IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Чудя се дали наистина нашето момче го е изпраскал това чудовище...ако е така: ЕВАЛА - значи е майстор - на хубаво всеки може - майсторите само на такъв терен се познават!
    Life won't wait for you.

    Коментар


    • Серина като мине рекорда спокойно може да се прехвърли да играе 3-4 години при мъжете в ATP ...дейш добитъка...
      Чудя се дали наистина нашето момче го е изпраскал това чудовище...ако е така: ЕВАЛА - значи е майстор - на хубаво всеки може - майсторите само на такъв терен се познават!

      Коментар


      • честито на Серина,да! дано и нашата Цвети едни ден ни зарадва с подобна купа.

        Коментар


        • Честита да и е победата на Серина! Водачката в световната ранглиста спечели днес шестата си титла на Australian Open и общо 19-а на сингъл в турнирите от "Големия шлем". С днешния си триумф Серена Уилямс се доближи само на 3 титли от рекордните в Оупън ерата 22 от "Големия шлем" на германската легенда Щефи Граф.

          http://www.theguardian.com/sport/201...aria-sharapova

          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

          Коментар


          • Мда, ето така правят големите отбори с още по-големите мениджъри - Специалния отмени брифинг като реверанс към Диего Коща, Ръководството на Челси обаче също подкрепи действията на Моуриньо и защити Диего Коща.. Да припомня ли на феновете на Ливера какво се случи, когато наказаха най-големият играч в техните редици за последните 25 години - мълчаха като женски полови органи, сакън да не засегнат дъртите бритиш хомосекшуъли от импотентната ФА Яд ме е, още ме е яд, че Суарезь не играе в Англия, а аз дори не съм привърженик на Ливера...

            Затова и големите отбори са големи и най-добрите играчи отиват да играят при тях - един от тези големи отбори на нашето време е Челси, а други, все още разчитат на отминала слава и пеят изтъркани песнички за неуокването ълоун, които не означават нищо, с което все повече се приближават към прозвишето "тимче", крачейки натам с много бодри крачки под увереното ръководство на Лебедаря и малоумните собственици. Определение към което упорито върви и Юнайтед, а Арсето - е, за тях няма да отварям реч, да си тръстват у арсеня и да се кефят когато веднъж на петилетка спечелят срещу голям тим, а веднъж на десетилетие вземат някое маргинално турнирче с победа над милтън кейнс донс, хлъц сити или мансфийлд
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

            Коментар


            • Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              На изток, то се вижда! Но аз лично предпочитам Далечния...

              Ти я кажи, ще ставате ли шампиони още утре или ще завържете първенството в традициите на ПЛ от последните години!?
              Kъм Далечния Изток заминавам след месец и половина - малка екскурзийка до Хонгконг и Макао - ще търся митичния чорбар Стивън Ло или както там се казваше Иначе чукотките утре няма да паднат, но не зная дали ще бият
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                хехе, те си махнаха кръста от логото, за да не навредят на духовните чувства на мюслитата, ти за едно име на стадиона ще правиш проблем - макъде отива този свят, не е истина просто и това в един от стожерите на католицизма

                На изток, то се вижда! Но аз лично предпочитам Далечния...

                Ти я кажи, ще ставате ли шампиони още утре или ще завържете първенството в традициите на ПЛ от последните години!?

                Коментар


                • Какво стана с двездния отбор на Шалвар от Шамп. лига?

                  Кога оттам трансфер за 1 милка? Нали всички ги искали и се трепели помежду си за тях.

                  Вярно е, всеки вика на другите: "Много е добър - вземи го ти."
                  -------------------

                  Чорбата взе едно младо момче без пари - плаща му 100 хилки за 6 месеца и го шътна за 1 милка ( дали опции за % после - ще разберем ).

                  Кога БГ отбор с трансфер над милка?

                  Коментар


                  • Кое е обида като то е публична тайна?

                    Че в Разград ходят с шалвари ли? Или че на ФК Лесна най-големите двизди са Гонзю от Столипиново?
                    ------------------------------------

                    Плащат на разни джурналичета и съм дал 2 статии присани от един и същи мухльо в период от 6 месеца, където той не помни какви глупости е ръсил в предната.
                    -------------------------------------

                    Публична тайна е, че Домус Ага ги държи такива корифеи на джурналистиката в БГ за по 2 кремвирша и служебен транспорт белким изгледат някой мач на живо без пари, а после да слюнчат химикалката.

