If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еее тук леко ме разочарова, а уж си стар играч и ги нюхаш нещата! Ените шампиони и играят с добър отбор на когото му трябват точки, другите хем им трябват и точки и голове хем джиткат с най-слабия... Е, мисля няма място за сравнение!
те тея едните изобщо не им трябват голове и затова във вторник дузпите ги пращаха в облаците
Ти я кажи нещо за новия шампион на Англия или по-точно за начина по който това се случи!?
нали го видя партугалския циганин .................. на полувремето вкарва дефанзивен играч да пази резултата, а олигарха на чукоткия се радва като малко дете на тоя "специален футбол"
абрамчик и той издиша ................ преди години каза, че чукотките му трябвало да играят като АРСЕНАЛ и затова изгони преводача ................... накрая пак го прибра за да му гледа "специалния футбол"
за 4 дни БАРСА наниза 14 гола, а вчера мюмюните отнесоха още 2 шайби ................ безобразно слаби
дано БАРСА не подцени байрямите и дано не са си вкарали всичките голове, а са оставили една кошница и за гостите от мюмюния
Еее тук леко ме разочарова, а уж си стар играч и ги нюхаш нещата! Ените шампиони и играят с добър отбор на когото му трябват точки, другите хем им трябват и точки и голове хем джиткат с най-слабия... Е, мисля няма място за сравнение!
Ти я кажи нещо за новия шампион на Англия или по-точно за начина по който това се случи!?
имам чувството, че Тройчо има пръст в това да не вкарвате гол и след неговото уволнение
Да! Стойчо начупи всички през първия полусезон не само като игра и като статистика ( победи/голова разлика ), за да може в паузата да се направи на "обиден".
Ти вярваш ли си на глупостите, които ръсиш, бря?
------------------------
Тройчо го разпиляха емоционално, защото му знаят слабото място, че се връзва.
По спортно-техническата част можеш да видиш статистиката на чорбата през първия полусезон.
Отчайващо е в полза на Цеца спрямо останалите.
------------------------------------
И младо момче кат' тебека изцепва фростотията, че Стойчо си правел бенефис кат' тренер на полусезон ( демек в зимната пауза ).
--------------------------------------
Както и да биеш чертата - умишлено се уволни тренер, който беше на ПЪРВО място в А група.
Умишлено!
Мисли пак защо и после пускай!
П.П. В цял свят ще ти се хилят на "логиката" как отбор уволнява тренер, който ги е направил първи!!!
имам чувството, че Тройчо има пръст в това да не вкарвате гол и след неговото уволнение
------------------------------------------------------
стига, бе ................. ти наистина ли мислиш това???
не познавам друг бг футболист с по-голямо самочуствие и самооценка от ЛюПен , а той и като треньор си е такъв, и като човек си е такъв ................. не, че няма покритие, но все пак минава всякакви граници...
неговия световен съвременен еквивалент е ибрахимович
Отбор е същият! Като при Тройчин и с този отбор бяха първи в А група и с най-добри показатели защита/нападение.
-------------
Супен също не му е приятно в момента с тия клошари, които Гела подведе, че 'ногу се печели от футболен клуб.
Виж, че Супен до последно казваше само едно - Чорбата си има тренер и не ме питайте за нищо.
След акцията по оста: Гел - Манджуков и да изпъдим Стойчо, защото се осмели да бъде на първо място в А група цял полу-сезон.
То веднага дойде удар под кръста.
Ако нещо не ти е ясно по фактолигията, която излагам - може да ме обориш с твоя?
Супен и чичо Митко не са "ударни" тренери от типа Тройчо. На тях им трябва време за резултати, докат' оня изкъртва от раз. Но после го пробиват отвътре и в средносрочен план винаги губи накрая. Те затова го и мразят повечето.
Супен не е лош избор за момента, понеже е баланс между чичо Митко или Пламен Марков.
стига, бе ................. ти наистина ли мислиш това???
не познавам друг бг футболист с по-голямо самочуствие и самооценка от ЛюПен , а той и като треньор си е такъв, и като човек си е такъв ................. не, че няма покритие, но все пак минава всякакви граници...
неговия световен съвременен еквивалент е ибрахимович
какви две седмици??? то след 3 седмици всичко свършва
на този отбор е нужно спокойствие и блага дума .................. чичо Пенчо е един от най-добрите в това
Любо като вземе да им говори и още повече ще ги комплецира и ще им се вържат джапанките
спомням си преди около 20 години когато говедата бяха в подобно положение ..................... бяха на 10-12-то място, а в състава бяха раев, буремиров ли беше буремечков ли, джуджето от варна и т.н. ---- цял национален отбор бяха, а няма резултати ....................... и в онзи тежък за тях момент ги пое Чико Дерменджиев .................. за нула време ги изкара от психологическата дупка в която бяха, но след това Чико постави нереални финансови претенции за да остане и се махна, а на негово място пристигна генерала от велико търново и ги направи няколко пъти шампиони
То кат' се обърне каруцата - пътища много.
Супен и чичо Митко не са "ударни" тренери от типа Тройчо. На тях им трябва време за резултати, докат' оня изкъртва от раз. Но после го пробиват отвътре и в средносрочен план винаги губи накрая. Те затова го и мразят повечето.
Супен не е лош избор за момента, понеже е баланс между чичо Митко или Пламен Марков.
Ицу и Барбука сега са заети и не могат да ударят едно рамо.
Второ място ми е прогнозата, па ще видим! ( щот' с тия новите тъпаци за акционери форс-мажори са винаги преден план ).
------------------------
П.П. По-смешното е, че след Супен обикновено върви Божков - ако е така тогава ще стане смешно с Гелосаното момче от Разград
Коментар