Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Селски туризъм
Collapse
X
-
razbiratel, съгласна съм с теб! Все пак съм в бранша на тур услугите и наистина има хора, които идват от големия град , за да си избият комплексите в по-малкия град ( както е в моя случай) . Ама накрая им взимам парите, казвам им чао и си плащам сметките. Това е живота все пак. Отначало и аз бях със смазано его,защото идва някакъв с голям портфейл и твърде много комплекси и аз обирах всичките негативи. Ама накрая се научаваш да бъдеш дебил и с усмивка им казаш чао, а на ум си ги псуваш. Те такива са жалки..... Дори и истинските селски хора, както казва aprilzi, се налага да се примирят без да теглят много майни, защото в крайна сметка се издържат от тоя селски туризъм...
Коментар
-
Първоначално изпратено от aprilzi Разгледай мнениетуризма на село, що е то?
идват тука на село некакви изпръщели кучки да си изживеят еманципираната роля дет са се научили в градовете. и показват кво са научели в градовете. а то е че на еманципираната кучка всичко е и разрешено. покрай тях вървят некви мъже от рода на путколижачи и им чешат на всяка дума путката.
демек гражданите са болни изпращели идиоти. отиват на село да търсят некаква нормалност дет са я загубели в градовете. на село си изживяват болната психика и се връщат в скапаната им градска обстановка.
демек туризма е една форма гражданите да се лекуват на село. но селото си загуби населението. и липсват качествените селски хора дет да теглят майната на градската измет. и от там нататък градския идиот неможе да се лекува и на селои а само в психичните болници с твърди препарати.
това ми е мнението за туризма и особенно за селския туризъм. крайно време е държавата да даде ценс на градските полуидиоти и да плаща на селяните дет живят на село като на лечители на болните градски изверги.Last edited by razbiratel; 21.09.2013, 17:33.
Коментар
-
туризма на село, що е то?
идват тука на село некакви изпръщели кучки да си изживеят еманципираната роля дет са се научили в градовете. и показват кво са научели в градовете. а то е че на еманципираната кучка всичко е и разрешено. покрай тях вървят некви мъже от рода на путколижачи и им чешат на всяка дума путката.
демек гражданите са болни изпращели идиоти. отиват на село да търсят некаква нормалност дет са я загубели в градовете. на село си изживяват болната психика и се връщат в скапаната им градска обстановка.
демек туризма е една форма гражданите да се лекуват на село. но селото си загуби населението. и липсват качествените селски хора дет да теглят майната на градската измет. и от там нататък градския идиот неможе да се лекува и на селои а само в психичните болници с твърди препарати.
това ми е мнението за туризма и особенно за селския туризъм. крайно време е държавата да даде ценс на градските полуидиоти и да плаща на селяните дет живят на село като на лечители на болните градски изверги.
Коментар
-
Zlatna Ribka
Селски туризъм
Dobra ideia e.
Коментар
-
Селски туризъм
http://leshten.hit.bg
това е сайта
не се подлъгвайте по това че сайта смотан
мястото е невероятно