                    ЦСКА не участва в подобни схеми = молете се БГ армия да не влезе в такава гнусна стори, че отлитаме като държава.

                    П.П. Войната продължава!

                    Статия 1 от лилипут - Буш ще търка пейката и нищо не става от него.
                    Статия 2 от лилипут ( същия ) - Буш бил най-скъпия играч на ЦСКА и защо само 1 милка взели за него.

                    А, лилипутът знае ли какви са клаузите в договора му при следваща продажба и колко % ще заминат от следващ трансфер за ЦСКА?

                    Едва ли ...

                    Коментар


                    • Гнусните кремвирши от Шалварград и ФК Лесна не спират да се правят на клоуни пред великия ЦСКА. Нека видим 2 статии писани за половин година от клакьорчето с фес и сини венци:
                      ----------------------------------

                      В ЦСКА със сигурност са полудели (част 2)

                      От Ангел Домусчиев , Topsport.bg
                      Какво стана със свиването на бюджета?
                      Последна редакция: 07.07.2014, 15:57

                      Преди време писах коментар за ЦСКА, заглавието бе "В ЦСКА със сигурност са полудели". Днес е ред на втората част. Май ще има и трета. Защото ръководителите на "Армията" не спират да изумяват с решенията си.

                      ЦСКА е потънал в дългове. От клуба уж щяха да свиват бюджета. Така, както го направиха в Левски, както стана в Ботев (Пловдив). За "червените" също е крайно належащо, но Александър Томов и компания едно говорят, а друго правят. Днес пак ни хвърлиха в размисли с поредната глупост.

                      Договор с 31-кратния шампион подписа някой си Буш. Идва от Румъния, младежки национал на страната бил. Изиграе даден футболист 4-5 мача за юношите на държавата и веднага му лепват тази марка. Същият този нападател има голове за Клуж, които не съответстват като бройка дори на пръстите на едната му ръка. Отгоре на всичко акостира в Борисовата от... последния в румънското първенство.

                      Силно се съмнявам Буш да бъде титуляр за ЦСКА при Стойчо Младенов. За тази позиция фаворит е Мартин Камбуров, чиято визитка го прави Обама за "червените" - настоящ номер 1. Аурелиен Йоахим също е с по-големи шансове от младия Буш.

                      Скандалното е, че руънчето подписа договор, който му осигурява тавана на заплата в ЦСКА - 15 000 лева на месец. Това ли е свиване на бюджет, господа "червени" ръководители? 15 бона за резерва е лудост. Още по-скандалното е, че този скъпоплатен футболист със скромна визитка заема мястото на юношата и любимец на Сектор Г - Григор Долапчиев. Последният бе отписан с лека ръка от Стойчо и пратен да се обиграва в Македония. Гришата взимаше далеч по-ниска заплата. С такива като него се прави ЦСКА на цесекарите и се свива бюджет. Не с Бушовците, които при първото закъснение на плащане се превръщат в... Косоковци и Мендита.
                      ---------------------------------------------------------------

                      Днес статия от същия лилипут, който рискува някой чорбар да му отнесе ченето живо с тъпотиите си:
                      ----------------------

                      Трансферът на Буш - студен душ за отрезвяване
                      От Ангел Домусчиев , Topsport.bg

                      Новината на деня, а защо не и на месеца - ЦСКА продаде голмайстора си Серджиу Буш на Шефилд Уензди. Кое е притеснителното? От спортно-техническа гледна точка „червените" губят най-добрия си футболист в атака и 32-ата титла започва де се превръща в мираж. Трудно румънецът може да бъде заменен подобаващо от спорния, като класа и дисциплина Стефо Николич, в допълнение с „чупливите" Ивановци - Стоянов и Маркович. Но това е нищо, в сравнение с факта, че феновете на ЦСКА и футболното общество в България отново бяха излъгани от Александър Томов и Александър Тодоров.

                      Идеологът на „червената" идея и дясната му ръка не спираха да повтарят от началото на годината, че няма да продават водещите играчи на всяка цена. Заковаха цена от 1,5 млн. евро на Буш и тропнаха по масата как голаджията няма да мръдне от Борисовата градина за нито цент по-малко. Да, ама не! Серджиу стегна куфарите към Острова за една трета от исканата сума - 500 хил. евро.

