мен тия френски свирачи ПСЖ-то ми избиха зъбите с тая калпава победа 1-0...и сега по-леко я карам! Дано цената на петрола да падне до 20$ и собствениците им да фалират...дейш!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеaз съм доволен - хванах ги с победа в третия гейм, после им играх загуба в петия, за да не съм на кутсуз, така че всичко е супер. Иначе Канада не са чак толкова слаби, просто и нашите са без Цецо, та се налага пенсията Владо да играеОтделно Пламен не става за тренер, трябваше да си оставят италианчето, но това е друга тема - по-добре да играят тези момчета (особено едно Агонцев - не бях го чувал, но влезе със страшна жар в играта и реално обърна мача), особено родоотстъпници като Матю интересчийски
Вчера не съм гледал мача, но пак сме били зле - дано поне се обиграят за финалната серия...
Иначе пуснах едни "бързи" залози за Федерер при 1:1 и К1,4 вързано с победа на Маша при К1,36 (все някой трябва да храни семейството,а нашия...)
Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБре - сега видях, че сме обърнали канадците на волейбол!
Снощи като стана 0-2 и спрях телевизора!
Какво нещо е спорта, обаче: 2012 г. спориш за медалите на Олимпиадата с Бразилия, Русия и Полша ....2014 г. те бие всеки, който е пипал топка, та чак изпадаш във втора дивизия! 2015 г. падаш у дома от Канада и после биеш едва-едва...верно, че ние сме "класирани", но все пак това си е жива излагация!Отделно Пламен не става за тренер, трябваше да си оставят италианчето, но това е друга тема - по-добре да играят тези момчета (особено едно Агонцев - не бях го чувал, но влезе със страшна жар в играта и реално обърна мача), особено родоотстъпници като Матю интересчийски
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеказва се Где, но няма значение - съдията бе пед@л, морето играха мъжки, моите говеда играха като мишки, особено в защита, домофона е ромски гей, а публиката млъкна след гола на морето. С две думи - по-малко налелият гипса отбор победи. Честито, дано не отпаднат още в първия си мач в европа.
Лелейй ...
Първо - ЧЕСТИТА им купа на Черно Море...
Абе, тоя Домо, направо ме разби това момче. Аз мислех, че Валерката(другия - головия хиШник е НАЙ-ЯЛОВИЯ "нападател" на света, ама Домо го задмина, кат спрял..БАСИ некадърника... То бива да не ти се играе, ама ТАКОВА нещо ...
)
ЦЕЛИЯ отбор (може би, ЕВЕНТУАЛНО Абди се бори до край човека, ама пък той ТОЛКОВА си може..) на Левски игра БЕЗОБРАЗНО...
Заслужено загубихме...
Съдията ПЕДЕРАС. Слаб.
Ощети и двата отбора... (това констатация, НЕ оправдение...)
Незнам що, ама мисля, че ТРЯБВА да се мине през всичко това, за да се изправим на крака...
Батков, Гонзо, Тонев - ВЪНКА !!!
КОЛКО време требе да мине, да си види, че НЕ СТАВАТ ???
...
Уф.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Бре - сега видях, че сме обърнали канадците на волейбол!
Снощи като стана 0-2 и спрях телевизора!
Какво нещо е спорта, обаче: 2012 г. спориш за медалите на Олимпиадата с Бразилия, Русия и Полша ....2014 г. те бие всеки, който е пипал топка, та чак изпадаш във втора дивизия! 2015 г. падаш у дома от Канада и после биеш едва-едва...верно, че ние сме "класирани", но все пак това си е жива излагация!
Коментар
-
Двубоят между Арсенал и Астън Вила ще е последният в историята на ФА Къп, в сегашния вариант на надпреварата. От следващото си издание турнирът ще носи друго име, информират на Острова.
Английската централа подписа договор за спонсорство с дубайската авиокомпания „Емиратс". Договорът е за срок от три години и започва да тече от следващия сезон.
Така името на най-стария футболен турнир в света ще носи името Емиратс Къп (или Емиратс ФА Къп), като „Емиратс" става първият спонсор на състезанието в цялата му 144-годишна история.
В Англия „Емиратс" е спонсор още на Арсенал, чийто стадион носи същото име...
==========================
Корави отбори ще спорят с Арсенал за Емирейтс къп
Станаха ясни отборите, които ще участват в тазгодишното издание на ежегодния турнир Емирейтс къп. Компания на домакина на турнира Арсенал ще правят тимовете на Волфсбург, Виляреал и Олимпик Лион.
Волфсбург и Лион са сигурни участници в групите на Шампионската лига, завършвайки на второ място в шампионатите си. И двата отбора нашумяха този сезон покрай силното си представяне.
И докато в Германия се очакваше силно представяне на „вълците”, с оглед на извършените трансфери миналото лято, то в Лион нещата придобиха малко по-изненадващ облик.
Преди началото на сезона в Лига 1, „хлапетата” не бяха включвани в сметките за челната тройка, но изграденият главно от юноши тим на Реми Гард успя да задмине богаташите от Монако, както и Олимпик Марсилия.
Третият участник в Емирейтс къп тази година е Виляреал. „Жълтата подводница” заема шестата позиция в Примера дивисион и ще играе в Лига Европа наесен.
================
остава само шипЪ да го прекръстят на емирейтс
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМалко ме е яд че Бентеке не показа потенциала си, явно няма да го купим
Коментар
-
Най-после малко радост и за изтерзаните,злобни свински душици.Колкото до Левски просто не заслужаваха да бият.В момента са един най обикновен селски отбор с бездушни играчи,изкючение правят единствено испанчето и лудия сърбин на вратата.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеказва се Где, но няма значение - съдията бе пед@л, морето играха мъжки, моите говеда играха като мишки, особено в защита, домофона е ромски гей, а публиката млъкна след гола на морето. С две думи - по-малко налелият гипса отбор победи. Честито, дано не отпаднат още в първия си мач в европа.
Коментар
-
майтап, бе уили
--------------------
малка купичка и за АРСЕНАЛ ................. заслужено
честито
-------------------
браво на морето ................. и въпреки съдията занесоха купата във варна
честито
----------------------
дубъл за БАРСА в испания .................. другата седмица чакаме требъл
честито
---------------------
яд ме е за Дортмунд, но явно, че там ще се гради всичко нановоLast edited by 2012; 31.05.2015, 00:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениев морето
П.П. Малко ме е яд че Бентеке не показа потенциала си, явно няма да го купим
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКъде е купата?
Уеър? Куда?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар