Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСлед вчера, синия тим (чийто привърженик съм), ще се казва
Леевски.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНякой има ли инфо за третия човек. На мен ми е неизвестен.
Пловдивски бизнесмен, занимава се с метални изделия. Вероятно и той представлява само себе си
Коментар
-
Да отбора на турците(пеевски) и комунистите(боко) ще се срамува от отбора създаден от прогресивни младежи а сега издържан от виден антикомунист(джуджи) и представител на видна фамилия дългогодишен борец срещу ДПС (инджови).Винаги бих се гордял да съм фен на отбор готов да припознае и изнасилвач на майка сиЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеВ Лафка щяло да има фен кът на ФК Пееф 1914.
"По-късно днес новия УС ще представи новия екип
От клуба уверяват, че е лесен както за обличане, така и за събличане. А за двама тайни ВИП фена вече има поръчани размери 3XXL.
Кво стаа тука бе подуенци?
Ще имат 50-60 титли в историята си и ще могат да си поръчат екипи като БарЦилона!
Коментар
-
Първо искам да честитя ФК Лафка на грую.
При нас най-накрая ще има човек който да гради, а не да руши. Но ние го изстрадахме това. И в края накрайщата наистина най-моралното е старото дружество да си погасява дълговете. Най-вече към държавата и към малките хора на армията, които щяха да изгорят със сумати заплати...
Държавата спря готов план за оздравяване преди. За съжаление е намесена и политиката в спорта... Затова не се чудете защо ГГ идва от 5ти опит...Last edited by pepe1234; 25.06.2015, 01:27.
Коментар
-
http://topsport.ibox.bg/news/id_1290814388 ..................
И защо ГГ не ни взе миналата година с 10 милиона лева по-малко дълг .... ?Life won't wait for you.
Коментар
-
http://topsport.ibox.bg/news/id_724010445
А аз съм ебал Кейт Бекинсейл ....Life won't wait for you.
Коментар
Коментар