                      Трансферът на Буш е студен душ за отрезвяване. Истината е ясна на всички, колкото Томов да надува балона - касата на ЦСКА е по-празна и от портфейла на врачанска пенсионерка. Ще се продава. Не, не за цена, отговаряща на качествата на Буш, Тони Силва, Тончи Кукоч и останалите звезди. Ще има сделка при каквато и да е оферта. Защото в момента ръководството на ЦСКА е притиснато до стената.

                      Лоши новини се задават от Елин Пелин. Дългоочакваната сделка на милиардера Стивън Ло и плановете му за модерния комплекс е пред пълен провал. Такава е жестоката за ЦСКА мълва, която се носи край Равно поле. На азиатеца му писна, а причините скоро ще станат ясни. Без този бизнес, Ло няма намерение да се захваща с клуба от „Армията". Надеждите за средства у Александър Томов бяха свързани именно със Стивън.

                      Така и не бе намерен генерален спонсор за ЦСКА. Бизнесменът Петър Манджуков и хората от „Трейс" тръгват по пътя на Александър Чакмаков и започват да се отдръпват.

                      Положението е страшно. И ще се продава. Само така може да влязат пари в клуба, да се плащат заплатите на останалите футболисти в срок, за да няма нов случай „Карачанаков".

                      Би било добре Александър Томов и Александър Тодоров да свикат дежурната си пресконференция, но този път да кажат какво стана с парите от Мерсин, как са използвани. Да споделят вярно ли е, че преди известно време са поискали 2 млн. евро за Серджиу Буш от Дженоа, а след това са отказали оферта на италианците за 1 млн. от същата валута. Ако е така - да обяснят логиката днес да дадат най-добрия футболист на ЦСКА за половината сума, предложена от Дженоа. Да направят разбор на думите си как „няма да се продава на всяка цена".

                      Време е да се сложи край на практиката в ЦСКА да спестяват истината. Колкото и да боли, колкото и да е жестока - да се казва! Защото рано или късно излиза наяве. Цялата енергия и усилия на Томов и Тодоров би трябвало да са насочени в това да се направи така, че ЦСКА да продължи да го има. Не да се хабят в декларации и нападки към „Титан", Венцислав Живков, Градев, Руди и Кауди, които водят до скандали.

                      Бившите управници на ЦСКА са ни ясни, г-н Томов. На тях дадохте клуба разбит и без лиценз. Така го и взехте след години. Важно за най-успелия ни футболен клуб е какво се случва днес, какво ще се случи утре и в по-далечно бъдеще. Важна е истината. Започнете да я казвате!

                      Коментар


                      • преди десет дни написах

                        Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        не се ли купят двама централни защитника и двама дефанзивни полузащитника няма да имаме сили за нещо повече от това което постигаме последните 10 години...
                        ВЕНГЕР леко ме учуди, че още януари купи почти двама защитника

                        - поляка Биелек за 2,5 млн.лири

                        - бразилеца Паулиста за 13,5 млн.лири

                        Лятото продадохме трима централни защитника:

                        - Вермаелен отиде в Барса за 13 мнл.лири;

                        - Джуру отиде в Хамбургер за 2,5 млн.лири;

                        - Игнаси Микел отиде в Норич за 1,5 млн.лири

                        За съжаление не взехме никой на тяхно място, а на всички бе повече от ясно, че сме къси. Някой ще каже, че те така или иначе почти не играеха, но все пак даваха някаква вариация.

                        Есента ВЕНГЕР видя, че с Монреал и Чембърс в центъра на защитата не се получава. Шест месеца по-късно на този пост взе човек и половина (Паулиста и Биелек).

                        Бих се радвал да привлечем един биткаджия като Уинстън Рийд (уест хям) за без пари през лятото, но това едва ли ще се случи.

                        Не очаквам повече трансфери в защитата нито сега, нито лятото, ако не се случи нещо черезвичайно...

                        До нова година мислех, че през този и следващия трансферен прозорец ще вземем поне двама нови дефанзивни полузащитника. Доворите на Артета, Диаби, Фламини и Коклен изтичаха това лято и се надявах нито един от тях да не получи нов контракт. Но подписването на нов договор с Артета и предлагането на нов договор на Коклен ме карат да мисля, че в най-добрия случай ще се купи един ДМ и то евентуално най--рано през лятото. Венгер призна, че поредната контузия на Диаби няма да му позволи да се появи в игра до края на този сезон което почти сигурно означава, че нов договор няма да му се предлага. Диаби от 2 години не е играл, а за последните 4 години има двадесетина изиграни мача за АРСЕНАЛ. Фламини има договор с АРСЕНАЛ за 2+1 години. Това лято му изтичат двете години, но не знам какви са условията за активацията на клаузата за третата му година.

