Първоначално изпратено от zlatna treska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЦСКА и Левски имаха и негативна роля във футбола тогава ..Къде с добро , къде със сила и заплахи обираха всички добри футболисти от провинцията, възпитани и изградени от техните школи..Много рядко отлични футболисти като Дерменджиев, Петко Петков и Бонев, Диев проявяваха воля за да останат в клубовете си..В този смисъл хвалбите за много спечелени титли е нереална- те лишаваха другите от шанс да са шампиони и да вземат купата..Геройство беше Ботев, Берое или Спартак Пловдив да вземат медал..Да не говорим за нагласянето на мачове от генералите и ЦК на БКП..Такива бяха времената..Викам що не гледате мача, , Отговорът почти безразличен, - какво да им гледаме, като половината от играчите на терена ги измъкнаха от нашите отбори
Та играят таблата и ми ги изброяват: тоя от ботев, оня от локо пети от марица и так далее, до 10-11 човека, общо за цска и левски, но си ги наброиха. Пуснаха по един майтап по случая и продължиха да играят таблата..пък аз гледах и се учех, Какво да кажеш при това положение...
- 4 Харесвания
Коментар
-
ЦСКА и Левски имаха и негативна роля във футбола тогава ..Къде с добро , къде със сила и заплахи обираха всички добри футболисти от провинцията, възпитани и изградени от техните школи..Много рядко отлични футболисти като Дерменджиев, Петко Петков и Бонев, Диев проявяваха воля за да останат в клубовете си..В този смисъл хвалбите за много спечелени титли е нереална- те лишаваха другите от шанс да са шампиони и да вземат купата..Геройство беше Ботев, Берое или Спартак Пловдив да вземат медал..Да не говорим за нагласянето на мачове от генералите и ЦК на БКП..Такива бяха времената..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Е ако питаш мен и аз не разбрах защо Гунди е обявен за убиец, Предположих, че аналогията на Power е била заради птп-то в което е участвал Гунди. Както стана дума, и други известни личности са участвали в птп, но тях никой не нарича убийци. Като цяло, това имах предвид - нелепите обвинения и от двта лагера, които не само не спират, но все по-зле стават. В твоя пример - каква е връзката на въпроса с Гунди с изложенията ти за аквариумите и чорбите. Абсолютно никаква. Какво ли щеше да каже Гунди ако го чете!? Спрете се просто.
Коментар
-
Самите изрази "Само ......" просто сами по себе си представляват еманация на отрицанието, а не тласък на колелото. Същото като "Долу ....". Като погледна, дали има пет теми, в които да няма "горе" и "долу"... Но да го направим с разбиране на другото, различното.,"И най-умният си е малко прост" и т.н. И ако не можем да разберем и най-изпадналия клошар, да го слушаме ....а не само да го чуем.... Ветър ни вее...,знаем къде.И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Аз само не разбирам по каква извратена логика Гунди е убиец? Да не е взривил Света Неделя или да е избил цвета на нацията с Народния съд през 1948 година. Загинали с Котков в нелепа катастрофа. По-голяма нелепост и наглост не съм чувал. Иначе шоуто предстои: ЦСКА от "София" и ЦСКА 1948 ще играят заедно в елита и ще се разбират тепърва откъде е тръгнал Христо Стоичков и кой го е направил човек! От аквариум чорба може да направиш, но от чорба аквариум трудно ще се получи! А Левски може и да го няма. Каузата обаче е вечна. Само Левски! Амин.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Power, преди години и Калоянчев уби човек. И Кирил Маричков уби човек, след митинг на СДС и употреба на алкохол.
Не бяха уж меверейци но Милиционерите ги скриха. Не само тях... Не знам как са живели и излизали после пред публика. Хайде Калата е вече покойник, мир на душата му, няма да вдигнат убитите, пък и бай Кирчо още се показва пред публика.
Та да се обобщава още спорта с мвр, няма смисъл, При меверейците и досега има много тъмна и мътна инерция от някога, когато консумираха властта, Като ги строиш - полицай, доносник, полицай, продажник, полицай, хрантутник, полицай, мародер т.н. Тук там вземе да се появи по някое момче свястно, което дано оцелее и да не си увреди мисленето., Надеждата е в младото поколение, но с остатъците от наследството...+ битие и възпитание.....не знам. Някога италианците за да се справят с мафията са въвели авангарден подход, но тук едва ли ще се приложи, - някой ще изтърве и гласове и власт.
