Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМомчета, проблема на ЦСКА тръгва от главата......опа от микрето. С тънки сметки и сделки с ББПП няма да направи нищо съществено. А това съдии, Боби Михайлов, Киро Гела са подробности и оправдания. Последния мач на истинския ЦСКА беше на финала за купата преди няколко години. Само българи, млади момчета, на 100 процент раздаване пред пълен стадион. От тогава всичко е в стил Литекс. Красноречив факт е че от тогава не е имало пълен стадион. И това идиотско оправдание че има разцепление заради ЦСКА 1948 е за профани. Нали беше Божков зад тях? После Гела.... Те са има няма един сектор хора в цялата страна.
Хората, които искат на направят нещо търсят начини а тези, които не искат търсят оправдания.
надпревара а комарджийска история.Last edited by Grosss; 27.04.2019, 21:53.
Коментар
-
Момчета, проблема на ЦСКА тръгва от главата......опа от микрето. С тънки сметки и сделки с ББПП няма да направи нищо съществено. А това съдии, Боби Михайлов, Киро Гела са подробности и оправдания. Последния мач на истинския ЦСКА беше на финала за купата преди няколко години. Само българи, млади момчета, на 100 процент раздаване пред пълен стадион. От тогава всичко е в стил Литекс. Красноречив факт е че от тогава не е имало пълен стадион. И това идиотско оправдание че има разцепление заради ЦСКА 1948 е за профани. Нали беше Божков зад тях? После Гела.... Те са има няма един сектор хора в цялата страна.
Хората, които искат на направят нещо търсят начини а тези, които не искат търсят оправдания.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Е то кой не е, я ми кажи? Че нещо.... колкото до стягането по стегнато от това няма. Толкова са възможностите на футболистите и това е в цялото първенство, кат за малки заплати толкова това е максимума и мен ме дразни но... това е. Лудите са с двойни зоплати затова и имат по добри играчи, това е просто и ясно. Ако чакаш да играем като когато "некадърника" пенев е играл ще почакаш поне 20 години за ново поколение научени футболисти...
пеше ще ми е интересно ти да доведеш велики футболисти за този бюджет и заплати. Ма ей го на искаме ми то ако само с искане и с мерак ставаше доса да съм опънал стотина манекенки... ае
полки ти май нищичко не хвана от това което ти написах....явно няма смисъл.
И за кажа на всички тук, на стадиона се вижа много повече отколкото е хванал кадъра на телевизора ви. Ае че казах вече всеки разбира от футбол и политика...Last edited by national power; 27.04.2019, 19:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Стига бе човек гола вода сме.И тоя супата ме дразни некадърник е.Такъв си беше и като футболист такъв е и като треньор.Аз се срамувам от съдииството на тоя мач.Колко дузпи да му дадат?И колко човека да изгонят?Тоя отбор няма нищо общо с ЦСКА.Тия футболисти да не съм ги довел аз в ЦСКА?И аз ли ги тренирам?Не става със свободни агенти не става.Или залагат на наши кадри и само двама макс трима ама наистина класни чужденци или вадят пачките и купуват Меси Роналдо Азар Мбапе.Като нямат пари да си налягат парцалите.Омръзна ми да слушам само глупави приказки и оправдания.Да се стягат да играят или айде чао да закриват
пеше ще ми е интересно ти да доведеш велики футболисти за този бюджет и заплати. Ма ей го на искаме ми то ако само с искане и с мерак ставаше доса да съм опънал стотина манекенки... ае
полки ти май нищичко не хвана от това което ти написах....явно няма смисъл.
И за кажа на всички тук, на стадиона се вижда много повече отколкото е хванал кадъра на телевизора ви. Ае че казах вече всеки разбира от футбол и политика...Last edited by pepe1234; 27.04.2019, 19:47.
Коментар
-
Единственият, който се раздаде на 100% от ЦСКА, беше съдията.
Прочети още на: https://www.gol.bg/cska/2019-04-25/h...ravki-galeriya
fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеПолки големи глупости си цитирал. Бях на садиона, първото полувреме още преди да вкарате, 3 спестени жълти и една дузпа и една несъществуваща засада. Второто явно се изплаши от грешките си и обърна свирката. Проспано цяло полувреме и малоумни грешки от наша страна. Това беше мача. Вероятно сме с една от най-слабите халфови линии в първа лига. Въпреки това нелош мач, ноооо ако се свири както си е по правила и си свири каквото си има сигурно щяхме да сме повели а вие да завършите мача със 7 човека...
За съжаление съдиите у нас ги е страх да свирят нормално щото сигурно няма да има мач завършил без червен и без меле пред съдия. Затова обикновенно първо полувреме не се дават картони и се затварят очи...
имате нелош отбор дано вземете купата, заслужавате повече от локото.
- 1 like
Коментар
-
Кире тука всички разбират от футбол и от политика. Та всеки да си коментира каквото иска. Ни едното не е у ред. Нямам намерение да обяснявам повече. Каквото имах да казвам съм го казал вече... за левски нямам идея на нашия мач с берое пак им спестиха мнго картони, взехме мача, но берое ни взе центъра, не подценявай отборите.
Коментар
-
Pepe, груба грешка на Пенев- да води отбора 3минути преди края и да не върне всички в защита с кръв и кожа да запази резултата..Подарена Измислена дузпа и поне един червен картон и после един младок наблъска един лесен гол и край на мечтите..Нищо де супа има още..
Прегледай коментарите за мача в спортните сайтове и ги сравни с твоето мнение..Резила е голям..
Днес Берое поряза Уевски..Само със съдии и приказки не става- трябват и футболни умения..
Last edited by Kiro; 27.04.2019, 00:24.
- 1 like
Коментар
-
Кире това не е от Пенев.. грешките са на футболистите и то главно щото няма на горния етаж багаж за носене и щото не са научени, но това си е проблем на целия бг футбол... Грешката нй любо е, че държи малинов и пинто заедно на терена, а бикел ляв бек. Мисла малинов тряваше да почива, бикел в средата и може би лясков на бека въпреки и да е рисков.
Колкото до свиренето не си прав грам... не може всеки мач да се спестяват картони ситуации и т.н. това не помага на футбола, а пречи, ако щеш дори пречи и на футболистите да се научат...Last edited by pepe1234; 26.04.2019, 23:59.
Коментар
Коментар