IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    marandi,
    .............
    -
    Сещаш ли бас за какво сключвахме преди месеци?

Твоят аргумент беше, че Л-ц имат вече 25 млн. приход от "евро" участие. А Киро Гела мазно върви да се изказва, че техният бюджет бил само 6 млн. евро и какъв "ПОДВИГ" са направили в Европа срещу отбори с по 300 млн. бюджет.
    ----------------------------------------------

И за да не ставам досаден - ти казах давай направо бас - ти го предложи за 2/3 и приех.

Но не слушаш Киро Гела, че тази година били на малък плюс, а догодина ще излязат на минус от проекта му.

Па, аз слушам много добре кой какво говори. Демек - ще кешира и той.

Сега ще ме питаш каква е разликата предполагам?

Ами ние продадохме/превъртяхме за 2 млн. лв футболисти тази сезон, а го започнахме с 14 нови играчи, които не си знаеха имената и стана случката Зумбру.

Колко играчи взе от "космическия" си отбор цар Киро досега?

Отговор 0 = но отбор му бил сигурният шампион на България, както се изрази след мача селския хронометър с анцуга - след Реал Мадрид и "националната" кауза.

Освобождава вече 4 играчи по взаимно съгласие - тоест те не струват навън нищо! Въпреки "двезния" отбор и "националната" кауза.
    --------------------------------------------------

И предния път ти казах - сметки със съдии, Перуки и прочие не ни интересуват. Ваши са си, редете си ги.

Но включвайте и нас в тях. Сметките ви ги знаем, но ЦСКА никога не играе така. Тя играе да бие, когото им кажеш и то веднага.

БГ Армия се нарича това!!! ( и го разбери ).

Да ти пусна ли временното класиране да видиш как изглежда, за да ме разбереш?
    Last edited by marandi; 16.12.2014, 20:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      0:2 за Армейците! Приятен за окото мач с хубави единоборства, но без грубости. За разлика от реванша с Локо Горна обаче, тоя път времето беше с нас, че имаше и слънце даже Изчакаха си моментите червените и вкараха и двата гола през второто полувреме. И въпреки че бяха без част от титулярите, най-вече латино-чужденците, но с Карачанаков, Галчев, Кукоч, Йоахим и някои млади момчета - показаха че са по-класният отбор. Дунавци пък за пореден път играха добре и се бореха мъжки, макар и че теренът на места и сега не беше в добро състояние. Все пак показаха сплотеност и може да се каже че имаха малко, но добри положения, като при най-фрапантаното (при 0:1) един от нашите се озова сам на дузпата че и по-напред, но ударът му мина до гредата, а малко след това Карачанаков ни довърши с втория гол

Както и да е, хубавото беше че русенци отново имаха шанса да гледат добър футбол, и дай боже новият Шампион на България, на живо! А и самите ни футболисти доказаха че може да са напълно равностойни на отборите от елита... е, най-вероятно на тия от втората шестица де

Айде със здраве!

Само Дунав, ЦСКА и Арсенал!!!

Благодаря за любопитното инфо и времето, което си отделил за него!

При нас играха с титулярите и два пъти ни повеждаха в резултат - но нашите се заядоха и ги изравняхме на два пъти до пълен обрат.

Стойчо - инструктира на почивката съдиите да пускаме още играчи, понеже на полувреме бяхме останали с 10 на 11 за тях и резултат в тяхна полза.

После второ полувреме в начало червен картон за техен играч, понеже ги напънахме, но те си пуснаха друг спрямо уговорка и така до 3:2

----------------------------------------

За мач в Русе ти казах - нашите като гости играят по-добре, колкото и да е странно. Виж им статистика и ще се ориентираш. Печелят почти всичко навън, а се дъним като домакини.

Фенове много ги натиска и те прегарят тук пред 3-4 хил. души. Навън са по-спокойни, понеже ни гледат само по 200-300 души.

Поздрави!

