IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Селски туризъм

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Видях го сайтът, готино, западняците си умират за такива работи. То сигурно има и други такива села, аре да направим комбина и да почнем такъв бизнес нейде? Говорил съм и с други колеги по тоя въпрос.
    Нещо случи ли се, като гледам темата е била 2004 година активна. 9 години по-късно, май идеята още е на дневен ред?

Коментар

• Е много ясно, селото си ни влече, та то не останаха граждани
      Предоставяме списъци на акционери от АД, събираме пакети-акции от малки акционери.

Коментар

• razbiratel, съгласна съм с теб! Все пак съм в бранша на тур услугите и наистина има хора, които идват от големия град , за да си избият комплексите в по-малкия град ( както е в моя случай) . Ама накрая им взимам парите, казвам им чао и си плащам сметките. Това е живота все пак. Отначало и аз бях със смазано его,защото идва някакъв с голям портфейл и твърде много комплекси и аз обирах всичките негативи. Ама накрая се научаваш да бъдеш дебил и с усмивка им казаш чао, а на ум си ги псуваш. Те такива са жалки..... Дори и истинските селски хора, както казва aprilzi, се налага да се примирят без да теглят много майни, защото в крайна сметка се издържат от тоя селски туризъм...

Коментар

• Първоначално изпратено от aprilzi Разгледай мнение
          туризма на село, що е то?

идват тука на село некакви изпръщели кучки да си изживеят еманципираната роля дет са се научили в градовете. и показват кво са научели в градовете. а то е че на еманципираната кучка всичко е и разрешено. покрай тях вървят некви мъже от рода на путколижачи и им чешат на всяка дума путката.

демек гражданите са болни изпращели идиоти. отиват на село да търсят некаква нормалност дет са я загубели в градовете. на село си изживяват болната психика и се връщат в скапаната им градска обстановка.

демек туризма е една форма гражданите да се лекуват на село. но селото си загуби населението. и липсват качествените селски хора дет да теглят майната на градската измет. и от там нататък градския идиот неможе да се лекува и на селои а само в психичните болници с твърди препарати.

това ми е мнението за туризма и особенно за селския туризъм. крайно време е държавата да даде ценс на градските полуидиоти и да плаща на селяните дет живят на село като на лечители на болните градски изверги.
          …. Усещам лични преживелици в изказа ти, … и не мога да не съглася с констатациите, но не би следвало да се забравя кой плаща нали … същото както и при нас в крайморските градове с руснаците, …. прибирай кинтите пък майната му на подробностите, това е основното което гнети при тур услугите, смазаното его и самочувствие, кво да правиш, има не малко хора с комплекси за избиване … в същото време - има си и рецепта - режи през кръста и тва е, редно е всеки да си плати за терапиите ….
          Last edited by razbiratel; 21.09.2013, 17:33.

Коментар

• туризма на село, що е то?

идват тука на село некакви изпръщели кучки да си изживеят еманципираната роля дет са се научили в градовете. и показват кво са научели в градовете. а то е че на еманципираната кучка всичко е и разрешено. покрай тях вървят некви мъже от рода на путколижачи и им чешат на всяка дума путката.

демек гражданите са болни изпращели идиоти. отиват на село да търсят некаква нормалност дет са я загубели в градовете. на село си изживяват болната психика и се връщат в скапаната им градска обстановка.

демек туризма е една форма гражданите да се лекуват на село. но селото си загуби населението. и липсват качествените селски хора дет да теглят майната на градската измет. и от там нататък градския идиот неможе да се лекува и на селои а само в психичните болници с твърди препарати.

това ми е мнението за туризма и особенно за селския туризъм. крайно време е държавата да даде ценс на градските полуидиоти и да плаща на селяните дет живят на село като на лечители на болните градски изверги.

Коментар

• Селски туризъм

И теб ли, Рибок те кефи? Някой път по имейлът ще го обсъдим.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Селски туризъм

Dobra ideia e.

Коментар

• Селски туризъм

Видях го сайтът, готино, западняците си умират за такива работи. То сигурно има и други такива села, аре да направим комбина и да почнем такъв бизнес нейде? Говорил съм и с други колеги по тоя въпрос.

Коментар

• Селски туризъм

http://leshten.hit.bg
                    това е сайта
                    не се подлъгвайте по това че сайта смотан
                    мястото е невероятно

Коментар

• Селски туризъм

s.Miikovci v elenskiq balkan ima ky6ti napraveni mnogo dobre i cenite ne sa visoki.na 3 4asa i polvina pe6 ot v.4umerna

Коментар

• Селски туризъм

Това беше много интересно, трябва да се види. Тоя тъкмо район ме интересува.

Коментар

• Селски туризъм

Почти цялото село е изкупено и реставрирано дават над 15 кащи цели и на стаи и наистина е яко.
                          Селската кръчма е невероятна и има страхотни неща. Освен това се предлагат и рзлични екстри, лов, роиболов разходка с джипове и т.н.

Коментар

• Селски туризъм

с. Лещен супер яко място.
                            Близо до Гоце Делчев, като подминеш Добринище и започнеш спускането малко преди Гоце Делчев има отбивка за Огняново, Лещен.

Коментар

• селски туризъм

Selo Dolen - Zapadni Rodopi, pogledni www.ruralbulgaria.com

Коментар

• селски туризъм

Някъде около Добрич имало някакъв чифлик.
                                Било тотино

Коментар

Working...
                                X