Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Твоят аргумент беше, че Л-ц имат вече 25 млн. приход от "евро" участие. А Киро Гела мазно върви да се изказва, че техният бюджет бил само 6 млн. евро и какъв "ПОДВИГ" са направили в Европа срещу отбори с по 300 млн. бюджет.
----------------------------------------------
И за да не ставам досаден - ти казах давай направо бас - ти го предложи за 2/3 и приех.
Но не слушаш Киро Гела, че тази година били на малък плюс, а догодина ще излязат на минус от проекта му.
Па, аз слушам много добре кой какво говори. Демек - ще кешира и той.
Сега ще ме питаш каква е разликата предполагам?
Ами ние продадохме/превъртяхме за 2 млн. лв футболисти тази сезон, а го започнахме с 14 нови играчи, които не си знаеха имената и стана случката Зумбру.
Колко играчи взе от "космическия" си отбор цар Киро досега?
Отговор 0 = но отбор му бил сигурният шампион на България, както се изрази след мача селския хронометър с анцуга - след Реал Мадрид и "националната" кауза.
Освобождава вече 4 играчи по взаимно съгласие - тоест те не струват навън нищо! Въпреки "двезния" отбор и "националната" кауза.
--------------------------------------------------
И предния път ти казах - сметки със съдии, Перуки и прочие не ни интересуват. Ваши са си, редете си ги.
Но включвайте и нас в тях. Сметките ви ги знаем, но ЦСКА никога не играе така. Тя играе да бие, когото им кажеш и то веднага.
БГ Армия се нарича това!!! ( и го разбери ).
Да ти пусна ли временното класиране да видиш как изглежда, за да ме разбереш?
Коментар