Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от viva Разгледай мнениеПропусна най-добрия - Красимир Балъков
Ама, аз като влизах юноши младша и нашите ме спряха. Идваха в къщи 3 треньора на Локото и 2 на Етър да ме пуснат, бях ги попилял на един диспансер, който ни правеха за ВТ окръг по резултати.
Майка ми изрева тогава - детето ми да се прибира всеки ден синьо от колената надолу - няма да стане.
Вярно много ме ритаха да'е .. - денсех на пост межу Балъчето и Ицо. Техника на Бало, щото биех с 2-та крака как си искам и от всяка позиция, обаче бърз като Ицо и не беше проблем да навържа 2-3-4 в зоната си.
Ама, те като не могат да ме спрат и шутове - нон-стоп син ходех
После издъних тромбофлебитите точно от шутовете и в двата крака - тромби на 30 години, па бях спрял преди 14-15 години с футбол. От ритането ми казаха докторите, пръсват ти кръвоносни съдове и затова после излиза.
Както и да е. Ха, наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТи не ме четеш колко национали от 94 година ви навряхме тогава в отбор - Локо и Етър.
Ц.Цветанов, Трифон, Б. Генчев, Ив. Йорданов, Киряков.
Бяхме много силни наистина. Факт!
П.П. Нали ти казах, че веднъж се объркахме и завършихме 2-ро място на полусезон след Славия мисля.
Гледай после какво продаване на мачове падна от нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа не го следя.Навремето като дете много обичах да гледам селски мачове беше много яко.Но си спомням един велик мач.Отивам аз към поляната в Бъзака и гледам в кръчмата се свалят две агнета в тави каси с бира.А мача такъв че ако гостите бият влизат в горната група а ние домакините сме в тая дето не се изпада от нея.Почва мача ама гостените не могат да ни вкарат гол а мача уговорен и требе да паднем за да прецакаме едно друго село.Мани ми и съдията свири дузпа 15 минути пред края.Нашия треньор се провиква ей Милко ако вкараш дузпата ще ти счупя главата.Милко рита топката някъде из градините а в това време дядо му влиза на игрището и му вика Милко ела да издоиш кравата че ме болят ръцете няма да играеп с тия продажници.После яко пиене и софра у кръчмата.паднахме с 1:0
Отвратени са от плевенските мангали. Правят агитки, викат, влизат на терена, бият съдията и футболисти от противник.
Разпасани отвсякъде за каса бира и 2 кебапчета. Знам - включая и на аматьорски турнири като Каменица Къп.
Моето момче е главен финансист на община и него не смеят да го пипнат, ама е много възмутен.
Виждал е цигани, но вика плевенските са най-разпасани. Тук щяха денонощно да ядат бой, бой, бой докато влязат в пътя да са културни.
Та, не ми говори ( вие сте ги разпасали да са такива ), но прави впечатление отстрани
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТова явно е било някакво диво изключение! Защото ние 99% от мачовете сме ги продавали, а купуването се брои на пръсти...например един велик мач с гранда Лесичери май беше...
Имахме един "велик" кукловод, начело, който сам си знае как вързваше гащите няколко години по ред...само Бат' Венци може да се мери с него по направени схеми!
Ц.Цветанов, Трифон, Б. Генчев, Ив. Йорданов, Киряков.
Бяхме много силни наистина. Факт!
П.П. Нали ти казах, че веднъж се объркахме и завършихме 2-ро място на полусезон след Славия мисля.
Гледай после какво продаване на мачове падна от нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДа, ти вярно не следиш БГ футбол хич.
Преди мача на ЦСКА срещу Л-ц в София - имаха последна контрола с нас и ги опънахме ( преди 10 дни с 3 на 2 ).
Но Стойчо се изказа се ласкаво накрая, че въпреки сблъсъците на терена няма контузени, а регион са привърженици на чорбата.
Пооритахме се малко - нашите и те не могат да губят, че имаше 2 червени картона в мача, ама се разбраха на полувреме да не важат и да денсим с по 11 футбалера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТова в Б група нали.Бравос.Искам да гледам истински мачове а не такива за пари
Изоставаме втори на 3 точки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМежду другото съм гледал мач на Спартак с Локото във Варна, ама ние тогава бяхме сила - Ивайло Йорданов, Бончо Генчев и т.н. от националите на БГ.
И нашите явно им бяха казали около 6-8 място да движат в края на сезона и затова първи сезон трупаха точки и биеха наред, а втори сезон продаваха мачове като разпрани. Веднъж май се объркахме и завършихме полусезон на 2-ро място, което веднага се оправи през пролетта с посока надолу, ама можехме да бием всеки.
------------------
Ама, отиваме във Варна и соколите не сакат да кихат за мач и нашите: Окей!
7 мин. - 0 на 1 за нас - Ивайло Йорданов и ги оставихме да помислят.
На полувреме в съблекалня текат едни куфарчета в наша посока и ги пуснахме да ни обърнат с 2 на 1.
П.П. Но от тогава не съм се смял така на мач, а балдъзата варненка и нищо не вдява от футбол и вика кои са нашите - викам тия с черно-бяло райе.
Ама, сме седнали при ултрасите агитката на Спартак - и нашите за 5 мин. поведоха и балдъза ( тя руса бамбина с тяло, цици - готина ) и скача и вика: "Йессссс ...!"
И аз скачам да я прибирам да седне, че ще ни набият - все пак бяха към 200 души и не мога я отърва.
Те, така
Имахме един "велик" кукловод, начело, който сам си знае как вързваше гащите няколко години по ред...само Бат' Венци може да се мери с него по направени схеми!
Коментар
-
Спорт (2)
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТова в Б група нали.Бравос.Искам да гледам истински мачове а не такива за пари
Преди мача на ЦСКА срещу Л-ц в София - имаха последна контрола с нас и ги опънахме ( преди 10 дни с 3 на 2 ).
Но Стойчо се изказа се ласкаво накрая, че въпреки сблъсъците на терена няма контузени, а регион са привърженици на чорбата.
Пооритахме се малко - нашите и те не могат да губят, че имаше 2 червени картона в мача, ама се разбраха на полувреме да не важат и да денсим с по 11 футбалера. Изгониха 1 наш и 1 техен.Last edited by marandi; 27.11.2014, 17:03.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар