IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    полкича явно е решил да изпрати видео от единствения гол на тимчето му (а май станаха 2 със снощния) в "Горната група", за която драпаха със зъби и нокти, само за да са барабанчето на останалите. Не казвам тъпана, защото тази роля е отредена за чорбетата, но да не се бъзикам много, щото ние пък ритаме за здраве (то като няма и кинта, какво друго остава), но поне имаме някакъв шанс за неква купичка, колкото и маргинален да е този турнир
    1-во място в долната шестица? За това дават ли купа?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      имаш ли пари да си платиш за това удоволствие???
      полкича явно е решил да изпрати видео от единствения гол на тимчето му (а май станаха 2 със снощния) в "Горната група", за която драпаха със зъби и нокти, само за да са барабанчето на останалите. Не казвам тъпана, защото тази роля е отредена за чорбетата, но да не се бъзикам много, щото ние пък ритаме за здраве (то като няма и кинта, какво друго остава), но поне имаме някакъв шанс за неква купичка, колкото и маргинален да е този турнир
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        The memory remains!
        е, така е, като пускат азиатци в Евротурнирите Ние какво сме виновни, като бяхме подготвени за европски тим, пък то Даже мисля, че тези трябваше да ги дисквалифицират, ама нейсе, нали сме добри души, но пък им пратихме наш Мърльо да ги накаже

П.С. Апропо, още не сме били Морето, амакр че мисля, че имаме по-големи шансове от тях. Отделно нямаме лиценз за Европа, та не се знае, знае ли се
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• The memory remains!
          Attached Files
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Еее тук леко ме разочарова, а уж си стар играч и ги нюхаш нещата! Ените шампиони и играят с добър отбор на когото му трябват точки, другите хем им трябват и точки и голове хем джиткат с най-слабия... Е, мисля няма място за сравнение!
            те тея едните изобщо не им трябват голове и затова във вторник дузпите ги пращаха в облаците

Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Ти я кажи нещо за новия шампион на Англия или по-точно за начина по който това се случи!?
            нали го видя партугалския циганин .................. на полувремето вкарва дефанзивен играч да пази резултата, а олигарха на чукоткия се радва като малко дете на тоя "специален футбол"

абрамчик и той издиша ................ преди години каза, че чукотките му трябвало да играят като АРСЕНАЛ и затова изгони преводача ................... накрая пак го прибра за да му гледа "специалния футбол"
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

за 4 дни БАРСА наниза 14 гола, а вчера мюмюните отнесоха още 2 шайби ................ безобразно слаби

дано БАРСА не подцени байрямите и дано не са си вкарали всичките голове, а са оставили една кошница и за гостите от мюмюния
              Еее тук леко ме разочарова, а уж си стар играч и ги нюхаш нещата! Ените шампиони и играят с добър отбор на когото му трябват точки, другите хем им трябват и точки и голове хем джиткат с най-слабия... Е, мисля няма място за сравнение!

Ти я кажи нещо за новия шампион на Англия или по-точно за начина по който това се случи!?

Коментар

• за 4 дни БАРСА наниза 14 гола, а вчера мюмюните отнесоха още 2 шайби ................ безобразно слаби

дано БАРСА не подцени байрямите и дано не са си вкарали всичките голове, а са оставили една кошница и за гостите от мюмюния

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Извините мИня пожалуйста, някой може ли да ми прати линк за гол на Цеца през 2015 година?

За вкаран гол имам предвид?

П.П. Гол е т'фа дет' пресича линията между две греди и се спира понякога в мрежата.

Та, линк за 2015 год. някой може ли да ми прати да'е ..?

Тенкю съм в адванс!
                  имаш ли пари да си платиш за това удоволствие???

Коментар

• Извините мИня пожалуйста, някой може ли да ми прати линк за гол на Цеца през 2015 година?

За вкаран гол имам предвид?

П.П. Гол е т'фа дет' пресича линията между две греди и се спира понякога в мрежата.

Та, линк за 2015 год. някой може ли да ми прати да'е ..?

Тенкю съм в адванс!

Коментар

имам чувството, че Тройчо има пръст в това да не вкарвате гол и след неговото уволнение
                      Да! Стойчо начупи всички през първия полусезон не само като игра и като статистика ( победи/голова разлика ), за да може в паузата да се направи на "обиден".

Ти вярваш ли си на глупостите, които ръсиш, бря?
                      ------------------------

Тройчо го разпиляха емоционално, защото му знаят слабото място, че се връзва.

По спортно-техническата част можеш да видиш статистиката на чорбата през първия полусезон.

Отчайващо е в полза на Цеца спрямо останалите.
                      ------------------------------------

И младо момче кат' тебека изцепва фростотията, че Стойчо си правел бенефис кат' тренер на полусезон ( демек в зимната пауза ).

--------------------------------------

Както и да биеш чертата - умишлено се уволни тренер, който беше на ПЪРВО място в А група.

Умишлено!

Мисли пак защо и после пускай!

П.П. В цял свят ще ти се хилят на "логиката" как отбор уволнява тренер, който ги е направил първи!!!
                      Last edited by mibova; 01.05.2015, 08:33.

Коментар

имам чувството, че Тройчо има пръст в това да не вкарвате гол и след неговото уволнение
                        ------------------------------------------------------
                        стига, бе ................. ти наистина ли мислиш това???

не познавам друг бг футболист с по-голямо самочуствие и самооценка от ЛюПен , а той и като треньор си е такъв, и като човек си е такъв ................. не, че няма покритие, но все пак минава всякакви граници...

неговия световен съвременен еквивалент е ибрахимович

Отбор е същият! Като при Тройчин и с този отбор бяха първи в А група и с най-добри показатели защита/нападение.
                        -------------

Супен също не му е приятно в момента с тия клошари, които Гела подведе, че 'ногу се печели от футболен клуб.

Виж, че Супен до последно казваше само едно - Чорбата си има тренер и не ме питайте за нищо.

След акцията по оста: Гел - Манджуков и да изпъдим Стойчо, защото се осмели да бъде на първо място в А група цял полу-сезон.

То веднага дойде удар под кръста.

Ако нещо не ти е ясно по фактолигията, която излагам - може да ме обориш с твоя?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Супен и чичо Митко не са "ударни" тренери от типа Тройчо. На тях им трябва време за резултати, докат' оня изкъртва от раз. Но после го пробиват отвътре и в средносрочен план винаги губи накрая. Те затова го и мразят повечето.

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Супен не е лош избор за момента, понеже е баланс между чичо Митко или Пламен Марков.
                          стига, бе ................. ти наистина ли мислиш това???

не познавам друг бг футболист с по-голямо самочуствие и самооценка от ЛюПен , а той и като треньор си е такъв, и като човек си е такъв ................. не, че няма покритие, но все пак минава всякакви граници...

неговия световен съвременен еквивалент е ибрахимович

Коментар

Григорчо след малко дали ще вземе мача?
                            Играл съм го над 19,5 гейма
                            голяма разлика в класите

6-3 ; 6-2

само 17 гейма в мача

Коментар

Следя го он-лайн
                              Май ще успее да направи пробив за 3:1
                              и на F Plus го дават .................... пусни си телевизора

Коментар

умен човек е бил дядо ти с богат опит и у село, и у градо ................... сигурен съм, че си седиш на село...
                                Само не разбрах дали позна или прочете какво пише.Настанаха такива времена,че селтаците у градо са повече от нормалните
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Working...
                                X