Дано успеем да разделим от това спорта. Не съм фен на левски/цска, но мисля, че може да се даде повод за размисъл, ако вместо желание да им се върне за палячовщината и гаврата с ковчезите, им се покаже, че сте над това ниво. Въпреки, че битува оправданието, "ама ние сме фенове на левски/сцка.. т.н". Не може всички безумни нечовешки действия да се оправдават със стадното понятие фен. Това да носиш ковчези и да те радва такава гротеска, не знам как може да носи радост на някого но им покажете, че сте от хората, които някога са ръкопляскали и на двата отбора, когато са се прибирали след срещата. Това сегашните хулиганчета едва ли си представят. Помня това време. Бях малко дете, когато баща ми ме заведе за пръв път на стадиона, на възраст когато не знаех кои са "нашите" и кои са "вашите", и въпреки, че бяхме сред едната част от феновете на единия отбор, дори и на тази публика се случваше да стане на крака и да аплодира другия отбор. И това виждах с очите още години след това. Е затова и спрях да ходя вече на мачове, -сега витае някакво озлобяване, някакви животински ярости и страсти, които преди нямаше. Какво да гледаш на стадиона, хулиганщина ли, простащината ли, или красотата от играта, То па и една красота у нашто първенство,... Ако се хванат някои от махалата, може и по-добре да стоят на терена. За фризирането и къдренето с наговорените срещи напомнящи за светлата ръка на бат бож, бат венци т.н. и плеядата антураж да не говорим. Не е необходимо да се слиза на подобно ниво. Всеизвестно е, че имаше два привилегировани отбора, които обираха каймака от останалите., но както казваш - карма. А иначе и Гунди е бил велик футболист и Сточиков е велик. Може пък и постигнатото от Стоичков да е плод и от играта му срещу левски, ботев, или друга някоя висока летва, от които и той нещо е учил и надграждал. Не се става играч без срещи със силни противници. Ако силни отбори се скапват, се скапва и родния футбол. Никой не печели от това. Казвам го с добронамерност и уважение и към двата лагера, Дано всеки си извади по някоя поука и от бившите и от настоящи действия
Last edited by maki; 16.05.2020, 18:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Гунди е пияница и убиец прикрит от Народната милиция.Един убиец си е убиец....
Не бяха уж меверейци но Милиционерите ги скриха. Не само тях... Не знам как са живели и излизали после пред публика. Хайде Калата е вече покойник, мир на душата му, няма да вдигнат убитите, пък и бай Кирчо още се показва пред публика.
Та да се обобщава още спорта с мвр, няма смисъл, При меверейците и досега има много тъмна и мътна инерция от някога, когато консумираха властта, Като ги строиш - полицай, доносник, полицай, продажник, полицай, хрантутник, полицай, мародер т.н. Тук там вземе да се появи по някое момче свястно, което дано оцелее и да не си увреди мисленето., Надеждата е в младото поколение, но с остатъците от наследството...+ битие и възпитание.....не знам. Някога италианците за да се справят с мафията са въвели авангарден подход, но тук едва ли ще се приложи, - някой ще изтърве и гласове и власт.
