Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЧе защо не го гледа директно - даваха го по една от арени-те. Можеха и повече ,ама Чичарито се спъна като би дузпата
Брюге-то удари страхотна греда - мнооого красиво !
Аз точих лиги да залагам на картони в ЦСКА-Спортинг и гледах този мач! Пък и след 3-1 на ОТ не съм очаквал някаква интрига иначе щях да седна на компютъра и там да го гледам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСнощи сме смачкали Брюге-то!
Като гледах репортажа - такива комбинации сме направили, че БарЦилона и Байерн с техното тики-така ряпа да ядат....и Руньо се отпуши....треперете грандове!!!
Брюге-то удари страхотна греда - мнооого красиво !
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСнощи сме смачкали Брюге-то!
Като гледах репортажа - такива комбинации сме направили, че БарЦилона и Байерн с техното тики-така ряпа да ядат....и Руньо се отпуши....треперете грандове!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеНа нас ни отмениха чист гол в началото, така че нещата се компенсират. .Life won't wait for you.
Коментар
-
На нас ни отмениха чист гол в началото, така че нещата се компенсират. Предполагам (и има логика) нашите леко ще ги подпират по пътя някъде докъм полуфиналите, защото интересът и приходите са големи за нашите стандарти - чудо невиждано отдавна по нашите ширини.
А че вчера можеше да се осерем - можеше, Септември са корав отбор, могат да изненадат неприятно всеки отбор от А група.
Относно Мъриню - да, в типичен стил - тактическо хитруване без много футбол и доза късмет накрая прескочи едвам-едвам .... колоса Апоел. Верно, че е успех, но успехите на Стоев и Дерменджиев в турнирите засега са несравнимо по-големи (при Стоев Л-ц играеха най-красиво в турнирите, гледах ги наистина с кеф). Мъри е работлив и има късмет, когато му дотрябва - и с Киево, и сега. А и в двата случая отборът е сравнително добре комплектован и много добре финансиран, което е важен фактор. Да му пожелаем късмет и дано докаже на неверници като мен, че е тренер от висока европейска класа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениена плейстейшън
Иначе Мърльо явно е научил казаХците на правилен футбол. Не видях изравнителния гол, но щом продължават значи заслужават. Дано не повтори последното си представяне в ШЛ. Ако не го помниш - мога да ти го припомняOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедобре де, за Мърльо някой няма ли да каже нещо - най-големият успех на Бг тренер зад граница. Или за чутовния успех на чорбата вчера - никой не коментира една от най-кристалните недадени дуСпи, с които чорбата си отпадаха като пичове. Но нищо, то във форума са си основни чорби, за тях любо без ташак, але, але и тройчо са най-великите тренери, ама пусто за най-големи успехи си броят победите над Левски, когато изобщо ги имат...
Чорбетата де.
Да, при вкарана "оная дузпа" - отпадаха...
Ама пак, кък да им спрат победната серия ???
Срамота !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедобре де, за Мърльо някой няма ли да каже нещо - най-големият успех на Бг тренер зад граница. Или за чутовния успех на чорбата вчера - никой не коментира една от най-кристалните недадени дуСпи, с които чорбата си отпадаха като пичове. Но нищо, то във форума са си основни чорби, за тях любо без ташак, але, але и тройчо са най-великите тренери, ама пусто за най-големи успехи си броят победите над Левски, когато изобщо ги имат...
Колкото до дузпата тя си беше очевидна и няма какво да се коментира.А дали си отпадахме отвсякъде това си е твоите фантазииИмаше също толкова чист отменен гол, но това явно не е важно за тебе.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениена плейстейшън
ПП Майтапа на страна - ако трябва да избирам противници от водещите отбори за Юнайтед бих избрал Старата госпожа...мисля, че тях распоретина ке биде распорвана тоя сезон след като се раздели с 3 от 4мата си най-добри футболисти!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеВнимавай какво си пожелаваш
Този път Арсе-то ще ви опука и в двата мача
Винаги съм за феърплей...
Ако моат, нек ни бият ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеВнимавай какво си пожелаваш
Този път Арсе-то ще ви опука и в двата мачаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар