IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Довечера ни чакат два "селски" мача в ШЛ и прогнозата ми е за овър 4,5 картона и в двата мача в комбо и общ К 1,69
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Спонсорите обръщат гръб на Шарапова

Коментар

• Първоначално изпратено от Usercho Разгледай мнение
        Шарапова може да загуби правата си за 4 години, след като е дала положителна допинг проба. Дали това няма да е краят на кариерата й, все пак е на 28 години, как мислите?
        Аз чух за 6-месеца така че навярно има и да поиграе!
        Само дето тая работа я удари по джоба - четох че Найк и Порше прекратили рекламните си договори с нея!

Коментар

• Шарапова може да загуби правата си за 4 години, след като е дала положителна допинг проба. Дали това няма да е краят на кариерата й, все пак е на 28 години, как мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            После го чакай да играе тенис.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Glory Glory Man United!!!!!
                  мда, много много глори

за последните 3 години и пръснати 400 млн. за нови футболисти спечелихте едно 4-то място, а този сезон сте с най-големи шансове за ЛЕ

слава не ами слава на квадрат...

Коментар

Glory Glory Man United!!!!!
                    Мога да кажа само едно - ако и сега, след като загуби от двата най-слаби отбора на Юнайтед и Челси за последните 15 години, не бъде сменен Менгер и продължават да тръстват в шлифера му, значи феновете на Арсето си заслужават напълно безтитлената съдба!!!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Glory Glory Man United!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        +1
                        мани, сега ако Моу иде в селската част на ингилзкото габрово, ще трябва и да ви гледам с полусимпатия
                        не се знае!
                        Днес четох че Английското БФС го искало да оправя национала (може би след Евро-то)!
                        Може да реши там да се пробва, знае ли човек!

Коментар

Щом Груйче е тука, да го бъзна с един лаф дето видях споделен от някое цскарче във фейсбуката:
                          "Две неща винаги се връщат в тоя живот, щъркелите напролет и Влади Гаджев в подуене."
                          +1
                          мани, сега ако Моу иде в селската част на ингилзкото габрово, ще трябва и да ви гледам с полусимпатия
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                            Еее, Груец, не така с мрачното настроение! Всеки народ си има недъзи, но добрите черти са винаги повече.
                            Не си хаби нервите за това, което не можеш да промениш.
                            когато си прав, прав си
                            Аз народа си го харесвам, поне голямата част от него, но си имаме такива дивашки трески за дялане, от липсата на държава в последните 25 година, че израсна цяло едно поколение, което свикна да "бере джеледзо" сякаш то расте по дърветата или да си разхожда помияра без каишка и той да скача на всеки "шото му се радвал", а аз трябва да съм особено щастлив, че въпросният помияр ми се "радвал", като ме омърля целия, защото иначе и в двата случая идват едно тумба тъмнозелени или светлозелени и почват да те "съветват", а ако пребиеш някой подобен, ти викат "поничка"...

А искам да я променя "тази" държава, защото децата ми трябва да живеят тук, а не в сащ, примерно, но сме стигнали дотам, че жената предпочита да не пуска с децата в парка, защото ще пребия някой скапан двукрак помияр, защото си е пуснал скапания четирикрак помияр да скача на децата ми или е паркирал така, че е затапил входа на парка, на двупосочна улица, изцяло забранена за паркиране, и не може ни една количка да мине. Това е нещото, дето ме вади извън нерви.

С футболът е същото - той е просто продължение на липсата на държава с други средства. Няма Левски, няма Цска, няма Ботев, няма Локо, има само едно ведомствено тимче на поредната мутра (то не че Левски, Цска и т.н. пак не са на мутри, но се затриват нарочно, за да се обезвреди фенската маса - само тя е достаъъчно луда, за да направи промяната у нас) и стигнахме до положение, в което си говорим в 90% от времето за отбори извън Бг... Та така - успех на Ливера, винаги са ми били симпатични

Коментар

• Щом Груйче е тука, да го бъзна с един лаф дето видях споделен от някое цскарче във фейсбуката:
                              "Две неща винаги се връщат в тоя живот, щъркелите напролет и Влади Гаджев в подуене."

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                и аз съм тук, ва Ама реших да не ви развалям седянката, та те така, те.
                                Иначе аз си следя само изграждането на единственият сектор на кабриото в Сухата река, че до там го докарахме - да се радваме на груб строеж на един сектор за времето, за което други правят цял нов стадион...

П.С. Винаги много ми е харесвал реализмът на българина, болезнен реализъм, само че той пречи на мечтите да летииииш, даже без ред бул
                                Еее, Груец, не така с мрачното настроение! Всеки народ си има недъзи, но добрите черти са винаги повече.
                                Не си хаби нервите за това, което не можеш да промениш.

Коментар

Working...
                                X