IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• драма няма, подигравка поредна... Ще им дойде времето на зелените човечета. Помним ММА бойците в Разград дето биеха хората, а ония Петричев ще ми говори за фер плей, помним и когато ги изловиха със съдията на вечеря, помним и каратето на моци, помним и юношите на Перник, помним всичко... Пълна профанизация и за фер плей ще говорят, а Дермрнджиев най-нагло вика футбола бил игра на голове. Всичко се връща в този живот... Домус и за панирите със 1948 за всичко ще ти се върне с лихвите някой ден.... За нас съм доволен, играхме повече футбол от зелените човечета, скоро скоро вървим в правилната посока... Панчерево е готово. Отбора се гради..... всичко по реда си.

Ето малко за тъй наречената драма: Популярният фен на ЦСКА Росен Петров-Животното получи обвинения от синдика Дора Милева, че я е заплашвал и притискал по време на търга в четвъртък. Петров й отговори пред livesport.bg.
    „Може да заведа дело за клевета срещу синдика. Твърди, че съм я притискал, заплашвал... Ако я бях заплашвал, щяха да ме арестуват. Вътре имаше двама висшестоящи полицаи. Целта на нейните кукловоди е да ударят ЦСКА, публиката и мен. Атаката срещу ЦСКА е по всички фронтове”, каза Животното.
    „Лицето Газдов твърди, че всеки можел да участва в търга. Тогава да го питам - Тодор Батков нормално ли е да го допуснем да участва в този търг? Спас Русев нормално ли е да го допуснем? А би ли било нормално ние, феновете на ЦСКА, да отидем в Разград и да искаме концесията на стадиона? Как ще приемат шефовете на Лудогорец такова наше искане?”, добави Петров.
    „Не знам що за човек трябва да си, че да хвърлиш 3-4 милиона в кофата. Болни амбиции ли имаш, комплексар ли си... Тази емблема дали ще накара мен и хилядите други фенове да тръгнем след господин Газдов само защото той я е купил?”, каза още Росен Петров.

Георгиев пита за кого
    работи Дора Милева

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев даде интервю за livesport.bg по повод прекратения в четвъртък търг. На въпрос защо синдикът Дора Милева не е отворила плика с офертата на Гриша Ганчев Георгиев отговори: „Защото й се обадиха да не го отваря. Въпросните претенции на господин Газдов, че не бил допуснат, пък са смехотворни. Той дойде като добър буфосинхронист. Седеше долу и не мърдаше, нямаше желание дори крачка да направи. А кой се е обадил на синдика? Според мен този, който в 14:00 каза, че търгът е прекратен, а той бе обявен за такъв и вписан в протокола в 15:00 часа. Тя не знаеше, че е прекратен, а въпросният Газдов вече го беше обявил пред медиите. Сами си направете сметката кой за кого работи всъщност. Иначе е ясно откъде идват парите на другите кандидати”, заяви Георгиев. В този момент репортерът отбеляза: „В общественото пространство се наслагва мнението, че са от Кирил Домусчиев”, а Георгиев отвърна: „Е, вие имате ли съмнения?”
    Административният директор на ЦСКА добави: „Тези хора във въпросния клуб в четвърта дивизия злоупотребиха по най-гнусния и грозен начин с една от най-известните футболни фамилии в ЦСКА - Зафирови. Там са се настанили тези, дето уж нямат нищо общо с Разград и никога не се взимали пари от Разград”, добави Георгиев.

Синдикът: Може да остана

Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева преобърна на 180 градуса желанието си да сдаде своя пост. Тя изведнъж обяви, че обмисля да остане, а не да подава оставка, както многократно каза след прекратения търг в четвъртък. Милева сега твърди, че имала готовност да проведе ново наддаване за активите на фалиралото дружество.
    „Размислих, може да остана. Ако взема окончателно решение, търгът може да бъде насрочен още през следващата седмица. Той ще бъде в Кърджали (б.р. - там е офисът на синдика). Искам да покажа, че България е правова държава и трябва да се спазват правилата и законите”, каза Милева пред sportal.bg.
    „Ще преосмисля решението си за оставката, след като дам показания в СДВР в понеделник. Това трябва да приключи веднъж завинаги. Съгласно закона търгът трябва да бъде обявен не по-рано от 14 дни преди датата на продажбата. Следващата седмица е възможно да обявя търга. Ако го направя на 4-5 април, това означава, че той ще се състои на 19 или 20 април”, обясни още синдикът пред bTV.
    Last edited by pepe1234; 02.04.2017, 14:28.

