IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Места за почивка през weekend-a

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
    давайте предложения за нова година, за хубави местенца
    Дали са останали свободни местенца. Слушам около мен някакви хора как не могат да си намерят вече нищо. Всичко било резервирано и незнам си какво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7 Разгледай мнение
      Да, и аз моля, че малко късничко се сетихме За около 11-12 човека

Мерси предварително на отзовалите се
      ТУК СЪМ КАРАЛ НОВА ГОДИНА И БЕШЕ МНОГО ХУБАВО И РАЗЛИЧНО.ДОМАКИНИТЕ СЪТВОРИХА УНИКАЛНО НОВОГОДИШНО ДАНС-ПАРТИ ...АНГЛИЧАНИ ,РУМЪНЦИ,РУСНАЦИ ОКОЛО 60-70 ЧОВЕКА ОБЩО.А БЕШЕ ВКУСНО ,ТЪРЖЕСТВЕНО И НА МНОГО СНОСНИ ЦЕНИ ...НОЩУВКА ПЛЮС ТЪРЖЕСТВЕНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ- 75ЛВ. НА ЧОВЕК. http://balchikirish.com/pub.html
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7 Разгледай мнение

http://www.hotelspa-terma.com/index.php

Добро място за добри хора на добри цени

Коментар

давайте предложения за нова година, за хубави местенца

Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• http://grabo.bg/sofia
            Тризвездна есенна приказка за двама край Кърджали! 2 нощувки - за 60лв
            АЗ си вземах ваучер за тази оферта.... и платих през изипей -преводът е безплатен...

Коментар

• Първоначално изпратено от bovespa Разгледай мнение
              Здравейте,

Аз също съм пътувала със www.vsichkioferti.com и съм много доволна, цените са супер изгодни и със сигурност ще ги използвам пак!
              Ползвах ги за Медите, уникално беше.
              Май ще ни хареса това ГРУПОВО пазаруване

Коментар

• давайте предложения за нова година, за хубави местенца

Коментар

• Автентично,достъпно,без бетон.Всеки лев,оставен в района е реална борба с емиграцията!
                  Оттук тръгват екопътеките за каскадите от водопади – Ланжин скок, Дуршин ... копренски http://blog.raskoll.com/2009/09/734 http://bspb-grasslands.org/guide/?page_id=2

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanpetrov1987 Разгледай мнение
                    Можете да проверявате в www.vsichkioferti.com.
                    Там непрекъснато има намаления за почивки, които са доста изгодни. Аз лично съм си взел за Каваци - 2 нощувки за двама 80 лв., както и за Родопите - 60 лв. две нощувки за двама. Има доста добри предложения.

Здравейте,

Аз също съм пътувала със www.vsichkioferti.com и съм много доволна, цените са супер изгодни и със сигурност ще ги използвам пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
                      Перперикон става все по интересен с тази версия : феномен на доверието(златото) и религията в симбиоза
                      "
                      Всички древни скални съоръжения били не светилища, а златодобивен комбинат
                      Соня ГЪЛЪБАРОВА Брой 209 (9 ноември 2001 г.)
                      Цялата земя от Ивайловград през Кърджали, та чак до Мадан и Рудозем не е никакво култово средище на траките. Не е и древно родопско светилище. А гигантска фабрика за добив на злато. Тази еретична идея не е изречена от екстрасенс или вманиачен иманяр, а от българин, признат от Университета в Кембридж за един от 2000-те забележителни учени на ХХ век." "Златото на Родопския край, вероятно
                      ПРОИЗВЕЖДАНО 4000 ГОДИНИ ПРЕДИ НОВАТА ЕРА
                      е определяло икономиката и търговията на цели империи, категоричен е проф. Гюров.
                      "Най-старото обработено злато в света, което се намира във Варненския некропол, потвърждава хипотезата на проф. Гюров, убеден е и доц. Бойко Рангелов. Предполага се, че то е отпреди 4000 години и е по-старо от намереното в египетските пирамиди. Откъде ще се вземе това злато, за да се обработи? Явно по нашите земи се е намирал гигантски златен картел, първи в света като обем, качество и технологии. Това е грандиозно, то носи слава на страната ни. Тази теза коренно ще промени историята за Източните Родопи и твърденията, че са само едно огромно светилище за поклонение пред боговете." [l]
                      Чрез сензация - към известност....
                      1. Златото във варненският некропол, наи-логично е разменено за сол ...( солта е била ценна като злато и се твърди, че се е разменяла 1:1)
                      2. Тези корита, в които се е промивало златото се намират на едно 300 метрово хълмче на околния терен, а самия терен е поне на 500 м денивилация от реката и на 2-3 км разстояние по права линия........

Факта, че има злато в целия район е неспорим.....

Коментар

Да, Боженци е красиво място, а аз бих ви препоръчала Родопите- Девин, Доспат, Стойките, уникално красиви места.
                        Перперикон става все по интересен с тази версия : феномен на доверието(златото) и религията в симбиоза
                        "
                        Всички древни скални съоръжения били не светилища, а златодобивен комбинат
                        Соня ГЪЛЪБАРОВА Брой 209 (9 ноември 2001 г.)
                        Цялата земя от Ивайловград през Кърджали, та чак до Мадан и Рудозем не е никакво култово средище на траките. Не е и древно родопско светилище. А гигантска фабрика за добив на злато. Тази еретична идея не е изречена от екстрасенс или вманиачен иманяр, а от българин, признат от Университета в Кембридж за един от 2000-те забележителни учени на ХХ век." "Златото на Родопския край, вероятно
                        ПРОИЗВЕЖДАНО 4000 ГОДИНИ ПРЕДИ НОВАТА ЕРА
                        е определяло икономиката и търговията на цели империи, категоричен е проф. Гюров.
                        "Най-старото обработено злато в света, което се намира във Варненския некропол, потвърждава хипотезата на проф. Гюров, убеден е и доц. Бойко Рангелов. Предполага се, че то е отпреди 4000 години и е по-старо от намереното в египетските пирамиди. Откъде ще се вземе това злато, за да се обработи? Явно по нашите земи се е намирал гигантски златен картел, първи в света като обем, качество и технологии. Това е грандиозно, то носи слава на страната ни. Тази теза коренно ще промени историята за Източните Родопи и твърденията, че са само едно огромно светилище за поклонение пред боговете." http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=bg
                        Last edited by Minavast; 11.10.2011, 15:42.

Коментар

• почивните дни времето се прецака, но все пак няма да пропуснем някое хубаво местенце за следващия път.

Коментар

• и аз ще се бъгна тук да си харесаме нещо, докато времето още и приятно и става за разходки.

Коментар

• Полезно сайтче, мерси!

Коментар

• темата е полезна... Ще хвърля едно око на линка с офертите

Коментар

Working...
                                X