IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Груйче, а какво мислиш, че ще Ви прави Болният левскар..
    Ще ни види колко ни е акъла - имаше един лаф на агитките едно време към гостите - Ако викате, ще ви биеме. Та и тук така - ако се снишим и не правим протести, сигурно ще посъветва някоя и друга фирмичка да ни поемат под крилцето си, за да завършим сезона с поредния бараж. Така всички ще са доволни - Делиорманец са шампиони, орнажевите са в амок, щото "сме преди говедата, бате - говеда сини, вий пак сте втори", а ние сме "доволни", щото не ни се е наложило да слагаме тирета. Ако идем пред Парламента обаче - е, тогава жална ни майка. Искрено се надявам, че разумнът в левскарите ще надделее и в събота 20 000 ще се изсипем пред народното събрание - на 10 минути пеша е, нищо работа.

Но най-вероятно нищо няма да има - едно миролюбиво Х-че и всички са щастливи - гарантирано от герП!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

ще ги лекува

майтапа настрана, но освен цецка, слабия, лудогорско пиле и варненските паламуди ........ не се сещам за друг отбор в България на който собственика да не е назначен от баце

а на подуене спонсора се назначава от сараите
      Верно ли, полкич - на литекс собственика не бил назначен от Баце - стиииига бе. И на Делиорманец не бил от Баце и не е на държавна издръжка? А министър Кра(д)лев случайно да беше президент на Черно море? Виж за Слабия е друга бира - дебел венци е институция сам по себе си - толкова е голям
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Груйче, а какво мислиш, че ще Ви прави Болният левскар..
        ще ги лекува

майтапа настрана, но освен цецка, слабия, лудогорско пиле и варненските паламуди ........ не се сещам за друг отбор в България на който собственика да не е назначен от баце

а на подуене спонсора се назначава от сараите
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Груйче, а какво мислиш, че ще Ви прави Болният левскар..

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

Там нещо за помощи ли ще се молите?
            И това е готино - поздравления за закачката

Коментар

Груйче, а какви слухове се носят, че можел Ковачки да Ви вземе..
              Буахахаха, то само това оставаше - ще е дъното на дъната

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Главния прокурор нали това каза? Е вярно, че каза ОАЕ, но Дубай е близко до акъла .... А и все пак нали бяха съдружници, нормално е да са си заедно
                Както пееше Кирил Маричков "Аз не съм комунист и никога няма да бъда". Иначе виж комунистите от Китай каква борса имат и ние каква имаме .... Или Виетнам
                хехе, то ако вярваш на Гешев - аз официална позиция на някой от ОАЕ или пък снимка с Черепа и раирана пижама не съм видял Китайците не са комунисти, те са друга бира

Коментар

• Груйче, а какви слухове се носят, че можел Ковачки да Ви вземе..

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Сигурен ли си, че е в Дубай, или и ти си на принципа ЕЖК Шефът на платените фенове от наркодилърската организация НКП СЗ от секБтор може и да е там, идея нямам.
                    Апропо, винаги съм се чудил, как е възможно да има толкова много комунисти-инвеститори (не визирам точно теб) - за мен комунист (ерго оранжев) и борса са две коренно различно неща
                    Главния прокурор нали това каза? Е вярно, че каза ОАЕ, но Дубай е близко до акъла .... А и все пак нали бяха съдружници, нормално е да са си заедно
                    Както пееше Кирил Маричков "Аз не съм комунист и никога няма да бъда". Иначе виж комунистите от Китай каква борса имат и ние каква имаме .... Или Виетнам
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Може и до Дубай да отскочат. Там са и собственика им и истинския шеф на феновете им
                      Сигурен ли си, че е в Дубай, или и ти си на принципа ЕЖК Шефът на платените фенове от наркодилърската организация НКП СЗ от секБтор може и да е там, идея нямам.

Апропо, винаги съм се чудил, как е възможно да има толкова много комунисти-инвеститори (не визирам точно теб) - за мен комунист (ерго оранжев) и борса са две коренно различно неща

Коментар

• Може и до Дубай да отскочат. Там са и собственика им и истинския шеф на феновете им
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми да ти кажа, все ми е тая - аз искам след мача да има разходка до парламента, другото не ме интересува особено. Взел съм си карта, но съм се зарекъл на мач с Литекс на националния стадион да стъпя само и единствено ако е финал за купа - със извънстоличните отбори играем на Герена. Та затова съм в голяма чуденка дали да отида - хем имам принципи и не искам да ги нарушавам, хем пък ако ще ходим после към Парламента, приствието ми е задължително - ще реша в последния момент какво да правя.

Иначе, с оглед на подготовката, би следвало да бием, ма Крушата ще ги нареди оранжевите за 0:0 и както може да ги размажем, така може и да ни размажат на контри, особено ако настроението в съблекалнята е минорно. Не знам
                          Там нещо за помощи ли ще се молите?

Коментар

Груйче, каква ти е прогнозата..Моята е хикс..
                            Ми да ти кажа, все ми е тая - аз искам след мача да има разходка до парламента, другото не ме интересува особено. Взел съм си карта, но съм се зарекъл на мач с Литекс на националния стадион да стъпя само и единствено ако е финал за купа - със извънстоличните отбори играем на Герена. Та затова съм в голяма чуденка дали да отида - хем имам принципи и не искам да ги нарушавам, хем пък ако ще ходим после към Парламента, приствието ми е задължително - ще реша в последния момент какво да правя.

Иначе, с оглед на подготовката, би следвало да бием, ма Крушата ще ги нареди оранжевите за 0:0 и както може да ги размажем, така може и да ни размажат на контри, особено ако настроението в съблекалнята е минорно. Не знам

Коментар

• Груйче, каква ти е прогнозата..Моята е хикс..

Коментар

• Да видим дали ще има изненадани на предстоящото дерби в събота
                                https://www.sportal.bg/news.php?news...3#comment_wrap

Коментар

Working...
                                X