Коментар

• А има някаква драма с търга за логото на ЦСКА....май точно в момента

Коментар

• "Литекс Моторс" пред несъстоятелност

http://www.investor.bg/novini/444/a/...elnost-236534/

Чудя се сега дали ЦСКА-София-Литекс-Етрополе ще глътне вода или няма връзка?!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
          Не искам да звуча като хейтър ....
          Абе човек, пий една ракия, хвърли едно око на комшийката и еди оправи жената, че като гледам си тръгнал към няква депресия . Ясно че всичко е скапано, ама винаги може и да е по-зле . Честито на младежите и да стискаме палци на Хубчев.

Коментар

• Не искам да звуча като хейтър но какво ни пука за някакви си измислени турнири до 19 до 15 до нз си колко. Гледат се само мъже. Тва,че някой е спечелил световно за юноши, деца, младежи няма никакво значение тъй като на 95% след това от тези формации не струва нищо при мъжете. И гришо го прехвалихме след два турнира и отново се върна където може. Шампионският манталитет липсва. Може би ниско самочувствие?. На Волейбол имахме всяка година потенциален номер едно отбор в света и на полуфиналите винаги се проваляха заради липсата на психика.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

3-0 за малките лъвчета на полувремето!
              3:1 за нашите и са на финалите - явно не всичко е чак толкова черно! Браво на тях! Сега вече може да идат спокойно и заслужено по кръчмите
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                ....
                П.С. Нека кажем и една добра дума за нещо наистина хубаво - след като преминаха първия кръг в нелека група миналата година, като Биха Португалия, сега нашите юноши до 19 години имате реален шанс да се класират за финалите на европейското, като вече биха Франция като гости и завършиха наравно с Израел. Сега им трябва победа над Босна (що пък да не стане) и са там. Това вече би било голям успех - стискам палци да докажат, че у нас има не само чалгари, а и някакъв нешлифован потенциал!
                3-0 за малките лъвчета на полувремето!

Коментар

Нека не се мерим с франсетата моля! Така както вървят нещата може и световни шампиони да станат догодина...така че левъла е друг! Колкото и да са слаби холандците са поне 50 места напред в ранглистата на ФИФА!
                  Ранклистата на Фифа е една пълна ..... Тогава да си го мерим с Люксембург или пък със Швеция които имаха само един точен удар към вратата на противник на европейското, пък нас ни опукаха като маче у дирек. Бихме и Португалия,но не виждам да сме някаква футболна сила след като японците ни опукаха с 7-2 а Дания с 4-0. Аз гледам реално на нещата без фенски пристрастия. Отбора е много зле, но холандците бяха три пъти по-зле ако ще и световна номер едно да са според ранкинга на фифа

Коментар

• За да не съм голословен - гледай какво листче видях из мрежата наскоро:
                    https://www.trollfootball.me/videos/...al-teams-depth

Коментар

• Нека не се мерим с франсетата моля! Така както вървят нещата може и световни шампиони да станат догодина...така че левъла е друг! Колкото и да са слаби холандците са поне 50 места напред в ранглистата на ФИФА!

Коментар

• Айде да не се лъжем за мача. Видяхме колко струват срещу Люксембург, Франция, Швеция и дори Беларус. Холандия в този мач бяха трагични и си личеше играта им без всякаква мотивация. Губиш с 2-0 в 60 минута и си раздаваш пасове по центъра и изсипваш високи топки. Тва беше жалко. Когато вкарахме на Франция, след това ни смазаха от опасни атаки и преса, а Холандия бяха пас целият мач. Така,че за мен този резултат нищо не значи предвид загубите и неверочтната победа в последните минути над футболният колос Люксембург

