Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеТова беше страхотно! Евалата marandi! Накара ме да да се посмея на глас. Благодаря ти! Viva CSKA!!!
Дано нещата се оправят при нас и при телюгите.
П.П. Тях не ги базикам, щот' не вдяват от хумор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДнес има годишнина на Цеца Чорбарска и няколко отбора ще изиграят демонстрационни мачове в тяхна чест.
Юве Мадрит и Пръца Бахрейн.
:
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНоу ... още не са готови за гол.
В петък, може би. Супен е много мек балеринас... а има още 4 мача.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВерно че четох някъде - 2/3 века от ?-стия пленум на БКП или там където се е взело решението за образуване на армейски клуб по съветски модел!
-----------------------
На земята всеки ден
светва изгрева червен
и залязват всичките звезди.
Тук от вечни времена
истината е една
никой няма да ни победи.
В червено – бяло бият нашите сърца
само ЦСКА до края на света:
Припев:
Сърца червени, сърца милиони
на шампиони, само ЦСКА. (х2)
И високо на върха е само
ЦСКА, ЦСКА!!!
-------------------------------------------
Не свикнахте ли да'е ... че ми е досадно всяка година едно и също?
Пейте за 32-та, запейте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДнес има годишнина на Цеца Чорбарска и няколко отбора ще изиграят демонстрационни мачове в тяхна чест.
-------------------
От цялата Галактика валят приветсвени телеграми, а всички рогати днес трябва да са с нови звънчета на шиите си и да пеят за 32-та титла.
Пейте!
Коментар
-
Днес има годишнина на Цеца Чорбарска и няколко отбора ще изиграят демонстрационни мачове в тяхна чест.
-------------------
От цялата Галактика валят приветсвени телеграми, а всички рогати днес трябва да са с нови звънчета на шиите си и да пеят за 32-та титла.
Пейте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПрогнози за мача днес?
Аз го виждам 1 на мъка, но не знам за кой отбор - мисля че италианците ще изментят балерините, ама знае ли човек - все пак начело на Реал е италианец!
Инак, некакси си мисла, че единицата, мое да е само за Дъртата Дама.. Знам ле и аз вече ??Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениечорбата най-накрая намерили спонсор - Coca Cola ZERO
Колко смешно?!
И ви нанизаха 6 победи през това време с няколко тройки за армаган. Е, смешно си е
Коментар
Коментар