IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Фенове на Металик (Сопот) обиждат фенове на Чавдар (Етрополе)...... Доста забавно
    P.S.Аз лично ще се изкефя на финала. Смятам, че ще стане много хубав финал. И лично ще стискам палци за Металик (Сопот)
    Life won't wait for you.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от webcafe.bg
      Скъпи зелени, сини и червено-оранжеви "грандове", няма да ни липсвате на финала

      Възмутителните неща в българския футбол нямат край и продължават да изненадват неприятно дори онези фенове, които отдавна са се отчаяли от родната версия на любимата игра.

      Затъващият ни футбол остава заложник на мафиотски интереси и болни амбиции, продължава да бъде контролиран от група престъпници и техните доста посредствени слуги.

      Така наречените грандове Левски, ЦСКА и Лудогорец се напъват да взимат купи и титли с отбори, съставени предимно от преминаващи за малко чуждестранни играчи, а обърканите и уплашени съдии се чудят на кого по-напред да угодят.

      Докато "сини" и "червени" са големи единствено на приказки и редовно обират калъфките у нас и ядат бой в Европа, Лудогорец от година на година е все по-слаб, но остава най-малко слабият от всички, а същевременно и най-обслужван, заради което не пуска шампионския трофей.

      Дори в тази мрачна картина обаче се прокрадват някои светли лъчи и дребни радости за футболния фен, като сред тях е оформилият се вчера пловдивски финал за Купата на България.

      Сега носителят на трофея ще се реши в едно яростно дерби между Ботев и Локомотив и ще мине без напъните на някой от "грандовете" - колкото и да не му се искаше на вчерашния съдия на втория полуфинал Петър Костадинов.

      На "Българска армия" Костадинов се раздаде за "червената" кауза, опропасти един хубав мач и побърза да остави Ботев с 10 души при първа възможност, после си измисли и дузпа за ЦСКА с надеждата да избута срещата поне до продължения.

      За щастие, в края останалият вече с 9 души Ботев се подигра с труда на рефера и вкара трети гол за крайното 3:3, с което се класира на финала.

      Така ЦСКА претърпя тежък провал, който ще се пише лично на сметката на експерта по футболно съдийство Любослав Пенев.

      Откакто Пенев се завърна на "Армията", той говори предимно за съдии, навсякъде вижда несправедливости срещу ЦСКА и не крие амбициите си да стане президент на БФС, въпреки краха, който претърпя на последния конгрес на централата.

      "Червените", най-вече чрез Пенев и Стойчо Стоилов, продължават да нападат реферите преди и след всеки мач, да съзират конспирации, договорки между останалите отбори и някакви вселенски схеми, с които смятат, че ще прикрият собствената си несъстоятелност.

      Естествено, на "Армията" целят да обединят феновете срещу мними общи врагове, за да отклонят вниманието от прозиращата си оранжева същност под крехката червена обвивка.

      Бъдете сигурни, че и след съдийския срам вчера опитите за зомбиране на феновете няма да спрат. Пенев ще продължи да анализира съдиите, но няма да обясни защо не успя да победи Ботев в два мача, във втория от които последните 40 минути минаха при числено предимство на отбора му.

      Това бяха двата мача, в които ЦСКА трябваше да покаже, че е готов да спечели трофей и че е имало смисъл от назначаването на Пенев и смяната на Нестор Ел Маестро - за която впрочем никой на "Армията" не даде смислено обяснение.

      Както и през миналия сезон, "армейците" ще паднат от двата стола на земята и няма да могат да застрашат първото място на Лудогорец в първенството - което вероятно ще обяснят с някоя междупланетарна завера, продължавайки да виждат само съдийските престъпления в полза на Лудогорец, но не и тези в полза на собствения си отбор.

      Всъщност няма голям смисъл да бъдат анализирани нито ЦСКА и Лудогорец, нито Левски - жалък на терена, заровен в милиони дългове и подхвърлян на различни довереници на властта в замяна на съответните дивиденти.

