновременно и трите основни времена - минало, настояще и бъдеще: "Ей с'я ти е*ах майката!"
                        И двойноположителното отрицание:
                        Да бе, да!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Бойко Борисов бил хванал грипа. Но му дожаляло, и го пуснал да си ходи.

Коментар

• Само в българския език има израз, в който сравнителната степен е по-силна от превъзходната. Това е изразът:"Най ми се е*е, ама по ми се пие". Има израз, който едновременно звучи като отказ, съгласие, въпрос и възклицание - това е отговорът на въпроса "Ще пиеш ли една ракия? - А не, бе!" и израз, съдържащ в себе си едновременно и трите основни времена - минало, настояще и бъдеще: "Ей с'я ти е*ах майката!"

Коментар

• Неее, ако имаш кондом нямаше да фурга, да фурга ... (оня едноокия) ....

Коментар

• vicove.com

От новините:
                                Сестрата на премиера: 6 месеца не съм виждала Бойко
                                ---
                                За сметка на това, ние трябва да го гледаме денонощно. А и да го слушаме, което е още по-страшно!
                                ---
                                Тази жена няма ли телевизор?!
                                ---
                                Ако играеше мачлета щяха да се видят поне стотина пъти...

Коментар

Working...
                                X