Първоначално изпратено от VP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
Реалното им положение беше 0/1 точки в групите и голова разлика 4-20 гола, както казах още преди първия мач да изиграят.
Просто неистов късмет с Базел извадиха ония да останат с човек по-малко в 15-та мин. и те в продължението да бутнат едно голче. Махни този мач и ще видиш, че съм прав
Неистовият късмет го извадиха Ливърпул първия мач там, че взеха 3 точки. Крейзитата сега можеха да са с+1 точка. Не знам как забравяш това, а помниш мача с Базел. Може би избирателно помниш.
Изобщо как може да кажеш махни 1 от 6 мача в правата ми колонка и ми дай парите. WTF...
Аз съм доволен от Л-ц, стана каквото се очакваше, но се представиха по-добре отколкото предполагахме. Липсват им много неща (опит, класа, фенове), но изпращат много добра за тях, а и за родния футбол година в историята (и пролетта и сега).Last edited by VP; 10.12.2014, 18:56.
Коментар
-
...Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеХахаха надигра ахахаха тоя Смукачев вероятно облъчва яко 81 мин за 1:3 сам срещу вратаря - може би най-чистото положение в мача. Остава им само да си паднат достойно и патриотично от Реал и да си завъшат последни в групата. Стига да не гледаме Роналдо и Ко пак на разходка по терена като на мача в София. Шанса им беше днес и те го пропилияха. Ливърпул днес беше преодолим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеВ духа на старите вицове:
Лудогорец е втори в днешния мач.
Ливърпул спечели класиране в ЛЕ.
Смятай!
П.П. А, тия от 6 мача закърпиха две 4-ки и сега ще ги изкарат герои. Добре, че Реал не се напъваха и играха на 30%, че отивахме на 7-ца поне
Ливера като беше Европейски клубен шампион ( както сега е Реал М ) - си размениха по една победа с чорбата - биха ни 3:1 в София и ние ги бихме 0:1
Това според Груеца е пълна излагация. Те даже не даваха мача по ТВ тогава в Англия.
А, сега ще има 3 дена лакърдии колко секси сме денсили и как без малко да утрепем Реал като те изтърваха поне 10 гола да ни ушият и лафчетата за "равен-равен" и равностойно представяне.
-------------------------------------------------Last edited by marandi; 10.12.2014, 01:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение..................
П.П. За друго говоря - защо Л-ц за 8 мача в Европа има 5 свирени дузпи срещу тях, а в БГ си ритат даже и паднали играчи без топка и нищо?И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМарандич, леко де, не беше в главата!
Добре, на една педя не успя да го уцели в главата и го изрита в гърдите. Така по-добре ли е?
П.П. За друго говоря - защо Л-ц за 8 мача в Европа има 5 свирени дузпи срещу тях, а в БГ си ритат даже и паднали играчи без топка и нищо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение......................
изритва умишлено Карачанаков без топка паднал на земята като го цели в главата.
..........................И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАз в момента чувам скандирания от стадиона: "Луудогорец... Луудогорец..." И това за мен е достатъчно за да съм изцяло зад Българския тим до края на мача!!!
Go Crazy, Go!!!
Ха, помисли си дали им правят услуга тук с това неспирно подпиране от типа - вадят им червен картон и при 1:0 за нас техен играч изритва умишлено Карачанаков без топка паднал на земята като го цели в главата.
Това в наказателното право се води опит за убийство, а тук се води, че няма проблем, щото бил играч на Разград. Също, както не се показаха картони на крайните им защитници при умишлени 4-5 последователни нарушения.
П.П. Сега ще видиш за сравнение как Л-ц ще завършат с 8 или 9 души, щото това не е съдийството в БГ.
----------------
Реалното им положение беше 0/1 точки в групите и голова разлика 4-20 гола, както казах още преди първия мач да изиграят.
Просто неитов късмет с Базел извадиха ония да останат с човек по-малко в 15-та мин. и те в продължението да бутнат едно голче. Махни този мач и ще видиш, че съм правLast edited by marandi; 09.12.2014, 23:49.
Коментар
Коментар