      Очевидно българският футбол скоро няма да се отлепи от дъното и не ни остава нищо друго, освен да се радваме двойно на малкото положителни събития в него. Например, когато класата на Тодор Неделев надделее над усилията на някакъв съдия.

      Не че Ботев или другият финалист Локомотив са неопетнени и незасегнати от мръсотията в българския футбол. Но пробивът им за Купата е някакво тържество на романтиката, както и на справедливостта - най-малкото заради начина, по който "канарчетата" бяха обезглавени от един друг рефер в полуфинала срещу Славия миналата година, когато също заслужаваха да играят финал.

      Затова за всеки здравомислещ фен е чудесна новина, че ще гледа един истински финал за Купата на България без болните амбиции на всякакви "сини", "зелени" и "червено-оранжеви" елементи и без припкащите след тях послушни съдии.
      срамота, бе, оранжеви другари!!! ......... докога все така?

      преди две седмици същото направиха и сините говеда срещу БОТЕВ 1912 =>>> даване на несъществуваща дузпа за уефски и изгонен играч на БОТЕВ .......... вчера същият реверанс и за питомниците на амбициозния микренец за да не каже, че "за уефски може, а за чорбътъ ни можи"

      бързо забравяте белите които нанасяте на бг футбола и после питате защо няма национален отбор и защо няма публика по трибуните, нали?

      ами затова е така ..... заради вас...
      fuск the bеаr - give me the bееr

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Полки, забелязал съм една много интересна тенденция при теб - казваш една истина и покрай нея градиш десетки хипотези, някои от които не просто неистини, ама и откровени манипулации!
        доста добре си се описал и няма какво да добавя

        Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        П.С. Иначе имате добро отборче и дано успеете да вземете купата, колкото и това да е в минус на моя отбор, който най-вероятно пак ще трябва да играе бараж за Европа.
        ​​​​​​​купата ще е в микре ......... надявам се баража да е за нас...
        fuск the bеаr - give me the bееr

        Коментар


        • Полки, забелязал съм една много интересна тенденция при теб - казваш една истина и покрай нея градиш десетки хипотези, някои от които не просто неистини, ама и откровени манипулации! Сега и по конкретния случай - дузпата, дето ни я дадоха срещу вас на Герена, е престъпление срещу футбола -едва ли има нормален син фен, който да каже нещо друго! И оттам забиваш към шишита, депесета и прочие бълвочи, които, за фен на отбора, собственост на "не банкер, а родолюбец", на когото целият бизнес беше свързан с дпс, е не просто смешно, а направо трагикомично!

          П.С. Иначе имате добро отборче и дано успеете да вземете купата, колкото и това да е в минус на моя отбор, който най-вероятно пак ще трябва да играе бараж за Европа. Аз, за разлика от теб, се старая да бъда обективен и да не драскам глупости за спорта, само защото не харесвам някого или нещо. Бъди здрав
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

            П.С. На фенЪт на ботевЪ пожелавам да им организират ритуално клане на реванша, както беше миналата година с дебел Венци - да го видим тогава дали ще се кефи на "турскосиньото" бфс, или пък отреденото място откъм страната на булката в прима нокте ще му се услади
            няма нужда нищо да пожелаваш ........ на всеки провинциален отбор е ясно, че в софия се играе срещу 14 човека ......... така е било винаги и така ще бъде занапред во веки веков...

            и няма нужда да даваш за пример дебелия венци ........ просто си спомни преди десетина дни каква дуСпа дадоха на гейарена и как изгониха капитана на БОТЕВ за да може "оборът на ДПС" да стигне до 1-1
            fuск the bеаr - give me the bееr

            Коментар


            • Хехе, голям мач снощи, няма що - перфектното тото, за да ручат жабетата уважаемите теле-зрители. Щото нали това ни требе - гмо хляб и зрелища (това Кардашиян, това великото шипче с най-висшата лига). Ма нищо, нека се покефим.

