Първоначално изпратено от maki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Разбира се че съм глупак как не се сетих...Така когато казваш истината си глупак.Ми приемам глупак съм.Но съдбата си знае работата аз им пожелавам на говедата да не фалират
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Разбира се твоето ниво е да ни наричаш комунисти и припознавачи...Я ми кажи ти тоя Гунди дет му викаш къде е играл и кво е постигнал???Нищо нула кръгла нула.Да се чуди и мае човек при такива велики левскарски куци коне нямахме една победа на световно...Ма иначе едноокия е голяма работа в царството на слепите...Фактите са ясни..Ти ми кажи доносничехте ли в УЕФА срещу ЦСКА?И после един позволи ли ви да го наричате Тройчо официално щот станал шампион на говеждият стадион.Вие сте едно селско жалко лайняно отборче.И си погледнете феновете лумпени наркомани пияници и неудачници.Не може да обиждаш постоянно и да искаш отсреща уважение...като си оправиш речника и спреш да употребяваш някои думи може да има нормална дискусияLast edited by maki; 15.05.2020, 10:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнениеНа глупака и щастието му е глупаво! Sancta simplicitas!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Батката малко се е засилил, знаеш, че си имаме зрънца понякога, другите сме си ок - това все пак е фенска дискусияНе бих слязъл до нивото да наричам Гунди убиец, щото това значи да наречеш Левски и Ботев терористи, но това е друга тема. Засега резултатът от 10 години управление на БХ е убиване на ЦСКА и будна кома на Левски, която твърде вероятно скоро ще приключи. Да ни е жив и здрав
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Батката малко се е засилил, знаеш, че си имаме зрънца понякога, другите сме си ок - това все пак е фенска дискусияНе бих слязъл до нивото да наричам Гунди убиец, щото това значи да наречеш Левски и Ботев терористи, но това е друга тема. Засега резултатът от 10 години управление на БХ е убиване на ЦСКА и будна кома на Левски, която твърде вероятно скоро ще приключи. Да ни е жив и здрав
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПешо, това за Гунди не е вярно и си пристрастен..Аз не съм от Левски, но беше голям футболист..Вярно е, че Левски много го възвеличаха , но беше много добър..Аз съм ги гледал от дете всички..В никакъв случай не е най- най за България, но беше много добър и бърз и играеше с фантазия и ум..
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеХора, нека се върнем към нормалната комуникация......Не бих слязъл до нивото да наричам Гунди убиец, щото това значи да наречеш Левски и Ботев терористи, но това е друга тема. Засега резултатът от 10 години управление на БХ е убиване на ЦСКА и будна кома на Левски, която твърде вероятно скоро ще приключи. Да ни е жив и здрав
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Това е напълно вярно. Ицо е постигнал несравнимо повече. Но Гунди е явление, което няма аналог не само като футболист или спортист, а като идол и то преживе на почти цяла България. Включително и за привържениците на ЦСКА. У нас е много трудно преживе да бъдеш идол на всички. Виждате колко глупаци хулят Ицо, въпреки, че цял свят го е признал. Гунди и Якимов примерно бяха големи приятели, не само на терена. Бонев го гледаше като Бог. Всички деца по онова време го обожаваха. Аспарухов може би дори и в самия Левски да не беше най-талантливия по това време. Друг Георги - Соколов, може би беше най-талантливият футболист който се е раждал в България. Българския Гаринча - така го наричаха. Но след онова 7;2 му разказаха играта - при сливането със Спартак на милицията на него му спряха състезателните права, защото имаше лош капиталистически произход и нямаше как да бъде офицер от милицията, и защото преди това категорично отказа да играе в ЦСКА - дори като войник. Беше само на 26 години, но дядо му бил телеграфист при Цар Борис III. Това му изяде главата. Беше по-талантлив от Гунди. Аз съм от футболно семейство и мога да го потвърдя. Но не това прави Гунди велик, а съвкупност от много качества. Примерно дори и това в спортен план, че той първи въвежда свалянето на топката с глава към съотборник в наказателното поле. Това го има в учебниците по футбол в Англия. Не знам как да го обясня този феномен, но е Феномен!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Това е самата истина за Соколето. Беше и в строителни войски, но в ЦСКА не отиде да играе и един мач. Бяха приятели с баща ми...Всички пушеха. И Гунди пушеше. Начко, Котков всички.... Тогава беше модерно да се пуши... Начко на три мастики правеше по четири гола на Монако.....Комсомолски и капитан ги избираха останалите - тези, които имаха най-голям авторитет. Освен, ако Партията или ДС не кажеше нещо друго...Такива бяха времената. Тогава България мачкаше наред - Франция, Австрия, Португалия, Белгия, Полша....., другите като Швеция,Норвегия,Филандия ...изобщо не ги брояхме за отбори. Редовно се класирахме на световни първенства, олимпиади, но се правеха грешки в тренировачен план, защото в това отношение изоставахме. Ако Гунди, Митата и сие им бяха разрешили да играят в чужбина нещата щяха да са други... Но и времената бяха други.....Футболът също - не беше толкова атлетично- силов като сега, а много по-техничен. Затова физиката беше на втори план...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПомня Соколов, беше голям техничар и може би ар и може би най- добрият на поколението си..Невероятни трикове..Това за политиката според мен после го измислиха..ТОЙ СИ ПИЕШЕ И ПУШЕШЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ТОГАВА И ИГРАЕШЕ ОТЛИЧНО..ДАЖЕ СЕ ГОРДЕЕШЕ С ТОВА..
За мен това е причината да не продължи, а не се и мазнеше на партийците..Гунди беше комсомолски секретатар и на Левски и на Национала..ТОГАВА МНОГО СЕ ДЪРЖЕШЕ НА ТЕЗИ НЕЩА..Last edited by maki; 14.05.2020, 22:55.
Коментар
-
Помня Соколов, беше голям техничар и може би ар и може би най- добрият на поколението си..Невероятни трикове..Това за политиката според мен после го измислиха..ТОЙ СИ ПИЕШЕ И ПУШЕШЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ТОГАВА И ИГРАЕШЕ ОТЛИЧНО..ДАЖЕ СЕ ГОРДЕЕШЕ С ТОВА..
За мен това е причината да не продължи, а не се и мазнеше на партийците..Гунди беше комсомолски секретатар и на Левски и на Национала..ТОГАВА МНОГО СЕ ДЪРЖЕШЕ НА ТЕЗИ НЕЩА..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа неговото поколение Гунди беше най- добър, но после дойдоха други и пак други..Голям е , но не най- голям за България..Най големият признат е Стоичков, а за България най - големият голмайстор вече е Камбуров- рекорд по вкарани голове..Големи футболисти от онези поколения бяха и Жеков, Петков, Бонев , Дерменджиев,Диев, Якимов..
Коментар
Коментар