IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Team work

"Не е баш така.
    Много по-извратено е.
    Икономиката е теория подкрепяща `научно `егоистичните стремежи на определена прослойка от обществото . Ако тя е достатъчно силна - идва на власт и провежда ПОЛИТИКА съгласно своите интереси , а икономическите корифеи измислят като кък , кога и защо едни пари требе да сменят джебетата.
    Който го направи най - хитро тоз фокус - айде близалка от нобеля. "

Коментар

• Говорят си две приятелки:
      - Защо се разведе с Пешо?
      - Ти би ли живяла с човек, който скита насам-натам, пие всеки ден, а като се напие прави скандали?
      - Разбира се, че не!
      - И Пешо не искаше.
      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Я тук малко хуморче за освежаване на темата

Вх. № 240, дело VІ. Получено на 30.І.57 г.

До
        Др. Инспектор по охрана на труда
        при ОКИС - Здравни работници

М О Л Б А
        от Лаврен Йозов Барбов, служител
        про окол. болница с. Ген. Николаево
        ...Пловдивско

Другарю инспектор,
        Работя като служител при окол. болница в с. Ген. Николаево. До 1954 г. получавах семейни добавки за деца, за сина ми Йозо, а оттогава насетне такива не ми се изплащат от болницата. Моля Ви, наредете на управителя да ми се изплащат семейни добавки, като имам предвид следното:
        През 1942 г. се ожених за една възрастна вдовица, която имаше голяма дъщеря. Последната непосредствено след брака осинових. Баща ми, вдовец, често посещаваше семейството ми и в резултат на това се ожени за доведената ми дъщеря. По този начин дъщеря ми стана втора моя майка, а баща ми - мой зет. Жената на баща ми, т.е. моята доведена дъщеря, която същевременно стана моя втора майка, роди едно момче, което сега е на 12 години и което, разбира се, ми стана брат и същевременно внук.
        Понеже съм мъж на майката на доведената ми дъщеря, то жена ми стана и моя баба, тъй като е майка на жената на баща ми. По този начин аз съм едновременно мъж на жена си, а също така и неин внук. Обаче и жена ми роди от мене едно момченце, което сега е на 10 години и което стана шурей на баща ми, а на мене пък вуйчо, тъй като е брат на мащехата ми майка, която ни е дъщеря. По този начин станах сам на себе си дядо, тъй като жена ми е баба, а аз съм неин мъж.
        Моля да ми отговорите, имам ли право за сина си, сиреч вуйчо ми, да получавам семейни добавки?
        С. Ген. Николаево
        С поздрав: /п/ Л. Барбов
        .
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнение
          Зимен ден. Двама трейдъри гледат през прозореца.
          -Гледай как пада снега....
          -Оставяме го да пада още няколко минути и почваме да купуваме!
          Яко!

Коментар

• Надпис на митницата на влизане в Израел:
            "Не се прави на хитър - тук ВСИЧКИ са евреи!"

Коментар

• Ходя с маркови дрехи. Моят по-голям брат е Марко.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Във Венецуела забраниха вкарването в затвора
                08 август 2011 08:54

Каракас, Венецуела /КРОСС/

Във Венецуела влезе в сила забраната за изпращането в затвора на нови престъпници, като изключение се прави само за много опасните. Такова разпореждане е дала министърът по затворите Ирис Варела. По-рано Варела, която зае този пост съвсем скоро, заяви, че има намерение радикално да разтовари венецуелските затвори, които страдат от катастрофално пренаселяне.

Коментар

• Зимен ден. Двама трейдъри гледат през прозореца.
                  -Гледай как пада снега....
                  -Оставяме го да пада още няколко минути и почваме да купуваме!
                  life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Едно коте си вървяло и видяло едно малко парченце салам в една малка локвичка. Чудило се,но се престрашило и си понамокрило лапичките и хапнало парченцето.Продължило да върви и видяло цяло парченце салам в по-голяма локва. Пак се престрашило и хапнало салама. Още повървяло и видяло цяла наденица ама в гьол с вода, ще не ще измокрило се ама хапнало наденицата.
                    Извод: Колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето!!

Коментар

• Авторитетни изследователи потвърждават: нашия свят е илюзия

Още един вестник маймуняса,след 24 Труд
                      "Щатските пари в родни банки
                      Нашите в САЩ спасяват на пожар спестяванията си"
                      http://paper.standartnews.com/bg/art...article=377334

Коментар

• Двама селяни ходили до града и на пазара гледат надпис "Хамелеони - 3лв."
                        Взели те един и се прибрали на село. Сложили го върху жълт плат и хоп - станал жълт! После върху червен плат - веднага почервенял! След това върху зелен плат - веднага станал зелен.
                        ...Накрая го сложили върху едно родопско одеало с разноцветни шарки. Тогава той бавно вдигнал поглед към тях и рекъл:
                        - Аааа, що си не е..те майката, а?!

Коментар

• Говорят си един англичанин ,един французин и един българин за жените си. Англичанинът казва:
                          - Моята жена като язди на кон, краката й опират в земята - не че конят е нисък, а защото бедрата й са много дълги.
                          Французинът казва:
                          -А пък аз на моята й обхващам кръста с две ръце, не че ръцете ми са толкова големи, просто талията й е много малка.
                          Българинът рекъл:
                          - Пък аз моята Пена, преди да тръгна за работа, като я плясна по гъза и като се върна от работа, той още се тресе. Не че й е толкова голям задникът, ами просто толкова ми е работното време.

Коментар

• Пак интересни времена...Американци крадяли заради китайци
                            "Китайский спрос активизировал американских лесных воров http://www.wood.ru/ru/lonewsid-20064.html

Коментар

• Умираща баба към внучката си: "Искам да ти оставя моята ферма. Това включва вила, трактор и друго оборудване, чифлик и 22 398 750 долара в брой." Внучката, виждайки себе си богата, казва: "О, Бабо! Tолкова си щедра! Аз дори не знаех, че си имала ферма... Къде е?"
                              С последен дъх, бабата прошепнала: "Facebook ..."
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Въпрос към радио "Ереван": Какво е това Китен?
                                Отговор: Китен - това е Перник, но на море.
                                Онлайн строителен магазин Маркита

Коментар

Working...
                                X