Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТвоите що така виснали с 50 млн. леваС?
Оо ... сетих се - взехме от всички балъци кинти през баМката, за да направим Ботяф.
================
правиш ли разлика
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДай пак, че не мога да стопля аз какво пиша, ти какво плющиш?
Дотук разбрах само, че най-високата антилопа в света й викали жираф. Дай още малко и ще напредна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНа тия не трябва да им се дава да играят заедно.УЕФА трябва да им забрани.Единия резерва и да заменя нЕкой от другите двама.Иначе е нечоешко изврЪщение, баси .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение... Меси Неймар и Суарес...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧистито класиране на Барса на финала в Берлин.
Заслужено се класираа.
Стана хубав за гледане мач.
Не беше чак толко страшно и невъзможно... Ама и тоя път до тук. Полуфинал...
Мача почна добре за нас. Гол. Ама много бързо го върнаха. Че и втори. Ама с такива халфове и нападатели... Ракитич, Иниесна Меси Неймар и Суарес..
За да можем да дадем отпор, трябваше да сме и ние в пълен състав. НЕ Е оправдание, а ФАКТ.
МНОГО ни е тромава защитата. МНО-ГО. Тия пасове за гърба, са направо неразрешим проблем, за "най-добрия треньор"... И Майнц и Волфсбург, да не говорим за Барса, по ЕДНАКЪВ начин елиминират силно изнесената напреТ защита... Как да е...
Язък, че не влязоха толкова положения, дето се създадоха...
Браво за борбеността и характера. Мюлер и Лева страхотни. Гьотце, ся кво стана, пънтик ли е и той ? или ?Големия спецялис го искаше на идване, а сега ???
Браво на Барса - заслужен финалис !!!
Жалко че интригата се задържа само 6-7 минути до изравнителния гол...както и да е поне спечелихте победа за престиж, а Барса през второто полувреме само чакаше да свърши мача! Не знам дали ако Рибери и Робен бяха в състава щяхте да сте по-добре - може би повече липсваше Хави Мартинез, защото отзад сте пълен цирк, като ви подхванат както трябва!
Коментаторчето каза, че щели сте да почвате чистка: Гьотце, Рибери, Робен...да видим какво ще стане...може догодина да я отпишете за сметка на Фолгсвагените, за да си подредите нещата за следващите 3-4 години напред!
Коментар
-
Чистито класиране на Барса на финала в Берлин.
Заслужено се класираа.
Стана хубав за гледане мач.
Не беше чак толко страшно и невъзможно... Ама и тоя път до тук. Полуфинал...
Мача почна добре за нас. Гол. Ама много бързо го върнаха. Че и втори. Ама с такива халфове и нападатели... Ракитич, Иниесна Меси Неймар и Суарес..
За да можем да дадем отпор, трябваше да сме и ние в пълен състав. НЕ Е оправдание, а ФАКТ.
МНОГО ни е тромава защитата. МНО-ГО. Тия пасове за гърба, са направо неразрешим проблем, за "най-добрия треньор"... И Майнц и Волфсбург, да не говорим за Барса, по ЕДНАКЪВ начин елиминират силно изнесената напреТ защита... Как да е...
Язък, че не влязоха толкова положения, дето се създадоха...
Браво за борбеността и характера. Мюлер и Лева страхотни. Гьотце, ся кво стана, пънтик ли е и той ? или ?Големия спецялис го искаше на идване, а сега ???
Браво на Барса - заслужен финалис !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТа колко, ПАЛЯЧО ?
Виж, че на отбори, фрезиденти, играчи, тренири и фрочие се лигавим. Ама, на лично недей да'е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепрогнозата е без алтернатива, а въпроса е с колкоХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнениеМлади момко,явно си много зле но все пак ще ти дам елементарен пример.Може ли най добрия частен пенсионен фонд да е по силен от продънения НОИ.Надявам се да съм ти помогнал.А дано ама на дали.Може да пробваш и с казана на българите в АДА
Дотук разбрах само, че най-високата антилопа в света й викали жираф. Дай още малко и ще напредна
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТи глей ся кат' шътнат Разград още в предварителни групи за ШЛ и оня с кремвиршите как ще се опита да кешира отбор набързо, ама то нищо конвертируемо нема там. И всички ще висят на тлъсти заплати докат' сецнат договорите.
И момчето дет' стана спец по футбал за 10 мача как ще остави и той наполовина стадион построен и ще останат само лафчетата за нац. каузата.
П.П. Е, тука само Груеца и аз викаме, че няма такъв вързоп кат' техния и ще е до време. Те некъф умрел късмет 2-3 мача го изкараха "подвиг" да'е и тръгнаха да учат отбори с 130 златни медали из музеите как се правел спорт и футбол ...
Тоя, ако извадим медалите на чорбата от витрината и може да опашем 3 пъти целия им град, ама тръгнал да дрънка за футбол
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТой дълга бил към фирми на Мустака, 99% с кредити от КТБ, т.е. Фонда за гарантиране на влоговете ще праща съдии изпълнители и там...голям цирк ще е!
И момчето дет' стана спец по футбал за 10 мача как ще остави и той наполовина стадион построен и ще останат само лафчетата за нац. каузата.
П.П. Е, тука само Груеца и аз викаме, че няма такъв вързоп кат' техния и ще е до време. Те некъф умрел късмет 2-3 мача го изкараха "подвиг" да'е и тръгнаха да учат отбори с 130 златни медали из музеите как се правел спорт и футбол ...
Тоя, ако извадим медалите на чорбата от витрината и може да опашем 3 пъти целия им град, ама тръгнал да дрънка за футбол
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТвоите що така виснали с 50 млн. леваС?
Оо ... сетих се - взехме от всички балъци кинти през баМката, за да направим Ботяф.
.....
Остана една Ст.Загора и да живее държ. ТЕЦ, че да сипва на сметките на българчетата, че да имат клуб.
Коментар
Коментар