Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнениеhttps://www.segabg.com/hot/category-...a-za-treti-put
Никой нищо не казва? Заслужено?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнениеАз пък не съм съгласна с негативните мнения за Световното. Беше интересно, емоционално, определено ще се запомни.Last edited by pavlin; 07.02.2023, 17:01.Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
И сега ще гледаме тъпите хървати.
Коментар
-
За съжаление СП прилича все повече на Българското футболно първенство. Гледам ЯВНИ удрания на съдийско рамо, които са изключително грозни. Например дузпата, която получи Аржентина срущу Холандия е меко казано нелепа. Да не кажем, че имаше и ПОНЕ ДВА спестени червени картона.
Не ме разбирайте погрешно. Бях заложил пари за Аржентина, бях си опънал трапеза да се наслаждавам на мача. А наблюдавах една нечестна игра и от двата отбора, които по някаква ирония на съдбата са най-активните в прокламирането на Fair play.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЕлате гълъбчета при батко, да ми ревете сладко сладко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТой показа много стабилна игра и бе на точното място в ситуацията, в която спаси с глава удар на Алиоски от домакините
BG-VOICE.COM
Антов: Най-голямата мотивация за нас дойде от това, че публиката освирква химна ни
- 1 like
Коментар
-
Той показа много стабилна игра и бе на точното място в ситуацията, в която спаси с глава удар на Алиоски от домакините
BG-VOICE.COM
Антов: Най-голямата мотивация за нас дойде от това, че публиката освирква химна ни
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар