IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Това с цените мислех, че си го видял, защото поне 4-5 пъти го казваха от началото на първенството!
    Все пак там са ЕМбапе, ЕМпогба, ЕМГризман...
    В началото говориха за 1.3 млрд. сега за 1 млрд. евро (може първото да е било в долари за това да идва разликата)!
    Англичанчетата освен Хари, другите са под 50на милиона - трудна ще се сборят за челните позиции!
    Mи не съм, може би защото световното го гледам без звук, а пък потресаващите гости в студиото, тип мъжа на Елеонора (браво, много запазена за годините си), който е на рабоното си място, докато и тя е на своето, че да не стават засечки, хептен няма как да го слушам Та затова и не го знаех сега, но сега проверих от любопитство. Въобще цените са много пожелателни и съм убеден, че при реални трабфери биха били доста по-различни и в двете посоки.
    Да видим довечера какво ще стане и ще победи световната конспирация - при финал с участието на ингилизите, ще заложа на тях, колкото и да не ги харесвам и да ги считам за мега дърводелци
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Това с цените мислех, че си го видял, защото поне 4-5 пъти го казваха от началото на първенството!
      Все пак там са ЕМбапе, ЕМпогба, ЕМГризман...
      В началото говориха за 1.3 млрд. сега за 1 млрд. евро (може първото да е било в долари за това да идва разликата)!
      Англичанчетата освен Хари, другите са под 50на милиона - трудна ще се сборят за челните позиции!

Коментар

...както се казва - в най-комерсиалния спорт, не може най-скъпия отбор да не спечели титлата
        E, то тогава ингилизите ще спечелят, то техните цени са нереални просто
        P.S. Сега видят трансфермаркт, та там Франсетата излизат най-скъпи, но има оста глупости вътре като цени
        Last edited by Грую Груев; 11.07.2018, 10:22.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ...както се казва - в най-комерсиалния спорт, не може най-скъпия отбор да не спечели титлата

Коментар

• Най-смешното е че за гола надскочиха нашия главоч!!! Иначе слаб "тактически" мач с по 2-3 положения за отбор!
            Определено мисля, че франсетата ще бият и кроатите и ингилизите!

Коментар

Г/Г - ама не би! Добре че имах някакви други залози да избия залога поне!
              Сега като се замисля, Франция си бяха моя фаворит за титла преди първенството - трябваше да сложа лев на тях да спечелят! Коефициента не беше хич лош!
              E, aз ти казах, че за съжаление натам вървят нещата. То те си вървяха и за 0:0 де, ама случкарски гол. Апропо, то май защитниците са вкарали повече голове от нападателите на това световно, ако махнем дузпите Довечера ще има гол/гол, поне така си мисля и стискам палци за кроатите, макар да знам, че футболната мафия бута ингилизите напред, а оная тиква хърли-бърли искат да го правят голмайстор от дузпи!

Коментар

• Г/Г - ама не би! Добре че имах някакви други залози да избия залога поне!
                Сега като се замисля, Франция си бяха моя фаворит за титла преди първенството - трябваше да сложа лев на тях да спечелят! Коефициента не беше хич лош!

Коментар

Знае ли човек? Топка е - върти се! Утре ще го мислим!

За днес съм пуснал Г/Г дано статистиката за натопорчени и слабо резултатни мачове на този етап не се оправдае!

Иначе пуснах и под 2.5 на ЦСКА-Литекс-Етрополе-Рига, че до четвъртък коефициента ще падне яко!
                  Успех - аз захлебвам точно от гол-гол напоследък, което ме навежда на мисълта, че трябва да спре да излиза. От друга страна футболът стана ентъртейнмънт тип НБА, та се търсят повечко голове от футболната мафия, за да си продават продукта...

Коментар

• Знае ли човек? Топка е - върти се! Утре ще го мислим!

