IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Рибок, не се излагай, напоследък яка мизантропия и нихилизъм те тресат, а уж си човек на възраст?!?! Глигор е гнида, това е ясно и посредствено човече. Шумадийската джука играе в атп250 в Сърбия, нищо, че реално губи точки от него, но популяризира тъпата си държава, а нашият гнидор ни "удостоява" с демонстративен мач с монфис - аз поне виждам разликата, а ти?
    Груйче,аз обикновено коментирам по един път,нали знаеш!!!После другите плащат!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      А да, бих желал да чуя мнеието Ви, относно "решението" на хасковския манекен ( как му беше името... ? )
      Аз тоже ного разочарован от глигор. Пази боже сляпо да прогледа - за него се отнася - дано (още е млад) да му дойде акълът и да разбере, че който се отрече от Отечеството, ще си остане презрян игнорант навред по светът.

Аз вече съм ного повече от Миро Барняшев - той е ного по-българин от Глигор.

Last edited by Императорът; 23.09.2015, 19:13.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Манекена се казва Григор Димитров Колче!!!Кво,дразниш се ,че не ти е повдигнал националното самочувствие с победа над Унгария!!!Брей,па големи патриоти сте бре!!!Дайте да дадете!!!Той е топ тенесист и си е повдигнал националното самочувствие!!!И аз ако съм,тия по форумите ама хич няма да ме интересуват!!!
        Рибок, не се излагай, напоследък яка мизантропия и нихилизъм те тресат, а уж си човек на възраст?!?! Глигор е гнида, това е ясно и посредствено човече. Шумадийската джука играе в атп250 в Сърбия, нищо, че реално губи точки от него, но популяризира тъпата си държава, а нашият гнидор ни "удостоява" с демонстративен мач с монфис - аз поне виждам разликата, а ти?
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Добави и рунтавия вдясно с неговите точно 0 гола в шипчето. Абе Руни що играе отново опорен халф? А марсиал е балон, направо дирижабъл, но на фона на сегашната форма на Руни и божи86 би изглеждал като извънземна форма...
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Манекена се казва Григор Димитров Колче!!!Кво,дразниш се ,че не ти е повдигнал националното самочувствие с победа над Унгария!!!Брей,па големи патриоти сте бре!!!Дайте да дадете!!!Той е топ тенесист и си е повдигнал националното самочувствие!!!И аз ако съм,тия по форумите ама хич няма да ме интересуват!!!
            Точно това го прави обикновен тенесист, а не топ. Щото Мъри иска да не играе на финала на мастърс и да плати мега глоба - затова е топ.
            Точното определение е нихилизъм и егоизъм. Тоя мач нямаше да му попречи на нищо (за разлика от Мъри) и щеше да е лека тренировка,но нали вече е взел квота за Рио.

Коментар

издребнявам...иначе трябва да слагам начело голмайстора на ЦСКАту !!!
              те все по 4-5-10-11 гола вкарват
              Коцето Хазуров и Боби Галчев ако бяха в Ливърпул, щяхме да си бием Норич онзи ден. Факт
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Не издребнявай чак толкова
                издребнявам...иначе трябва да слагам начело голмайстора на ЦСКАту !!!
                те все по 4-5-10-11 гола вкарват

Коментар

е той не играе в Премиер лигата..мисля!
                  Не издребнявай чак толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    А да, бих желал да чуя мнеието Ви, относно "решението" на хасковския манекен ( как му беше името... ? )
                    Last edited by kefala; 23.09.2015, 17:44.

Коментар

• Поне стана ясно защо Пеп пусна Данте в претендента за титлата - византийски номер им сви - прати троянски кон да подаде на Левандовски за първия гол ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        А ако сложиш отпред и снощното полувреме на Левандовски?
                        е той не играе в Премиер лигата..мисля!

Коментар

А ако сложиш отпред и снощното полувреме на Левандовски?

Коментар

• Коментар

• Гришо, стегни се!
                              http://gong.bg/tenis/maje/comment/ne...oliubie-345946

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                то и утре има такова - какъв рев беше, че сменили стадиона на Поморие с този в Бургас, дето е на 15 км, а може да събере 10 пъти повече зрители

П.С. Относно Глигориан - ами той си е такъв, ако трябва да сме честни. Глигор дори си е виден патриот, просто ние го съдим от позицията на 30-35+ годишни и нашата ценностна система, а той е просто едно 20-годишно лекенце с талант. Сравнен с връстниците си, за които върховната мечта е да мият чинии в северен Лондон или да берат дуди в Мадрид, той си е патриот. Просто реалиите вече са много различни, което ми напомня за една от любимите ми мисли - We don't see things as they are, we see them as we are...
                                Ми той и Андрей Мърей, май не е кой знае колко по-дърт, па виж кви ги мисли ...
                                Не баце, тоа нашичкия си е ТАКЪВ - НИКЪВ
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X