If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси много puf paf, къщата изглежда наистина страхотно, но пише, че е с 3 двойни стаи, а ние сме 11 човека
А хотелите верно малко соленички идват. Ние сме се спрели на някакви като резервен вариант, но предпочитахме къща все пак... Но явно по това време на годината е някаква мисия невъзможна!
Every passing minute is another chance to turn it all around
Maq7 посочи населено място, което те устройва. Рибарица, Боженци,Жеравна,Копривщица,Старосел, Разлог,Банско, селцата около Сандански...Троян и околностите
хайде
Копривщица, Рибарица, Троянско, Велинград, Хисаря, Пампорово, Боровец и други до около 160 км от София и със сравнително нормални пътища Предпочитаме къща Айде ще почерпя ако изскочиш с предложение за свободна
Every passing minute is another chance to turn it all around
Взимаш това
отиваш на КъРъ и подкарваш
Ако изкопаш един декър като спреш
ще осъзнаеш, че е съвършенния релакс
Прав си, бъркаш само в едно, някъде между 100 и 200 кв. м. ще дойде пълния релакс за закостенелия пред PC из форуми гръб/кръст - релкасът ще продължи 1-2 седмици и/или до среща с чакръкчия!
П.С.; СЕРИОЗНОТО КОПАНЕ НЕ СТАВА С ГОРЕПОСОЕНОТО!
Maq7 посочи населено място, което те устройва. Рибарица, Боженци,Жеравна,Копривщица,Старосел, Разлог,Банско, селцата около Сандански...Троян и околностите
хайде
Тръгнали да търсят места. Чудя Ви се, в интерес на истината. Де да знам, ама за мен винаги има място където и да отида. Най-големият проблем ми е компанията, защото винаги съм сама
На мен пък не са ми проблем местата, по-скоро да имам свободно време. Иначе да искаш хубави места с хубави съседи- виж в Сулари - божествена природа, и още колко прекрасни местенца в Бг
Ами аз нещо таквоз исках да кажа с двете си предложения. Важното е мерак, добри хора и свободно време да има. Места - колкото искаш
На мен пък не са ми проблем местата, по-скоро да имам свободно време. Иначе да искаш хубави места с хубави съседи- виж в Сулари - божествена природа, и още колко прекрасни местенца в Бг
Коментар