На Лозенец, щото спекът на БФБ е голям...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде ходят на почивка инвеститорите на БФБ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЗа Гърция, тази година едни познати ходиха. Мнението им е 1) няма никаква криза както ни го представят по тв-то. 2) изобщо не е евтино там както ни го представят от години. За 5 дни им излезе 600 евро на човек. Това е в някакъв не много лукс хоте. Води се 3 звезди. За тези пари в БГ ще си баси баровеца по морето.
Бил съм и в Гърция, бил съм и в Турция - определено избирам второто!
Лично мнениеOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеГърция очертава се да е доста примамлива дестинация ...и с по-ниски цени
нещо съвсем близичко до нас http://www.keramoti-bg.com/
Коментар
-
Гърция очертава се да е доста примамлива дестинация ...и с по-ниски цени
нещо съвсем близичко до нас http://www.keramoti-bg.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе вие сте много интересни хора! Човек може да ходи на почивка само когато има капиталова печалба на БФБ ли?
Селфито със чичето е нещо безценно и не се купува с милиониНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМен нещо ме тегли към Барселона и мисля август да отида за няколко дниНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеАхам ! Пълно е с франсета тук, и нашите хора от Албена добре се грижат за тях ! Пак наздраве колеги
Здравко, наздраве и бирата да е само наливна!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕбаси кефа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеНапротив ! Само от дивидента на Албена Холдинг сега съм на почивка в Магнолиите на Приморско Клуб ! Хем си ползвам акционерната отстъпка хем подкрепям и компанията ! Поздрави и наздраве от Приморско със следобедна биричка край басейна !
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЗа съжаление ако повечето разчитат само на доходи от тук , за последните 6-7 години няма да са ходили на почивка ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЧе то в ресторанта сме 'изяли' няколко дивидента - хахаха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеважни са седемте ми лева от сфарм!!!
майтапя се!Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Независимо от всичките глупости по темата харесвам нашето черноморие .
Поради голямата си заетост нямам възможност да ходя на дълги почивки за 10-20 дни, затова компенсирам с многобройни за по 2-3 дни.
Харесвам да редувам хотели на добро ниво с диви места.
Тази година вече посетих:
Азалия - Св.св.Константин и Елена ,
Слънчев ден
/и двата комплекса са хубави за началото и края на сезона защото има топла мин. вода в басейните им/
Мирамар - Обзор /ако някои иска да се отдаде на кулинарна вакханлия , там е мястото но спато им не струва/
Крапец , Дуран кулак Камен бряг /мяста все още несасегнати от презастрояването/
Топола скайс - Каварна / за любителите на прекрасните гледки /
През активния сезон мисля да сляза 2-3 пъти по най-южното черноморие да избягна прекалените навалици - Делфин до Ахтопол, Силистар до Синеморец.
За есента ще видим като дойдеLast edited by markov; 12.07.2015, 12:48.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМен нещо ме тегли към Барселона и мисля август да отида за няколко дни
Коментар
Коментар