              П.С. На фенЪт на ботевЪ пожелавам да им организират ритуално клане на реванша, както беше миналата година с дебел Венци - да го видим тогава дали ще се кефи на "турскосиньото" бфс, или пък отреденото място откъм страната на булката в прима нокте ще му се услади
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

              Коментар


              • Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                Уникален мач - Ман.сити - Тотнъм !!!

                Страхотна емоция !
                +1

                мача си бе супер ....... жалко, че свърши, но ми се стори, че порязаха арабелите ...... ама, карай ........ ще вземат шипЪ

                ============

                само завършен идиот може да се радва на друг идот който е скочил върху тунела от който излизат футболистите ......... ще кажа само:

                "о, времена - о, нрави"
                fuск the bеаr - give me the bееr

                Коментар


                • Уникален мач - Ман.сити - Тотнъм !!!

                  Страхотна емоция !

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    е убаво де смазахме бфсто, затворихме орлов мост няколко пъти, затворихме бул българия, бяхме и пред народното събрание Е И? Други времена груйчи други.
                    Ами е, и - ми показахте, че сте живи, че ви има, сега ви няма, то и нас ни няма, от което на мен ми е тъпо и съответно безинтересно. А какви мачове имаше някога, какви солени шеги си разменяхме с приятели, сега това го няма, а новата реалност не ми харесва. Та така
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                    Коментар


                    • е убаво де смазахме бфсто, затворихме орлов мост няколко пъти, затворихме бул българия, бяхме и пред народното събрание Е И? Други времена груйчи други.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        Груйче ти дет отиваш, ние оттам идваме, други времена са вече... свиквай...
                        Пепич, вие, където бяхте, ние, най-вероятно, няма да стигнем, но там, където сте в момента, със сигурност няма да бъдем, поне аз. Аз имам едни родители и един Левски - както няма да припозная други за родители, така няма да припозная и Лудогорец, Славия или Локо Горна за Левски. Въпрос на принципи!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                        Коментар


                        • Груйче ти дет отиваш, ние оттам идваме, други времена са вече... свиквай...

                          Коментар


                          • https://pbs.twimg.com/media/D4WbMfFXkAYiysg.jpg:large

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Мина и замина и мачът с Делиорманец - няма да говоря за съдии, резултати, игра, а ще обърна внимание на нещо, което всички заклеймяват, но аз ще посоча като единственото положително нещо в мача от моята гледна точка - да, правилно се сещате, за фена, който скачаше върху плексигласа на тунела пред сектор А иде реч.

                              Да, знам, че за всички псевдоморалисти той е мръсното синьо говедо, евроидиотът, които пак посрами #kletamajkabalgaria, но за мен това беше човек с ясна и точна позиция, които, за разлика от разните там фейсбук патриотчета, имаше топките (да не се бърка с едномудия начело на преименувания литекс) да я изрази тази позиция. Когато те гнявят, блъскат, влачат с нефутболни средства и накрая съдията най-нагло се гаври с теб, когато една мамалига наглее в центъра на София, пред един от най-старите клубове в страната, пред най-многобройната публика, то отговорът може да бъде само един - линч!

                              Ще речете, първобитно е, не е европейско, не било по правилата - ме не, не е - проблем? Всъщност проблем няма - това на фенът, изразил позицята си било "опит за убийство", а в същото време двамата мангали във Войдиново са с "опит за лека телесна повреда и условни присъди", а лелката с двата питбула, нахапали жестока деца е "мила женица, избухнала в сълзи, защото ѝ откраднали добрите животинки".

                              Е, немЪ такава държава, затова на простотията и агресията следва да се отговаря само по един начин - с двойно по-голяма простотия и агресия - просто някои самозабравили се индивиди разбират само това...