                        Общо взето ми се струва, че се движим с поне една година назад от това което се нуждае АРСЕНАЛ за да го видим на подобаващото място в крайното класиране.

                        През миналия сезон ни липсваше поне един нападател за да финишираме първи във ВЛ. По-предното лято след като не взехме Луиз Суарез се отказахме от привличането на нападател и взехме поредния полузащитник (Йозил) чието представяне до тук е много спорно. Последното лято взехме нападатели (Алекс и Уелбек), но не взехме никой в центъра и пред защитата ни. Сега на пръв поглед решаваме проблемите със защитата, но остава отворен въпроса с дефанзивния полузащитник, а в не един мач играем и имаме нужда от двама дефанзивни полузащитника едновременно на терена.

                        Коментар


                        • хехе, те си махнаха кръста от логото, за да не навредят на духовните чувства на мюслитата, ти за едно име на стадиона ще правиш проблем - макъде отива този свят, не е истина просто и това в един от стожерите на католицизма


                          Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Преименуват стадиона на Реал Мадрид на Абу Даби Бернабеу?

                          Прочети повече на: http://profit.bg/news/articles/nid-134100.html
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                          Коментар


                          • Преименуват стадиона на Реал Мадрид на Абу Даби Бернабеу?

                            Прочети повече на: http://profit.bg/news/articles/nid-134100.html

                            Коментар


                            • нешо темата чак на трета страница е отлетяла, та да я побутна малко нагоре със снощния мач. Мда, трявба да призная, че Лебедарчето вече си е научило урока и знае единствения начин, по който тимче като Ливера (не се обиждайте, в момента сте тимче от нивото на стоук сити горе-долу, хайде да речем Нюкясъл) може да се бори с големите, хелел пък на техен терен. Отлична игра на Ливера, особено първото полувреме, и след като им поиздъхнаха силиците, второто си играха с 10 човека в тяхната половина (а често и с 11), от които поне 8 плътно пробрани в и около наказателното поле. Ако беше излязло Лебедарчето със същата тактика и напролет, сега край мръсния сайд щяха да си изтрезняват още след титлата, ама нищо - след 25 години може пак да се отвори такъв шанс, знае ли човек

                              Всъшност чукотките имаха огромен късмет, че имат в редиците си играч като Хазарчето - униклани неша правеше това момче с топката, направо наслада за окото, нещо не особено типично за дърводелския стил на Моу. Разпиляваше по 4-5 човека на куп, но излизаха нови 4-5 и човешкия бетон бе непровбиваем - почти като бъркочите на Моу в най-добрите години - това беше тактиката на Ливера. И почти успяха, като нямаше да е незаслужено да продължат, особено след като Мони филе миньонът направи мача на живота си. За съжаление в атака Ливера са тотална дупка - стърготината го няма, стерлингата реве за кинтаж, рики не става и за чеп за зеЙе, а балотели показва по-голям регрес и от валерката божинов Сега чета, че реал щели да продават бензема, за да вземат стерлингата - ами да им го дават, ако искат изобшо да се борят за топ 4 (апропо имам бас с Хаки, че няма да сте в топ 4 и засега май ще го спечеля).

                              Колкото до челси - ми не ми харесаха особено - в зашита бяха трагедия, всяка по-сериозна атака на ливера вещаеше опасност (добре, че второто спряха да атакуват и доиграваха мача на принципа, на който играят родните отбори - отпред за 0:0, а отзад - каквото стане /няма грешка в израза/), а напред бяха доста анемични в шутовете. Коща трябваше да го изгонят, но имаше и 100% дузпа на Шкъртел, Лукас и Хендерсоня също бяха за гонене. Съдията - нормално слаб като за бритиш хомосекшуъл, хеле пък с тази зализана косичка

                              Ми толкова от мен - аз поизкарах малко кинта на 2-та отбора да не вкарат гол и челси да продължи (даже мислех да ги усна, че продължат след продължения), ама Ливера с капитан онова пецкашото се с лебедаря наХендерсон, направо не ги виждам скоро в ШЛ, освен при груби издънки на топ 4 отбори в Ингилизия или рязка фатално-летална ситуация на собствениците на чукотия и шитистан
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                              Коментар


                              • Запей, Груйчи за 32-та. Запей

                                Коментар

                                Working...
                                X