Успех на Дунав от мен!!! Много хубав отбор с история и дал доста добри футболисти на България.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ще обадиш после как е минал мач. Търсят играчи чорбата и затова обикалят клубове с контроли
        0:2 за Армейците! Приятен за окото мач с хубави единоборства, но без грубости. За разлика от реванша с Локо Горна обаче, тоя път времето беше с нас, че имаше и слънце даже Изчакаха си моментите червените и вкараха и двата гола през второто полувреме. И въпреки че бяха без част от титулярите, най-вече латино-чужденците, но с Карачанаков, Галчев, Кукоч, Йоахим и някои млади момчета - показаха че са по-класният отбор. Дунавци пък за пореден път играха добре и се бореха мъжки, макар и че теренът на места и сега не беше в добро състояние. Все пак показаха сплотеност и може да се каже че имаха малко, но добри положения, като при най-фрапантаното (при 0:1) един от нашите се озова сам на дузпата че и по-напред, но ударът му мина до гредата, а малко след това Карачанаков ни довърши с втория гол

Както и да е, хубавото беше че русенци отново имаха шанса да гледат добър футбол, и дай боже новият Шампион на България, на живо! А и самите ни футболисти доказаха че може да са напълно равностойни на отборите от елита... е, най-вероятно на тия от втората шестица де

Айде със здраве!

Само Дунав, ЦСКА и Арсенал!!!

Last edited by kev; 16.12.2014, 16:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          marandi, не се ли усещаш, че ставаш смешен, брат - приятелски ти го казвам. Вярно е, че форумът следва да има форумен шут, Мунчо, ако искаш, че звучи по-автентично и българско, но трябва ли ти да я изпълняваш тази роля? За да не ме разбереш погрешно - не ми пречиш, даже ми е весело понякого, но си ми малко като интелектуалец, който се напива с пиянките рпед блока (то това си е малко реална история по всички квартални кръчмета) и като се олее, всички му се смеят...

Дай си ако искаш тези, кажи за какво се бориш - ако може по точки и ще получиш съгласие или несъгласие от мен. Но без празни приказки и голословия, а просто тезите ти. Така става дискусия, останалото е клоунада, която дори не е интересна, Същото важи и за други новопоявили се индивиди в темата.
          Не знам кой става смешен.

Три години чета всеки божи ден "спортни" заглавия, че чорбата е пред закриване и са най-големите престъпници, че не плащат заплати. По 10 "новини" колко народ ни съдел в чужбина и т.н.
          ---------------------------------------------

Бодри призиви от стотици телета по форумите да ни закриват и възторг кога ще сбъднат мИчтата си.

И какво стана сега?

Чорбата на 1-во място пред ултра-гига-хипер-националната кауза ( страшилището на ШЛ ) - Разград?

Заплатите платени, че и бонуси.

А във ФК Лесни - са 16 ( шестнадесет ) точки след нас - без заплати и се борят за заветното 6-то място в групата.

Ако сложно ти обяснявам - ще пиша по-бавно?

Коментар

Марандич след малко почваме контрола с ЦСКА. Да си сверим часовниците
            Ще обадиш после как е минал мач. Търсят играчи чорбата и затова обикалят клубове с контроли

Коментар

• До модераторчето чорбарче,дето ми изтри последните два поста.Все още ли мислиш,че това момче няма нужда от квалифицирана медицинска помощ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                На Емирейтс ли ще бъде
                На Градския стадион у Русе е

Коментар

Марандич след малко почваме контрола с ЦСКА. Да си сверим часовниците
                  На Емирейтс ли ще бъде
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Марандич след малко почваме контрола с ЦСКА. Да си сверим часовниците

Коментар

• marandi, не се ли усещаш, че ставаш смешен, брат - приятелски ти го казвам. Вярно е, че форумът следва да има форумен шут, Мунчо, ако искаш, че звучи по-автентично и българско, но трябва ли ти да я изпълняваш тази роля? За да не ме разбереш погрешно - не ми пречиш, даже ми е весело понякого, но си ми малко като интелектуалец, който се напива с пиянките рпед блока (то това си е малко реална история по всички квартални кръчмета) и като се олее, всички му се смеят...

