Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДопускаш, че Бенфика може да ни изфърли в два мача ?
... Хммм... не ща да звуча фенски, ама много силно не ми се верва... Не казвам че е невъзможно... ама..
От каков матрял са ни краките, ще разберем.. Ас се надяаам, просто тва безумие от мача в Мюнхен да не се повтори повече...Бенфика бяха първи в групата си до последно (биха Атлетико като гости), отстраниха Зенит, които не са никак лощ отбор, първи са в Португалия, та що да нямат шансове, особено ако играете пак като срещу Юве първото полувреме. Реално шансове нямат, но винаги има нещо на хартия, което в случая май не е само на хартия
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенапротив, жребият е супер за вас в стратегически план - отпадате, не се класирате за ШЛ догодина, защото това (през ЛЕ) ви е горе-долу единствения шанс за класиране за ШЛ, отебавате и евентуалната ЛЕ догодина и имате реално всички шансове да се борите за титлата, освен ако и Юнайтед не се класират за ШЛ и вземат Моу - тогава ще са отявлен фаворит за шипЪ
Иначе познах за Пърцилона и Атлетико (реално единственият отбор, който мжое да ги спре тази година), но очаквах малък тим на 1/2 финалите, ама знам ли, може пък и Бенфика да се класират или пък Волфсбург - там и двата гранда са с глинени крака(дано Колчо не ме псува много
)
А какво ще кажете ПСЖ да вземе ШЛ - знам, че звучи много еретично (или пък еротично, въпрос на вкус), ама за толкова набита пара, все требе нещичко да се случи? Отделно, че вече си взеха титлата у френция, та нямат за какво друго да играят, а ако Барса отпадне (което очаквам да се случи), всичко би било възможно
... Хммм... не ща да звуча фенски, ама много силно не ми се верва... Не казвам че е невъзможно... ама..
От каков матрял са ни краките, ще разберем.. Ас се надяаам, просто тва безумие от мача в Мюнхен да не се повтори повече...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПратиха Клопо срещу бившия му отбор... лош жребий за нас, ама какво да се прави
Иначе познах за Пърцилона и Атлетико (реално единственият отбор, който мжое да ги спре тази година), но очаквах малък тим на 1/2 финалите, ама знам ли, може пък и Бенфика да се класират или пък Волфсбург - там и двата гранда са с глинени крака(дано Колчо не ме псува много
)
А какво ще кажете ПСЖ да вземе ШЛ - знам, че звучи много еретично (или пък еротично, въпрос на вкус), ама за толкова набита пара, все требе нещичко да се случи? Отделно, че вече си взеха титлата у френция, та нямат за какво друго да играят, а ако Барса отпадне (което очаквам да се случи), всичко би било възможноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПратиха Клопо срещу бившия му отбор... лош жребий за нас, ама какво да се прави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
ще видим....
Байерн - Бенфика
Барса - АТМ
ПСЖ - Ман Сити
Реал, Байерн, Барса и ПСЖ на полуфинал."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДано Ви се падне Волфсбург - да играете както в сряда и да се осерете кат' за довиждане на унуй каталунче-пидирашче!
ще видим....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНеска, желая ПеСеЖе ели Сити .. !!!
НАПРЕТ МАШИНААААА МУАХАХАХАХАХАХАААА...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЧисора му е много удобен като стил, единствено сам може да се прецака, но според мен ще си вземе лесно мача по точки.
Майтап, дано всичко да свърши добре!
Иначе за довечера в Лига Европа мисля да пробвам някаква стройна система от Х-ове, евентуално без Севиля - Базел, но ще видя по-късно де
Късмет на всички!
Коментар
Коментар