If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Страхотен мач! Най-вълнуващият двубой от доста време насам, който съм гледал! Жокера играе на 100%, Мъри на 120...!!! Уникален тенис откъм себеотдаване и психика! Французи държат за британец! Май и аз също...
Sorry, вятърът обърна нещата. Иначе първите 2 сета мислех Ноле да си върже едната ръка, че да е по-равностоен мача
Греда
Можеше и да я избегне, но... явно залозите за 3:0 са били прекалено много
Засега е доволно напред от този турнир, въпреки началните дървета, а има и още два мача
b365 пак пускат примоция за ШЛ - двайсетарка преди мача и двайсетарка на живо!
някой измислил ли ги е вече?
Аз може да пробвам нещо като над 0.5 гола през второто полувреме и на живо нещо от сорта на Неймар АГС или гол преди ХХ минута!
Този мач ми е много шантав. Мисля си, че всичко ще се реши още в първото полувреме и второто ще го изиграят на ходом. По тази причина съм пуснал залог за ТР ПП/КР 0:3/0:3 при коефициент 110,00 и смятам че е напълно реален
мърльо няма да загуби на нула, според мен, но аз така или иначе няма да го играя. В другия мач ми се струва, че циганина ше удари пиянката, а коеф е доста добър
Мхм ... и аз си мисля, че Мърльо ще вземе поне един сет. Ще видим.
А, бе къде е наш Гъргор? Той не участва в мача на звездите по футбол да се гласи за Ролан, а Джоко хем си порита футбол, хем и титла може си вземе
b365 пак пускат примоция за ШЛ - двайсетарка преди мача и двайсетарка на живо!
някой измислил ли ги е вече?
Аз може да пробвам нещо като над 0.5 гола през второто полувреме и на живо нещо от сорта на Неймар АГС или гол преди ХХ минута!
мърльо няма да загуби на нула, според мен, но аз така или иначе няма да го играя. В другия мач ми се струва, че циганина ше удари пиянката, а коеф е доста добър
Српче-то е в топ форма и щом отнесе Надал с този резултат вярвам, че и Анди ще ходи при кралицата да си почива
Едва ли ще ги вземе сетовете на нула.
Вероятно е да има тайбрек в някой от първите 2 сета, но като цяло едва ли му се занимава с глупости цял следобед
Коментар