Дай си ако искаш тези, кажи за какво се бориш - ако може по точки и ще получиш съгласие или несъгласие от мен. Но без празни приказки и голословия, а просто тезите ти. Така става дискусия, останалото е клоунада, която дори не е интересна, Същото важи и за други новопоявили се индивиди в темата.
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Кефчи,

понеже се обиди, че ви отсранихме за купа, от преди седмица едно наше момче на проби в ЦСКА след контрола, където ги бихме.

Чорбата със сигурност ще кешира сега на полусезон играчи, иначе няма кинти.

Но там конкуренция убийствена и не знам дали ще го вземат.

Бончо Генчев наш президент ще го пусне, въпреки че ще рискуваме сезон да не влезем в А груп, а сме само на точка назад от Монтана ( продажници, които легнаха на Уефски ), щото имали юбилей.

Е, и? Епаси оправданието за корупция и наредени мачове.
                        ------------------------------

Затова се базикам гледай Локо с кого ще се падне и дано да са ФК Телета или примадони Разград да видиш какво става. Ще изядем тревата. Ама, там няма да са цък-цък като сега, ами ще трябва да играят и те.

Тук мачове не се продават - иначе фенове ще ги пребият от бой после. Та, да видим жребий и ако стане да се посмеем поне

Коментар

• Темпо убийствено, но все някога ЦСКА ще излезе в Европа турнири и там няма да има прошка.

Всички БГ отбори да свинят името на страната, понеже тук всичко уредено от съдии до Перука да ляга, а навън като излязат и дънят 5 червени картона за 8 мача.

Бат' 100ю ще се умори някой ден и ще връчи палката на Стоичков, а после ще дойде Бербо.

Нас не ни мислите

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Маранди,вие със Стойчо не затваряте човките и това си е!!!
                            И кой ще ми я затвори?

"Националната" кауза ли? - нека първо ни бият. То с рушвети е до време - сам дей кинтите свършват
                            ---------------------------------------------------------------------------

Йорданка Христова - Сърца червени (2008)

https://www.youtube.com/watch?v=dBaecussbYI

Текст:

На земята всеки ден, светва изгрева червен
                            и залязват всичките звезди.

Тук от вечни времена, истината е една
                            никой няма да ни победи!
                            --------------------------------------------------------------------------------

Питай, Груеца ( той ще извади статистиките да ме бори ) - аз дадох прогноза, че ако завършим полусезон до -2 точки ( минус две точки ) изоставане от Разград - на пролет ще ги прегазим.

Има още няколко кръга - ще видим. Виждаш, че не се изхвърлям въобще и говоря доста дозирано. Поздравления за "проекта" с 2 автубуса платени фенове за всеки мач.

Този сезон ще вземем 32-тата, а догодина ще размажем джуджето Л-ц.

За справка - гледай ФК Лесни и се сещай

Поздрави!
                            Last edited by marandi; 15.12.2014, 22:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              ФК Лесни .... 17 загуба за юбилей.
                              Чорба горда продължава към 32-тата.

А, Разград кога на първо място? Уен? Когда?
                              Маранди,вие със Стойчо не затваряте човките и това си е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
                                +1 с прогнозите на Грую с единствената разлика че Порто трябва да отстранят Базел без особени проблеми
                                И аз съм съгласен с Грую плюс по-лесната победа на Порто, като само ми се струва пък, че Юве и Дортмунд ще е малко по-оспорван сблъсък, отколкото го мислите, защото Ювентус в последните години почти не се сещам да са имали безпроблемни мачове в ШЛ. Трудно прескочиха предварителната група и тази година, а не беше трудна.
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X