                              Наясно съм, че едва ли ще споделите мнението ми, но ние, българите, отдавна сме със Стокхолмски синдром до степен да избираме Бх 10 години да ни управлява, или пък оня, дето ни нарече "80% дебили" (га че ли него няма да го изнерат точно тези 80%, щото от останалите 20% няма да получи и един глас), да го пратим да ни представлява в Европарламента....

                              П.С. Когато автентичните чорбари разбиха сгрдата на БФС, аз ги адмирирах - само това беше начина. Сега тях ги няма - останали са едни оранжеви послушковчета на хранилка на захарното ГриГанче. Когато БотевЪ беше ритуално заклан миналата година в 1/2 финала със Славия, феновете искаха да правят нещо, сипеха закани, накрая си млъкнаха като насрани. Няма го и сектор Б, който също е на наркохранилката на БХ, затова позицията си изрази сектор А - лудите, лудите, те да са живи!
                              Прав си Груйче.Проблема не е във феновете говеда има сред феновете на всички отбори.Големия проблем е мафиотизацията на държавата БФС и от тука съдийството.Свири се в полза на Лудогорец знаем че поне 20 точки са им от съдиите..Същото е и навън затова приключих с футбола и въобще със спорта.Според мен дузпа за ЦСКА срещу Берое нямаше.Мачът на Левски не съм гледал

                              Коментар


                              • Мина и замина и мачът с Делиорманец - няма да говоря за съдии, резултати, игра, а ще обърна внимание на нещо, което всички заклеймяват, но аз ще посоча като единственото положително нещо в мача от моята гледна точка - да, правилно се сещате, за фена, който скачаше върху плексигласа на тунела пред сектор А иде реч.

                                Да, знам, че за всички псевдоморалисти той е мръсното синьо говедо, евроидиотът, които пак посрами #kletamajkabalgaria, но за мен това беше човек с ясна и точна позиция, които, за разлика от разните там фейсбук патриотчета, имаше топките (да не се бърка с едномудия начело на преименувания литекс) да я изрази тази позиция. Когато те гнявят, блъскат, влачат с нефутболни средства и накрая съдията най-нагло се гаври с теб, когато една мамалига наглее в центъра на София, пред един от най-старите клубове в страната, пред най-многобройната публика, то отговорът може да бъде само един - линч!

                                Ще речете, първобитно е, не е европейско, не било по правилата - ме не, не е - проблем? Всъщност проблем няма - това на фенът, изразил позицята си било "опит за убийство", а в същото време двамата мангали във Войдиново са с "опит за лека телесна повреда и условни присъди", а лелката с двата питбула, нахапали жестока деца е "мила женица, избухнала в сълзи, защото ѝ откраднали добрите животинки".

                                Е, немЪ такава държава, затова на простотията и агресията следва да се отговаря само по един начин - с двойно по-голяма простотия и агресия - просто някои самозабравили се индивиди разбират само това...

                                Наясно съм, че едва ли ще споделите мнението ми, но ние, българите, отдавна сме със Стокхолмски синдром до степен да избираме Бх 10 години да ни управлява, или пък оня, дето ни нарече "80% дебили" (га че ли него няма да го изнерат точно тези 80%, щото от останалите 20% няма да получи и един глас), да го пратим да ни представлява в Европарламента....

                                П.С. Когато автентичните чорбари разбиха сгрдата на БФС, аз ги адмирирах - само това беше начина. Сега тях ги няма - останали са едни оранжеви послушковчета на хранилка на захарното ГриГанче. Когато БотевЪ беше ритуално заклан миналата година в 1/2 финала със Славия, феновете искаха да правят нещо, сипеха закани, накрая си млъкнаха като насрани. Няма го и сектор Б, който също е на наркохранилката на БХ, затова позицията си изрази сектор А - лудите, лудите, те да са живи!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                                Коментар

                                Working...
                                X