If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, ко има да се разбира. Те ви опяха всички медии, че сте виснали кат' изпразнен с 50 милки.
И те са с бръмбари значис?
П.П. Напомняш ми на ония Черноморец ли к'ви бяха там при Събев и те един гоуем го вадеха, ама само ги наближавате по дълг. Ония си държат още рекорда, ако не се лъжа
Та, след 2 години ще сте кат' тях - демек кои бяхте? Давай сега докато прожектор свети над вас и ни светни ко ши прайм?
Е, к'во сме ти ясни като ти даже не знаеш, че стадион е стадион, а не игрището на коматево с уличното осветление и като ритнеш топката по-силно и прескача през оградата.
Нали виждам, че половината сега от вашите ще заминат посока Монтана, ама те са с 1.7 млн. бюджет и реват, че са най-западналия край.
Ние нямаме дългове и затова ни е толкоз бюджет. Смешен.
Къде ще ходят другата половина от вашите според тИбя?
П.П. Вие и стадион нямате и ви пуснаха досега 2 сезона уж "временно".
тренировъчната база в квартал коматево отговаря на всички изисквания за А РФГ ................. забележки няма от нито една инстанция
в монтана отиват две резерви които и до сега не играеха ................... дори единия миналото лято дойде от монтана и за него тервел златев плати 30 000 лв. за трансфер при положение, че нямаше депозиран договор в БФС с монтана
случая е за прокуратурата, но на лекето златев му е спестен този позор
===================
двамата чужденци си заминават за чехия и полша .................... казаха, че не искат да играят за друг отбор в България ъвпреки, че говедата ги искаха миналото лято, искаха ги и тази зима ................ гонзо и сега се навърта около тях и им обещава чудеса, но момчетата си заминават
===================
май ще изгоним бай Иван защото бойкотира един мач ................... срещу лудогорец не бил титуляр и казал, че няма да играе в този мач ................. треньора го извади от групата за този мач
===================
Мариян Огнянов не иска да остава при нас и си търси отбор в чужбина
вие сте ясни ....................... но на теб за БОТЕВ не ти е ясно, но пък и ако аз не пишех тук и изобщо нямаше да те интересува
сега искаш да ме кълвеш с БОТЕВ, но не знаеш как
Е, к'во сме ти ясни като ти даже не знаеш, че стадион е стадион, а не игрището на коматево с уличното осветление и като ритнеш топката по-силно и прескача през оградата.
Нали виждам, че половината сега от вашите ще заминат посока Монтана, ама те са с 1.7 млн. бюджет и реват, че са най-западналия край.
Ние нямаме дългове и затова ни е толкоз бюджет. Смешен.
Къде ще ходят другата половина от вашите според тИбя?
П.П. Вие и стадион нямате и ви пуснаха досега 2 сезона уж "временно".
БОТЕВ не е взимал дългове ..................... акционерите в БОТЕВ са взимали дългове
правиш ли разлика
Свърши тя за пловдивските отбори, накрая само дет' едни милки останаха да се връщат.
Край!
Конец!
Final!
П.П. Лошото е, че злият Перукан се е втренчил в Доко ГО-то. Терен почти перфе за родната А груп, осветление.
И тия тук не искат да влизат, ама ги напъват. Ко да прайм там - да ни дънят кат' брашнян чувал и накрая - дръжте едни милки после за връщане.
-------------------------
Тя схемата е ясна. Ся ще ни предложат половината отбор на Ботяфф да иде тук и ти ще идеш пееш: От Калтинец до Мароко .... йе-йе-йеее .. само Локо
На тия не трябва да им се дава да играят заедно.УЕФА трябва да им забрани.Единия резерва и да заменя нЕкой от другите двама.Иначе е нечоешко изврЪщение, баси .....
Така така, ама и не съвсем! Ми да се научат и другите Кво им пречи примерно на Азар, Коста и Сеск да го постигнат тоя синхрон и тая игра? Аз май се сещам...
А иначе под "победа за Барса" снощи имах предвид че ще се класират, щото да прогнозираш реванша на почти решен след първия мач двубой си е доста рисково. А нещата станаха ясни много много рано, за съжаление на неангажираните фенове.
Довечера мисля че ще е по-интересно, ама да видим де
Коментар