Дано успеем да разделим от това спорта. Не съм фен на левски/цска, но мисля, че може да се даде повод за размисъл, ако вместо желание да им се върне за палячовщината и гаврата с ковчезите, им се покаже, че сте над това ниво. Въпреки, че битува оправданието, "ама ние сме фенове на левски/сцка.. т.н". Не може всички безумни нечовешки действия да се оправдават със стадното понятие фен. Това да носиш ковчези и да те радва такава гротеска, не знам как може да носи радост на някого но им покажете, че сте от хората, които някога са ръкопляскали и на двата отбора, когато са се прибирали след срещата. Това сегашните хулиганчета едва ли си представят. Помня това време. Бях малко дете, когато баща ми ме заведе за пръв път на стадиона, на възраст когато не знаех кои са "нашите" и кои са "вашите", и въпреки, че бяхме сред едната част от феновете на единия отбор, дори и на тази публика се случваше да стане на крака и да аплодира другия отбор. И това виждах с очите още години след това. Е затова и спрях да ходя вече на мачове, -сега витае някакво озлобяване, някакви животински ярости и страсти, които преди нямаше. Какво да гледаш на стадиона, хулиганщина ли, простащината ли, или красотата от играта, То па и една красота у нашто първенство,... Ако се хванат някои от махалата, може и по-добре да стоят на терена. За фризирането и къдренето с наговорените срещи напомнящи за светлата ръка на бат бож, бат венци т.н. и плеядата антураж да не говорим. Не е необходимо да се слиза на подобно ниво. Всеизвестно е, че имаше два привилегировани отбора, които обираха каймака от останалите., но както казваш - карма. А иначе и Гунди е бил велик футболист и Сточиков е велик. Може пък и постигнатото от Стоичков да е плод и от играта му срещу левски, ботев, или друга някоя висока летва, от които и той нещо е учил и надграждал. Не се става играч без срещи със силни противници. Ако силни отбори се скапват, се скапва и родния футбол. Никой не печели от това. Казвам го с добронамерност и уважение и към двата лагера, Дано всеки си извади по някоя поука и от бившите и от настоящи действия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Факт, така е, но когато медиите са платени мисирки, се случва точно това - говорих го вчера, макар и с по-остри думи за комунизма, който не си е отишъл. А нахранете журналистите на бившето хубаво Наде, се изроди в купете си медиите и им спускайте опорни точки. Иначе ние си вървим към заник, но това е от 10 години, така че нищо ново, само дето БХ се е насрал и поне не се показва по тв-то. Апропо, нашите подлоги са единствените, които ходиха при Султан Боко Едно и не получиха нищо - срам и позор за "Левски" и святото име, на което е кръстен този клуб!
Коментар
-
Ми няма да изброявам Пенев Костадинов са достатъчни.Стоичков макар и не от София си е продукт на ЦСКА.В Пловдив е бил обявен за некадърник и е гонен отсякъде.ЦСКА го направи човек
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
За голямо съжаление фалита изглежда неизбежен.Не мога да разбера тези пионерски призиви и ентусиазъм някой да дари СОБСТВЕНАТА си фирма( в която е вложил 25 мил.) безвъзмезно.Щото обичал Левски.Степан подлогов защо не си дари апартамента в който е вложил 100000лв.Нали и той обича Левски.Не съм чул в друга европейска държава да принуждават собственици да даряват акциите безвъзмезно защото компанията им се клатила.WV или Луфханза примерноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
ЦДНА / ЦСКА - означава Централен Дом на Народната Армия и играеше за купата на Съветската армия! Идеята беше Комунистическата партия, която искаше да стане Съветска република да има свой отбор. Сега отборът на ЦСКА е отбор на армията на НАТО и по-скоро ще играе за купата на Американската армия. Не е прав Грую да ги нарича комунисти - чисти Натовци са. И зрънца не са! Обикновенни дърдонки са!!!!!!!!!!!! И само още нещо - дайте името на един футболист който е излязъл от ДЮШ на ЦСКА? Един!!!!!!!!!!!!!!?????????? Затова България дълги години нямаше победи на световно - защото най-добрите футболисти бяха принуждавани да играят не по призвание, а по принуда - както беше и всичко останало по онова време!!!!
- 1 like
Коментар
-
Разбира се че съм глупак как не се сетих...Така когато казваш истината си глупак.Ми приемам глупак съм.Но съдбата си знае работата аз им пожелавам на говедата да не фалират
- 2 Харесвания
Коментар
-
Разбира се твоето ниво е да ни наричаш комунисти и припознавачи...Я ми кажи ти тоя Гунди дет му викаш къде е играл и кво е постигнал???Нищо нула кръгла нула.Да се чуди и мае човек при такива велики левскарски куци коне нямахме една победа на световно...Ма иначе едноокия е голяма работа в царството на слепите...Фактите са ясни..Ти ми кажи доносничехте ли в УЕФА срещу ЦСКА?И после един позволи ли ви да го наричате Тройчо официално щот станал шампион на говеждият стадион.Вие сте едно селско жалко лайняно отборче.И си погледнете феновете лумпени наркомани пияници и неудачници.Не може да обиждаш постоянно и да искаш отсреща уважение...като си оправиш речника и спреш да употребяваш някои думи може да има нормална дискусияLast edited by maki; 15.05.2020, 11:42.
- 1 like
Коментар
Коментар