За днес съм пуснал Г/Г дано статистиката за натопорчени и слабо резултатни мачове на този етап не се оправдае!

Иначе пуснах и под 2.5 на ЦСКА-Литекс-Етрополе-Рига, че до четвъртък коефициента ще падне яко!

Коментар

Аз пък ти казвам, че мача ще е 1-0 за Англия, а гола ще вкара след корнер/фаул някой от главочите Хендерсън, Магуайър, Стоунс.
                      Като се замисля че централните защитници на кроатите са Дамагой Вида и Деян ЛЬОврен не виждам как ще се оттърват само с един!
                      Няма как палавата ингилизка зашитка и вратрчето на последния от миналата година в ингилизия, продадено за 30 милки паунда (sic!) да не пуснат поне едно голче, още повече че имат Вида и Ловрен, плюс главоч като Манджата, та не е само рахитично екс тотенхамско гномче. Апропо, ингилизите нямат играч точно като Модрич Та гол за хърватите ще има, а ако Паунда запази уникално нулевата си ефективност пред гола, нищо чудно бритиш хомосекшуълите да не вкарат. Ще видим, нищо не се знае

Коментар

• Възможно е да се случи, но единствено и само щото харватите играха продължения няколко пъти и сигурно ще са доста поизцедени. Другото са фантазии.
                        Last edited by pepe1234; 10.07.2018, 17:03.

Коментар

• Аз пък ти казвам, че мача ще е 1-0 за Англия, а гола ще вкара след корнер/фаул някой от главочите Хендерсън, Магуайър, Стоунс.
                          Като се замисля че централните защитници на кроатите са Дамагой Вида и Деян ЛЬОврен не виждам как ще се оттърват само с един!

Коментар

Като класа няма как да ги сравня...като игра - с много са по-добре в последните 2 мача! Особено Ракитич само ганкиното играе!...а Модрич изтърва дузпата в продълженията срещу Дания, която можеше да им коства класирането!
                            Прав си, Ман-е, ама има едно но - просто Кроация се бяха насрали и спекли за мача с Денемарката, а с пияндета беше ебати малшанса гола на Черешата, отделно, че самите Кроаци се бяха побъркали от напрежение - това сме го виждали с неедин отбор, нали? Обаче сега е ред на ингилизите да се окъкат - щото нали там къминг хоум, или само къминг Ще гледаме и ще видим - не виждам пост, на който ингилизите да са по-добри от кроаците - единствено манджата вкарва по-малко голове от хърли-бърли кейн, но пък и не бие толкова дузпи. А сравнението Хендърсън-Модрич или Лингард-Ракитич е смях в залата. Гледаме мача, но от трите мача, които ще гледам, този ми е най-безинтересния и правя прогноза, че ако няма дузпа за ингилизите, те ще отпаднат!

Коментар

• Като класа няма как да ги сравня...като игра - с много са по-добре в последните 2 мача! Особено Ракитич само ганкиното играе!...а Модрич изтърва дузпата в продълженията срещу Дания, която можеше да им коства класирането!

Коментар

Последните 10-15 години англичаните наистина бяха посредствен отбор...ама след пенсионирането на "звездите" Харт, Тери, Лампард, Джерард, Руньо май нещата се получават по-добре! Халфовете много по-добре движат топката и успяват да объркат противниците...нещо което не е виждано от доста години!
                                Аз мисля, че са фаворит за финал, не само заради името, което нищо не значи в такъв мач, а и заради стила на игра! За разлика от тях хърватите нямат стил - единия път дават всяка топка на Модрич, той къде успее къде не да я разпредели, другия път напъват по крилата през Перишич и Ребич...изравнителния им гол срещу Дания беше чист късмет, както и изравнителния срещу Русия (там от четири защитника, които бягаха около нападателя точно този дето трябваше да го покрие падна)!
                                Тц как точно ще сравниш модрич и ракитич с английските халфове леле............

Коментар

Working...
                                X