If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При мен греда!
Корнерите излязоха ли?
Днес съм пуснал:
Реал М - Милан -1,5
Уориърс ФК - Хоум Ю 1
Общия К е 3,53
Днес почват и иранците и има интересни мачове...
Тъпите сингапурци си изиграха тото-то и в 90+6' с човек по-малко Хоум изравниха
Реал и те засега се дънят, така че явно аз не ги разбирам
В нета ми попадна една селекция за ЛЕ довечера и реших да я пробвам. Тези дето я препоръчват тръбят, че имат 80% успеваемост на "комбо"-тата та да видим с малък залог и 11,07 коефициент
No Селекции Събитие Дата на
Събитието Коефициент Резултат
1 Над 2.5 Роял Шарльороа - Зoря Луганск
Брой голове 30.07.2015 21:30 2.03 Неопределен изход
2 Над 1.5 МСК Жилина - Ворскла Полтава
Брой голове 30.07.2015 20:30 1.53 Неопределен изход
3 АЗ Алкмаар -0,-0.5 АЗ Алкмаар - Истанбул Басакшехир ФК
Азиатски хендикап 30.07.2015 20:30 1.97 Неопределен изход
4 ФК Цюрих -0.5,-1 ФК Цюрих - Динамо Минск
Азиатски хендикап 30.07.2015 20:30 1.81 Неопределен изход
Ефектът от назначаването на дебелия сервитьор вече е налице за Реал - изглеждат пълен ташак, а отсреща е отбора на Милан, в който не ми се брои - но има поне 5 нови играчи!
Що си мислите, че светците ще бият гаранция? Английските отбори са отличници в тива да се дънят в Европа . Справка чуковете в Малта миналата седмица. Потърсете тенис - засега ми излиза тием
Дано ти излезе. Аз няма да го пипам, прекалено рисков ми идва
така наречената "купа на Мики Маус" винаги е трудна за познаване..но пък и в ШЛ много изненади взеха да стават, а и тези ранни летни кръгове, в които отборите са играли само приятелски срещи са още по-мътни!
Дано излезе...само първо Реал да опънат два парцала на моите калчо-любимци!!!
ПП Бензема играе - явно бягството в Арсенал се отлага за сега
Що си мислите, че светците ще бият гаранция? Английските отбори са отличници в тива да се дънят в Европа . Справка чуковете в Малта миналата седмица. Потърсете тенис - засега ми излиза тием
1. Витес само се изявяват като школа за обиграване на футболистите на Челси - всяка година им пращат по 3-4, вземат им тези, които до сега са успяли по някакъв начин да се сработят! Четох, че и двама от най-добрите им играчи (не от квотата на Челси) са продадени този сезон. Като нови освен 4 момчета от Челси само 2 по-опитни футбалери: http://www.transfermarkt.co.uk/vites...saison_id/2015
2. Светците се водят от холандски треньор, прагматичен, който знае как да взема минимални победи! Проведоха подготовката си в Холандия и биха 3 на нула два холандски отбора: Грьонинген и Фейенорд!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
ПАОК бих го играл по-скоро Г/Г и победа на светците с общ К 3,77.
Ако излезе залога от ранните мачове - влизам на този залог all in
Дано ти излезат, а ПАОК мача да отиде 2,3 на 1,2, за да сме в играта и двамата!
Говори се че предния кръг Локо Загреб "фиксирали" голямата загуба на гост на ПАОК, но пък гледам че в двете си гостувания в първенството Спартак получава по 2+ гола, така че явно са тантели отзад!!!
Коментар