Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде ходят на почивка инвеститорите на БФБ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНали ще вземем от трейдинга и имотите
майтапя се!
Бяхме на Спа Клуб Бор - Велинград миналия уикенд, сега се връщаме от Хисар, а от 10.08. - 10 дни на СОЗОПОЛ.
Септември мисля за Гърция, но трябва да видя къде ще ооставя принцесата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеняма дивидент от сфарм - няма почивка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАз лично мисля ,първо на планина в Пирин и после може би към Слънчака за морето го решава ме на момента .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе вие сте много интересни хора! Човек може да ходи на почивка само когато има капиталова печалба на БФБ ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВъх, аз губя на бфб- ту. Иначе в момента съм на Павел баня. Ако си пипнем балнеото, можем цяла Европа да лекуваме. За Албена, не мога да споделя интусиазма ви. Ходя поне веднъж в годината, но по скоро по работа. Идеята ми за почивка тази година беше Южна Италия, но може би ще се размина. Не знам ще проходя ли до края на лятото.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Въх, аз губя на бфб- ту. Иначе в момента съм на Павел баня. Ако си пипнем балнеото, можем цяла Европа да лекуваме. За Албена, не мога да споделя интусиазма ви. Ходя поне веднъж в годината, но по скоро по работа. Идеята ми за почивка тази година беше Южна Италия, но може би ще се размина. Не знам ще проходя ли до края на лятото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеВ момента на Албена - Фламинго Гранд-супер е с деца
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЗа съжаление ако повечето разчитат само на доходи от тук , за последните 6-7 години няма да са ходили на почивка ....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар