Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМарандич след малко почваме контрола с ЦСКА. Да си сверим часовниците"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
marandi, не се ли усещаш, че ставаш смешен, брат - приятелски ти го казвам. Вярно е, че форумът следва да има форумен шут, Мунчо, ако искаш, че звучи по-автентично и българско, но трябва ли ти да я изпълняваш тази роля? За да не ме разбереш погрешно - не ми пречиш, даже ми е весело понякого, но си ми малко като интелектуалец, който се напива с пиянките рпед блока (то това си е малко реална история по всички квартални кръчмета) и като се олее, всички му се смеят...
Дай си ако искаш тези, кажи за какво се бориш - ако може по точки и ще получиш съгласие или несъгласие от мен. Но без празни приказки и голословия, а просто тезите ти. Така става дискусия, останалото е клоунада, която дори не е интересна, Същото важи и за други новопоявили се индивиди в темата.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Кефчи,
понеже се обиди, че ви отсранихме за купа, от преди седмица едно наше момче на проби в ЦСКА след контрола, където ги бихме.
Чорбата със сигурност ще кешира сега на полусезон играчи, иначе няма кинти.
Но там конкуренция убийствена и не знам дали ще го вземат.
Бончо Генчев наш президент ще го пусне, въпреки че ще рискуваме сезон да не влезем в А груп, а сме само на точка назад от Монтана ( продажници, които легнаха на Уефски ), щото имали юбилей.
Е, и? Епаси оправданието за корупция и наредени мачове.
------------------------------
Затова се базикам гледай Локо с кого ще се падне и дано да са ФК Телета или примадони Разград да видиш какво става. Ще изядем тревата. Ама, там няма да са цък-цък като сега, ами ще трябва да играят и те.
Тук мачове не се продават - иначе фенове ще ги пребият от бой после. Та, да видим жребий и ако стане да се посмеем поне
Коментар
-
Темпо убийствено, но все някога ЦСКА ще излезе в Европа турнири и там няма да има прошка.
Всички БГ отбори да свинят името на страната, понеже тук всичко уредено от съдии до Перука да ляга, а навън като излязат и дънят 5 червени картона за 8 мача.
Бат' 100ю ще се умори някой ден и ще връчи палката на Стоичков, а после ще дойде Бербо.
Нас не ни мислите
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМаранди,вие със Стойчо не затваряте човките и това си е!!!
"Националната" кауза ли? - нека първо ни бият. То с рушвети е до време - сам дей кинтите свършват
---------------------------------------------------------------------------
Йорданка Христова - Сърца червени (2008)
https://www.youtube.com/watch?v=dBaecussbYI
Текст:
На земята всеки ден, светва изгрева червен
и залязват всичките звезди.
Тук от вечни времена, истината е една
никой няма да ни победи!
--------------------------------------------------------------------------------
Питай, Груеца ( той ще извади статистиките да ме бори ) - аз дадох прогноза, че ако завършим полусезон до -2 точки ( минус две точки ) изоставане от Разград - на пролет ще ги прегазим.
Има още няколко кръга - ще видим. Виждаш, че не се изхвърлям въобще и говоря доста дозирано. Поздравления за "проекта" с 2 автубуса платени фенове за всеки мач.
Този сезон ще вземем 32-тата, а догодина ще размажем джуджето Л-ц.
За справка - гледай ФК Лесни и се сещай
Поздрави!Last edited by marandi; 15.12.2014, 23:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеФК Лесни .... 17 загуба за юбилей.
Чорба горда продължава към 32-тата.
А, Разград кога на първо място? Уен? Когда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение+1 с прогнозите на Грую с единствената разлика че Порто трябва да отстранят Базел без особени проблеми"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
я, изтеглиха ли го вече - отплеснал съм се в задачи и съм пропуснла - пиша си прогнпзоте и мненята в твоето писание, ако може
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеParis(FRA) v Chelsea(ENG) - много тежък и много интересен мач, челси са лек фаворит
Man. CityMan.(ENG) v Barcelona(ESP) - безспорен фаворит е барса, но ако сити купят меси в зимната пауза
Leverkusen(GER) v Atlético(ESP) - безпроблемно продължаване на алтетико
Juventus(ITA) v Dortmund(GER) - сравнително лесна победа за юве
Schalke(GER) v Real MadridReal(ESP) - 2 победи с по 3+ гола за дебелия балет
Shakhtar Donetsk(UKR) v Bayern(GER) - същото като за дебелия балет, само че може и да са 4+ головете
Arsenal(ENG) v Monaco(FRA) - уникални калитари са тези от арсето, аккто си ги и рпедвидих де - единственият отбор, който могат да отстранят
Basel(SUI) v Porto(POR) - най-безинтересния мач, нес е наемам с прогноза
Мнения ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Paris(FRA) v Chelsea(ENG)
Man. CityMan.(ENG) v Barcelona(ESP)
Leverkusen(GER) v Atlético(ESP)
Juventus(ITA) v Dortmund(GER)
Schalke(GER) v Real MadridReal(ESP)
Shakhtar Donetsk(UKR) v Bayern(GER)
Arsenal(ENG) v Monaco(FRA)
Basel(SUI) v Porto(POR)
Мнения ?Last edited by Колчо Слепеца; 15.12.2014, 14:33.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Гонзо уверен: Ще завършим в Топ 6
http://topsport.ibox.bg/news/id_1243121542
------------------------------
Бог Гонзю - най-добрият чорбар. След 2 месеца ще бъде по-уверен от сега: Ще завършим в топ 10 на А група - звучи още по-престижно и така до топ 1000
+16 точки преди полусезон - Мустак няма ли да се обажда да ни вземат пак лиценза да'е ..? ( с обяснението, че са моралния шампион )?
П.П. Всички чорбари сме зад Пацо Тигъра с голова разлика 25:25 = 0.
Паткуф, Гонзю и Пацо - завинаги едни от нас!Last edited by marandi; 14.12.2014, 00:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеМисля, че бях достатъчно точен, конкретен и аргументиран в написаното...
Това е много смачкана комунистическа техника на пропаганда.
Зададоха му се стотици въпроси досега и то КОНКРЕТНИ!!
------------------------
От къде са 30 млн. дето Сливенския мангал бил дал за БГ футбол? Веднага да им извади произход ( има го в телевизиите на много интервюта + че бачкал без пари ).
Ами, като се прибра в БГ и мутрите те пребиха веднага, защото им увисна с борчове, много ясно, че ще дрънкаш, че бачкаш "без пари" за БГ футбола..
--------------------------------
Мълчание от Груеца - Перуката ( БФС ) нали и той е вътре в играта, а па бил "синя" легенда.
Какво общо между убиец/крадец и осквернител на БГ Империя пред света да се излагаме като кифли и да ни разследват нон-стоп от най-високо ниво за черно тото и уредени мачове.
С лафчето, ама той беше от ФК Уесни? И сега Перуката върна контра веднага, че там били 3-ма бивши играчи от ЦСКА.
Демек - сега ние да обясняваме, че нямаме сестра.
Ицо, Пламен, Любо, Бербатов - казаха едно и също от 10 години.
Няма как Бербатов да играе в уговорени мачове и затова напусна НАЦИОНАЛ.Last edited by marandi; 13.12.2014, 15:43.
Коментар
Коментар