Довечера ни чакат два "селски" мача в ШЛ и прогнозата ми е за овър 4,5 картона и в двата мача в комбо и общ К 1,69
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Usercho Разгледай мнениеШарапова може да загуби правата си за 4 години, след като е дала положителна допинг проба. Дали това няма да е краят на кариерата й, все пак е на 28 години, как мислите?
Само дето тая работа я удари по джоба - четох че Найк и Порше прекратили рекламните си договори с нея!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеGlory Glory Man United!!!!!
за последните 3 години и пръснати 400 млн. за нови футболисти спечелихте едно 4-то място, а този сезон сте с най-големи шансове за ЛЕ
слава не ами слава на квадрат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеGlory Glory Man United!!!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение+1
мани, сега ако Моу иде в селската част на ингилзкото габрово, ще трябва и да ви гледам с полусимпатия
Днес четох че Английското БФС го искало да оправя национала (може би след Евро-то)!
Може да реши там да се пробва, знае ли човек!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЩом Груйче е тука, да го бъзна с един лаф дето видях споделен от някое цскарче във фейсбуката:
"Две неща винаги се връщат в тоя живот, щъркелите напролет и Влади Гаджев в подуене."
мани, сега ако Моу иде в селската част на ингилзкото габрово, ще трябва и да ви гледам с полусимпатияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЕее, Груец, не така с мрачното настроение! Всеки народ си има недъзи, но добрите черти са винаги повече.
Не си хаби нервите за това, което не можеш да промениш.
Аз народа си го харесвам, поне голямата част от него, но си имаме такива дивашки трески за дялане, от липсата на държава в последните 25 година, че израсна цяло едно поколение, което свикна да "бере джеледзо" сякаш то расте по дърветата или да си разхожда помияра без каишка и той да скача на всеки "шото му се радвал", а аз трябва да съм особено щастлив, че въпросният помияр ми се "радвал", като ме омърля целия, защото иначе и в двата случая идват едно тумба тъмнозелени или светлозелени и почват да те "съветват", а ако пребиеш някой подобен, ти викат "поничка"...
А искам да я променя "тази" държава, защото децата ми трябва да живеят тук, а не в сащ, примерно, но сме стигнали дотам, че жената предпочита да не пуска с децата в парка, защото ще пребия някой скапан двукрак помияр, защото си е пуснал скапания четирикрак помияр да скача на децата ми или е паркирал така, че е затапил входа на парка, на двупосочна улица, изцяло забранена за паркиране, и не може ни една количка да мине. Това е нещото, дето ме вади извън нерви.
С футболът е същото - той е просто продължение на липсата на държава с други средства. Няма Левски, няма Цска, няма Ботев, няма Локо, има само едно ведомствено тимче на поредната мутра (то не че Левски, Цска и т.н. пак не са на мутри, но се затриват нарочно, за да се обезвреди фенската маса - само тя е достаъъчно луда, за да направи промяната у нас) и стигнахме до положение, в което си говорим в 90% от времето за отбори извън Бг... Та така - успех на Ливера, винаги са ми били симпатичниNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеи аз съм тук, ваАма реших да не ви развалям седянката, та те така, те.
Иначе аз си следя само изграждането на единственият сектор на кабриото в Сухата река, че до там го докарахме - да се радваме на груб строеж на един сектор за времето, за което други правят цял нов стадион...
П.С. Винаги много ми е харесвал реализмът на българина, болезнен реализъм, само че той пречи на мечтите да летииииш, даже без ред бул
Не си хаби нервите за това, което не можеш да промениш.
Коментар
Коментар