Първоначално изпратено от polina
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Места за почивка през weekend-a
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Maq7 Разгледай мнениеДа, и аз моля, че малко късничко се сетихме За около 11-12 човека
Мерси предварително на отзовалите сеЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7 Разгледай мнениеДа, и аз моля, че малко късничко се сетихме За около 11-12 човека
Мерси предварително на отзовалите се
Добро място за добри хора на добри цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениедавайте предложения за нова година, за хубави местенца
Мерси предварително на отзовалите сеEvery passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
http://grabo.bg/sofia
Тризвездна есенна приказка за двама край Кърджали! 2 нощувки - за 60лв
АЗ си вземах ваучер за тази оферта.... и платих през изипей -преводът е безплатен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bovespa Разгледай мнениеЗдравейте,
Аз също съм пътувала със www.vsichkioferti.com и съм много доволна, цените са супер изгодни и със сигурност ще ги използвам пак!
Май ще ни хареса това ГРУПОВО пазаруване
Коментар
-
Автентично,достъпно,без бетон.Всеки лев,оставен в района е реална борба с емиграцията!
Оттук тръгват екопътеките за каскадите от водопади – Ланжин скок, Дуршин ... копренски http://blog.raskoll.com/2009/09/734 http://bspb-grasslands.org/guide/?page_id=2
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanpetrov1987 Разгледай мнениеМожете да проверявате в www.vsichkioferti.com.
Там непрекъснато има намаления за почивки, които са доста изгодни. Аз лично съм си взел за Каваци - 2 нощувки за двама 80 лв., както и за Родопите - 60 лв. две нощувки за двама. Има доста добри предложения.
Здравейте,
Аз също съм пътувала със www.vsichkioferti.com и съм много доволна, цените са супер изгодни и със сигурност ще ги използвам пак!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнениеПерперикон става все по интересен с тази версия : феномен на доверието(златото) и религията в симбиоза
"
Всички древни скални съоръжения били не светилища, а златодобивен комбинат
Соня ГЪЛЪБАРОВА Брой 209 (9 ноември 2001 г.)
Цялата земя от Ивайловград през Кърджали, та чак до Мадан и Рудозем не е никакво култово средище на траките. Не е и древно родопско светилище. А гигантска фабрика за добив на злато. Тази еретична идея не е изречена от екстрасенс или вманиачен иманяр, а от българин, признат от Университета в Кембридж за един от 2000-те забележителни учени на ХХ век." "Златото на Родопския край, вероятно
ПРОИЗВЕЖДАНО 4000 ГОДИНИ ПРЕДИ НОВАТА ЕРА
е определяло икономиката и търговията на цели империи, категоричен е проф. Гюров.
"Най-старото обработено злато в света, което се намира във Варненския некропол, потвърждава хипотезата на проф. Гюров, убеден е и доц. Бойко Рангелов. Предполага се, че то е отпреди 4000 години и е по-старо от намереното в египетските пирамиди. Откъде ще се вземе това злато, за да се обработи? Явно по нашите земи се е намирал гигантски златен картел, първи в света като обем, качество и технологии. Това е грандиозно, то носи слава на страната ни. Тази теза коренно ще промени историята за Източните Родопи и твърденията, че са само едно огромно светилище за поклонение пред боговете." [l]
1. Златото във варненският некропол, наи-логично е разменено за сол ...( солта е била ценна като злато и се твърди, че се е разменяла 1:1)
2. Тези корита, в които се е промивало златото се намират на едно 300 метрово хълмче на околния терен, а самия терен е поне на 500 м денивилация от реката и на 2-3 км разстояние по права линия........
Факта, че има злато в целия район е неспорим.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениеДа, Боженци е красиво място, а аз бих ви препоръчала Родопите- Девин, Доспат, Стойките, уникално красиви места.
"
Всички древни скални съоръжения били не светилища, а златодобивен комбинат
Соня ГЪЛЪБАРОВА Брой 209 (9 ноември 2001 г.)
Цялата земя от Ивайловград през Кърджали, та чак до Мадан и Рудозем не е никакво култово средище на траките. Не е и древно родопско светилище. А гигантска фабрика за добив на злато. Тази еретична идея не е изречена от екстрасенс или вманиачен иманяр, а от българин, признат от Университета в Кембридж за един от 2000-те забележителни учени на ХХ век." "Златото на Родопския край, вероятно
ПРОИЗВЕЖДАНО 4000 ГОДИНИ ПРЕДИ НОВАТА ЕРА
е определяло икономиката и търговията на цели империи, категоричен е проф. Гюров.
"Най-старото обработено злато в света, което се намира във Варненския некропол, потвърждава хипотезата на проф. Гюров, убеден е и доц. Бойко Рангелов. Предполага се, че то е отпреди 4000 години и е по-старо от намереното в египетските пирамиди. Откъде ще се вземе това злато, за да се обработи? Явно по нашите земи се е намирал гигантски златен картел, първи в света като обем, качество и технологии. Това е грандиозно, то носи слава на страната ни. Тази теза коренно ще промени историята за Източните Родопи и твърденията, че са само едно огромно светилище за поклонение пред боговете." http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=bgLast edited by Minavast; 11.10.2011, 15:42.
Коментар
Коментар