IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Селски туризъм

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• селски туризъм

Вижте в сайта на САПАРД, там има списък на районите, финансирани по програмата.

Коментар

• селски туризъм

Zdravei Imperatore, selski turizam tuka se nishti - sladka rabota epone tia deto iztegliha kredicheta s 50%refinansirane dobre si zivurkat, ama i rushvetche se buta.

Коментар

• селски туризъм

Ювиги, браво, готин сайт, хвърлих му едно око... здравей, Рибок!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• селски туризъм

Дими, има един сайт с точно такава насоченост (всъщност може и да не е само един, но аз за този знам). Влез на www.ruralbulgaria.com. Там има най-различни предложения във всички краища на България. Дори може и да се изненадаш къде се развива селски туризъм.

Коментар

• селски туризъм

DIMI kakvo te interesuva v severoiztochna bulgaria tochno, ima selski turizam i to adski uspeshen, ako iskash konsult ili da se namestish niakade shte ti dam konsult. ave pishimi napravo na maila kvo te interesuva.

Коментар

• селски туризъм

аз пък знам един огромен комплекс който се строи край Априлци, нещо страхотно е, в подножието на Априлци под връх Ботев, отиди там, няма да съжаляваш

Коментар

• за dimi селски туризъм

Чифлика Чукурово и с.Кантарджиево край Албена

Коментар

• селски туризъм

Североизточна? Не знам там да има такова нещо... Какво по-точно разбираш под "селски туризъм"? Обясни, сещам се веднага за поне два варианта...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• селски туризъм

Че то освен в Родопите другаде за такова нещо не съм чувал.

Коментар

• Селски туризъм

Interesuvat me mestata v severoizto4na Bulgaria,kadeto se razviva selski turizam.
                    Working...
                    X