Коментар

Това с парите от ББ беше бъзик! Все пак след като се понастроиха някои залички, може сега и за стадиончета да се помисли! Не е казано, че трябва да са топ ъф дъ поп, ама спретнати стадиончета за по 20-25 хиляди човека в Пловдив, Варна, Ст. Загора, Плевен, Русе не са нещо немислимо! Така и фенове ще се върнат и децата ще има къде да играят, а не на тия картофени полета дето ги има сега!
                          Така вече се разбираме - факт е, че софийската публика е пренаситена и капризна (иначе казано - мърди сме си), като националния със сигурност ще срещне по-голяма подкрепа където и да е извън София, освен за много големите мачове. Така че стадиони в тези градове е не само разумно да има - необходимо е, но си трябва и един в София, дето да е за национала. Стадион Академик е перфектен за целта, особено и с метрото, което ще се прокарва съвсем скоро там, а може и някъде на гола поляна, но с комуникационни връзки, но това ще е в някоя друга вселена Иначе губим децата, а те са бъдещето - деца има не само в София...
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Хайде минаха изборите и се почна с тъпотиЙте - то вярно, че във Варна най-вървежна е ЛиУи дебелото -що се палихте, идея си нямам, ама чак пък толкова. Тиквата пари не дава, те идват от ЕС по програмите за селските райони основно. A да се дават пари за разни селски тимчета е повече от безумно - примерите са десетки - като почнеш от Етрополе да свършиш до Банско, все едни и същи безумия, но нали ЕС плаща, а требе да се усвоява, та те така

За мен лично е срамно, че нямаме ни един свествен стадион - май само Сърбия са по-зле с разните комуноидни стадиони. Дори една Македония има перфектен стадион за националите, Румъния - също, а за Гърция и Турция няма да отварям реч... Та аз съм ЗА да се дадат пари за стадиона на Ботев, защото той е замислен и е супер, а и е стигнал донякъде (съответно да се компенсира Локо Пд подобаващо), да се довърши този на Левски (за оранжевото дружество няма да говоря, то там не е ясно нищо, но принципно някаква компенсация и за тях, макар че малко ли е, че изобщо ги пуснаха на Армията и в А група), както и стадиона, дето тим го строят във Варна, По-нататък да се мисли за другите стадиони - примерно Плевен (там е тотален леш), Стара Загора и Благоевград - фътболни градове, но сатдионите им са насип на баир и т.н.
                            Това с парите от ББ беше бъзик! Все пак след като се понастроиха някои залички, може сега и за стадиончета да се помисли! Не е казано, че трябва да са топ ъф дъ поп, ама спретнати стадиончета за по 20-25 хиляди човека в Пловдив, Варна, Ст. Загора, Плевен, Русе не са нещо немислимо! Така и фенове ще се върнат и децата ще има къде да играят, а не на тия картофени полета дето ги има сега!

Коментар

Хайде минаха изборите и се почна с тъпотиЙте - то вярно, че във Варна най-вървежна е ЛиУи дебелото -що се палихте, идея си нямам, ама чак пък толкова. Тиквата пари не дава, те идват от ЕС по програмите за селските райони основно. A да се дават пари за разни селски тимчета е повече от безумно - примерите са десетки - като почнеш от Етрополе да свършиш до Банско, все едни и същи безумия, но нали ЕС плаща, а требе да се усвоява, та те така

За мен лично е срамно, че нямаме ни един свествен стадион - май само Сърбия са по-зле с разните комуноидни стадиони. Дори една Македония има перфектен стадион за националите, Румъния - също, а за Гърция и Турция няма да отварям реч... Та аз съм ЗА да се дадат пари за стадиона на Ботев, защото той е замислен и е супер, а и е стигнал донякъде (съответно да се компенсира Локо Пд подобаващо), да се довърши този на Левски (за оранжевото дружество няма да говоря, то там не е ясно нищо, но принципно някаква компенсация и за тях, макар че малко ли е, че изобщо ги пуснаха на Армията и в А група), както и стадиона, дето тим го строят във Варна, По-нататък да се мисли за другите стадиони - примерно Плевен (там е тотален леш), Стара Загора и Благоевград - фътболни градове, но сатдионите им са насип на баир и т.н.
                              Оранжевото дружество само ще си построи стадион а вие отивате в а окръжна

Коментар

Браво на Българските лъвчетата за стегнатата и добра игра срещу разпасаната команда на напушените лаленца! Видя се че имената не значат нищо, когато едните са безхаберници, а другите играят нахъсано! Жалко че София е пълна с пидирашчета, че не може да се напълни стадиона! Дано сега ББ даде пари и в други градове да се построят стадиони и там да се преместят мачовете на националния отбор!

Коментар

Working...
                                X