IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Защо имам усещането ,че днес руснаците ще бъдат брутално порязани от съдията?
    Тези доказаха, че има и по-смешни отбори от нашия

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Защо имам усещането ,че днес руснаците ще бъдат брутално порязани от съдията?
      Порязани, порязани...колко да са порязани?
      Сега да видим дали другаря Путин ще ги прати на летен лагер в Сибир - да измият срама от челото!

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
        Всички лотарии все още се държат от Васил Божков, включително и Националната лотария.

Повече знам в тази област, пък и търговският регистър ми се струва по-достоверен от твоите предположения.
        не се обаждай , а го остави да весели форума с идиотщините му ............... така или иначе няма да те разбере

Стоичков взе 300 000 лв. от Божков за да рекламира бетинга му на 20-ти май, а дори не му даде покана да присъства на бенефиса

голуем Ицо Стоичков ................. бизнесмен от класа...

Коментар

• Защо имам усещането ,че днес руснаците ще бъдат брутално порязани от съдията?

Коментар

Както казах синьо-червените мелодрами не ме вълнуват
            ok, не ти споря
            Моите говеда играят с Марибор - ако изобщо ги отстраним, ще сме сред поставените в трети кръг
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Ок, няма да споря, точно защото съм истински левскар - да приемем, че ти си прав, макар разпространението на точно тази лотария през Лафка и по Нова тв (Боко-Шишевоте играчки) да говори друго, но ок,не споря, тогава какво прави Ицу Кюрда при Черепахата, нали е съсобственик с Жужака, а той и черепчето са конкуренцията за червената либоФ Или всичко е пунта мара, включително разформироването на уж принципните Дефанзива
              Както казах синьо-червените мелодрами не ме вълнуват

Коментар

Няма да влизам в спорове, защото гледам (като истински левскар) не отстъпваш дори и да грешиш.
                Повече знам в тази област, пък и търговският регистър ми се струва по-достоверен от твоите предположения.
                Ок, няма да споря, точно защото съм истински левскар - да приемем, че ти си прав, макар разпространението на точно тази лотария през Лафка и по Нова тв (Боко-Шишевоте играчки) да говори друго, но ок,не споря, тогава какво прави Ицу Кюрда при Черепахата, нали е съсобственик с Жужака, а той и черепчето са конкуренцията за червената либоФ Или всичко е пунта мара, включително разформироването на уж принципните Дефанзива
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

това не е вярно - държи се от Шиши, оттам е връзката с Боко, покрай Нова Тв - много може да се каже, но "честните разследващи" от нова си траят - келепир е все пак
                  Няма да влизам в спорове, защото гледам (като истински левскар) не отстъпваш дори и да грешиш.

Коментар

Вашите червено-сини сапунки не ме вълнуват, но имаш сериозна пробойна в така изброените факти.
                    Всички лотарии все още се държат от Васил Божков, включително и Националната лотария.
                    това не е вярно - държи се от Шиши, оттам е връзката с Боко, покрай Нова Тв - много може да се каже, но "честните разследващи" от нова си траят - келепир е все пак

Коментар

Я да видим кой сега е солташак на Шиши - Ристу Кюрда е рекламно лице на лотарията на Шиши и като добавим, че е с 20% участие във фк Гранкенщайн Микре, като добавим демонстративното напускане на терена на оригиналният Литекс, като сложим, че основен конкурент на Шиши в лотариите е Черепахата и хоп, нещата заспиват - случаеност, едва ли
                      Вашите червено-сини сапунки не ме вълнуват, но имаш сериозна пробойна в така изброените факти.

Коментар

• Я да видим кой сега е солташак на Шиши - Ристу Кюрда е рекламно лице на лотарията на Шиши и като добавим, че е с 20% участие във фк Гранкенщайн Микре, като добавим демонстративното напускане на терена на оригиналният Литекс, като сложим, че основен конкурент на Шиши в лотариите е Черепахата и хоп, нещата заспиват - случаеност, едва ли

Коментар

• мдааа ................ пак гредаааа...

преди мача на испания срещу турско-синьото-говедо гледах, гледах и си харесах облога, че първото полувреме ще има по-малко голове отколкото второто полувреме

да, ама не

важното е, че на борсата връзва

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Е избих залозите за седмицата че и почерпих компанията
                            при мен не връзва и вероятно причината е, че не съм почерпил

сега гледам сметката и виждам, че за последната седмица от както е започнало европейското съм бил 100 евро напред до днес, а след днешните няколко неуспеха профита паднал на почти наполовина

а какви времена бяха някога .......... ехееееееееее

чак не ми се вярва, че е било истина .............. на световното преди 10 години за месец бях направил почти 25 Кевро

и какво се е променило за 10 години .................. абсолютно нищо...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              къде се загуби, бе, муси?

това ти е последния пост останал 3 страници назад

кажи какво пускаш, че ми омръзна да чета за комплексите на някой от ДПС, ДС, че сега вече и за майка му каква била...
                              Щи кажа аз макар и постфактум, нали сме съотборници

Чехия - Кроация 1/Х - ПК
                              Чехия - Кроация 2/Х - ПК
                              Чехия - Кроация 2:2 - ТР

система 1 от 3 с тънък залог на колонка... Е избих залозите за седмицата че и почерпих компанията

П.П. Логиката: трябваше да има вече мач с над 3 гола в него, а точно този го виждах и равен.. А как стана си е въпрос за други тип анализатори
                              Last edited by kev; 17.06.2016, 22:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                                Благодаря!
                                БНТ-то им заби он-лайна и ..
                                къде се загуби, бе, муси?

това ти е последния пост останал 3 страници назад

кажи какво пускаш, че ми омръзна да чета за комплексите на някой от ДПС, ДС, че сега вече и за майка му каква била...

Коментар

Working...
                                X