IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Тиквата е обещал на коврите от секБтор, в лицето на лепиларите от СЗ, че няма да има проблеми засега. Останалите чакаме някоя фракция да организира протест и се изсипваме пред парламента. Обаче сами явно не можем да направим нищо. Затриват ни, това става. А най-малоумното е, че оранжевите продължават с малоумните лафове за отбора на властта, как сме щели да спечелим титлата и всичко било уредено и т.н., вече 10 години поред. Все пак начело е "най-болния" левскар. Оф, айде да не си развалям настроението, че е петък вечер. Наздраве!
    Груец ама защо пред Парламента???Защо?Са що не напишете некой донос?На фифа фуфа уефа на Светия синод

Коментар

• Става страшно за Левски след тази новина

Лешоядите започват да кръжат все по-ниско, коментира адвокат Иво Ивков

https://blitz.bg/sport/levski/stava-...na_448978.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        https://blitz.bg/sport/levski/levski...na_448843.html Левски в патова ситуация! Не се знае дали ще завърши сезона

Не мога да отговоря дали клубът ще го има, призна Павел Колев

Груйче, как ще коментираш..Вижда ми се пресилено..
        Не е прецедент,преди години ЦСКА и Локо Сф преживяха такъв период,но това е капитализмът - "Когда денги есть Иван Иванич,когда нет селските
        дивизии".

Коментар

• Уж Кратун твърди, че е болен Левскар, а откакто е той само беди за Левски..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            https://blitz.bg/sport/levski/levski...na_448843.html Левски в патова ситуация! Не се знае дали ще завърши сезона

Тиквата е обещал на коврите от секБтор, в лицето на лепиларите от СЗ, че няма да има проблеми засега. Останалите чакаме някоя фракция да организира протест и се изсипваме пред парламента. Обаче сами явно не можем да направим нищо. Затриват ни, това става. А най-малоумното е, че оранжевите продължават с малоумните лафове за отбора на властта, как сме щели да спечелим титлата и всичко било уредено и т.н., вече 10 години поред. Все пак начело е "най-болния" левскар. Оф, айде да не си развалям настроението, че е петък вечер. Наздраве!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• https://blitz.bg/sport/levski/levski...na_448843.html Левски в патова ситуация! Не се знае дали ще завърши сезона

Коментар

• нали извиха ръцете на батков и взеха без пари уефски ....... както взимат без пари и всичко останало фамилия шишеви

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Посетете публикацията за повече информация.

PRASPRESS.COM

Коментар

• Председателят на Комисията по хазарта Александър Георгиев е освободен срещу парична гаранция в размер на 40 000 лева. Стана ясно, че Георгиев е направил пълни самопризнания, че е покровителствал бизнеса на Васил Божков.

Спецсъдът реши да остави в ареста бившият председател на хазартната комисия Огнемир Митев. Има сводетелски показания, че той е получавал подкупи, за да упражнява чадър над хазартните бизнеси на Божков.

„Той е бездействал през целия период, в който е изпълнявал тази длъжност”, категоричен бе наблюдаващият прокурор Венцислав Фердинандов.
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Тук съм бе, нямам проблем да отговарям на всички, просто не винаги ми остава време.

Полкича няма да го коментирам, той е от типа хора, за които е валидна максимата, че интернет не те прави по-глупав, просто ти дава възможност да покажеш глупостта си на света, така че спирам, подписа ми ясно казва защо - събира разни неща из нета, без да проверява първоизточника им, след това си прави съчинения по картинка

Бате Пешо е пич, но е типичния българин-нихилист - харесвам го, но не може да види по-далече от носа си, за съжаление. За сметка на това и той е със самочувствие до небесата и желание за последна инстанция - горе-долу като мен, ма аз не си вярвам чак толкова

Кире, не знам, брат, нямам фейсбук и не следя нещата, дето се случват там. Ще се разходя днес до Коня към обяд, пък да видим какво ще има или ще няма, ще кажа после. Но да, винаги ще съм на простест против Тиквата, пък ако искат и божковист да ме изкарват, все ми е тая
                      Груйче не съм нихилист просто не понасям доноси и простотия.

Коментар

• Това поне ме разсмя

От прокуратурата съобщиха, че и в колекцията на г-н Божков не са открити купи на ФК Левски.
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ми никакив новини няма - 50-на човека бяхме с над 100 милиционера и 20-на журналисти. Всичко беше завардено около Коня и толкова - като за фейсбук простест, неподкрепен от нито една фракция, толкова. Очаквах поне Ултрас Левски да дойдат, но нямаше и от тях - обикновени граждани само. За НКП и СЗ е ясно - всички са хванати за ташаците от Тиквата и Гешефтурата, а и за тях Левски е просто хранилка и нищо повече. Дано има още протести, този просто не се състоя

Коментар

• Интерес има,заявка също!
                            https://www.sportal.bg/news.php?news=825766

Коментар

• Феновете на Левски са големи биткаджии и разбойници и на Боко не му завиждам

Коментар

• Браво Груйче, чакаме новини..

Коментар

Working...
                                X