IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да поговорим за любими ракии и вина!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да поговорим за любими ракии и вина!

А-а-а-а, това е готин спирт - пробвай го, ако не си, не отстъпва на Финландията или ако да, то с малко.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Не пий продукцията на големите винпроми, Императоре, главно боичка, спиртец и есенция съдържат. И с вината им е така. Аз съм на френско коняче, разликата е усезаема- наздраве!

Коментар

Стига, бе, сипал съм си около 80 грама!

Млад съм, не се тревожи, още нося на спирт.
        /Е, преди това бях навън да пия биричка, ама една биричка е за наваксване на течност - щото мразя вода да пия/

Коментар

imam chustvoto che Императорът postojanno smuche neshto i visi pred tozi forum za da ne izpusne neshto... Na kolko si godini , Imperatore??

Коментар

Преслав е добър.
            А за спирт да говорим? В моментът смуча един много вкусен продукт на Пещера - Аляска.

Коментар

alooo, aaa, mdaaa-aa-a-a-a, uuu, za konjazi moje li da siii gov?rim???

Коментар

Shato Margo

Коментар

Аре стига бе, толкоз медали са съмнителни... Не обичам ракия, но единствената която ми харесва е Сунгурларската, неслучайно извастна като най-добрата още от турско време.
                  А най-добрите и вкусни вина ги правят на две места - в Дамяница на юг и в Сухиндол на север.

Все пак дали може човекът да си купи акции от винпром Пещера?

Коментар

“Пещерска гроздова” отново е златен медалист от “Винария 2005”

17 февруари 2005 | 13:40
                    Агенция "Фокус"

София. “Пещерска гроздова” бе отличена със златен медал и два почетни диплома в Националните дегустации в рамките на на тринадесетата международната изложба за лозарство и винарство “Винария 2005”, съобщи репортер на Агенция "Фокус". Почетни дипломи получиха също отлежалата и специалната ракии от серията “Пещерска”. Това е поредното признание на експертите, че “Пещерска гроздова” е водеща марка сред високоалкохолните напитки.
                    За големия брой потребители “Пещерска Гроздова” е най-сигурната ракия на достъпна цена. Продуктът е изцяло съобразен с нуждите и възможностите на консуматорите. Вкусовите достойнства на Пещерска гроздова се изразяват в уникалното съчетание от множество дестилати на различна възраст, благодарение на което се получава характерния мек вкус и фин гроздов аромат. Фирмата разполага с една от най-модерните лаборатории в България за контрол върху качеството от входящите суровини до крайните продукти. Гаранция за качеството на суровината е дългогодишната практика на фирмата да си партнира с над 200 кооперации при отглеждането на грозде и развитието на лозовите масиви. Традиционно “Винпром Пещера“ е най-големият изкупвач на грозде в страната с над 30 х.тона събрана суровина.
                    “Пещерска Гроздова” се отличава с уникален дизайн на бутилката, качествен и сложен за печат етикет и специфично затваряне. Компанията осигури на продукта отличителност и многостепенна защита срещу имитации и вдъхна на потребителя необходимото чувство за сигурност. То е подкрепено и от упражнявания последващ пазарен контрол.
                    “ Ракията на “Винпром Пещера” е високоценена както от специалистите, така и от потребителите, тъй като е най–популярната, най-достъпна и най-продавана ракия в България от години”, заяви Иван Папазов, изпълнителен директор на “Винпром Пещера”, при връчването на отличието.
                    Най-големият български винпром се нарежда и на едно от първите места в производството на вино, след като спечели 9 отличия в националната надпревара.
                    Почетен диплом получиха четири партиди висококачествено вино Каберне Совиньон от избата в Пещера и две – от модернизираната изба в Съединение. Младите вина Мерло от изба Пещера и от изба Съединение също получиха отличието “Вино на годината”.
                    Така общият брой отличия за “Винпром Пещера” от изложението достигна 17, с което дългогодишният пазарен лидер получи поредно признание за високото качество на своята продукция.
                  Working...
                  X