If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как ще играеме да загубиме,бе вие добре ли сте?!?!?! И то като домакини пред пълна зала ... ?!?!?
А който си прави сметката, може да се окаже, че я е правил без кръчмар.
Не го бех видел тоа пост.. (та ся, ш си позвола реплика.. ако мой, афкорс..)
Ми, Груйче, НЕ съм съгласен...
Аз съм на мнение Българите, правят точно това, което трябва. Играят за победа. БОРЯТ се, въпреки ситуациите, които се получиха.. И, ... ПОБЕЖДАВАТ.
Пък да става квото ЩЕ..
Вчера, слушах Гебоно по радилото. От мен БРАВОС !!!
Ми, за мен ТОВА е единствената вярна позиция. ВИНАГИ излизаш на терена за ПОБЕДА...
И отборът го е подкрепил. Защото, НЯМА КАК, в София, да паднем умишлено !!!
И НЕ ТРЯБВА.
И не само в София. А НИКЪДЕ не трябва да губиш умишлено !!!
АКО сметките на швабете, излязат верни и ни бият на четвърт-финала, значи, не сме били по-добри от тях...
Голям ПРАЗ. Все някой трябва да победи. налЕ..
Има обаче и друг вариант.. Въпреки СЕЛСКОТО сметкаджийство и холандоитриганството, ПАК да им скъсаме шортите от бой.
И одат да си праат смеДките у ЛеверкУзен или къде щАт..!!!
Щото ВЯРВАМ, че имаме сили да ги шамаросаме ПАК ...
БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ !!!
Kолче,в случая смятам,че Груйчето е по-прав!!!Но не бих залагал нито на едното,нито за другото!!!
Обаче имаме супер тъпанари начело на отбора по волейбол. Супер идиоти. Честно Вече става повече от ясно, че немците са играли тото и в мача с нас, явно направиха хубава пачка, а след това ние им се вързахме на елементарното номерче, като паднаха от Холандия. Трябваше просто да загубим с 0:3 и сега щяхме да пратим като първи Холандците на 1/4 финал, ние да играем с Белгия на 1/8 финал, след това на 1/4 финала да си играем пак с холандците, а немските и полските свирачи да се избиват в другия 1/4 финал. Ама не, сега ще играем с дойчовете или шляхтите на 1/4 финал. Тъпо, а трявбаше просто да паднем вчера и толкова - не е много сложно, но трявба и малко акъл, а не само да ръгаш. Дано да бием отново скапаните нацисти, но някакси не го вярвам - за пореден път имаме добра тактика и отвратителна стратегия, те затова ще си стоим в миманса и вечно ще мрънкаме как уж нямаме загубена битка (което не е вярно, естествено, но си е национален мит), а все губим войните...
Българи, юнаци!!!
Не го бех видел тоа пост.. (та ся, ш си позвола реплика.. ако мой, афкорс..)
Ми, Груйче, НЕ съм съгласен...
Аз съм на мнение Българите, правят точно това, което трябва. Играят за победа. БОРЯТ се, въпреки ситуациите, които се получиха.. И, ... ПОБЕЖДАВАТ.
Пък да става квото ЩЕ..
Вчера, слушах Гебоно по радилото. От мен БРАВОС !!!
Ми, за мен ТОВА е единствената вярна позиция. ВИНАГИ излизаш на терена за ПОБЕДА...
И отборът го е подкрепил. Защото, НЯМА КАК, в София, да паднем умишлено !!!
И НЕ ТРЯБВА.
И не само в София. А НИКЪДЕ не трябва да губиш умишлено !!!
АКО сметките на швабете, излязат верни и ни бият на четвърт-финала, значи, не сме били по-добри от тях...
Голям ПРАЗ. Все някой трябва да победи. налЕ..
Има обаче и друг вариант.. Въпреки СЕЛСКОТО сметкаджийство и холандоитриганството, ПАК да им скъсаме шортите от бой.
И одат да си праат смеДките у ЛеверкУзен или къде щАт..!!!
Щото ВЯРВАМ, че имаме сили да ги шамаросаме ПАК ...
БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Бъфало - Кълъмбъс
За Бъфало мога само да кажа, че е може би най-слабият отбор в лигата. Очаквам победа на Кълъмбъс и то с повече от 1 гол, но да не бъдем лакоми, аз лично ще го играя в основната колонка на 2ML (1,60)
явно хокея не е моят спорт, макар да пуснах този мач с ХК от +1.5 за Калъмбъс след края на втората третина, бъфало си биха с 4:2 Явно все пак не са най-слабите Но тоново благодаря за прогнозите - ценни са. Лека от мен
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Понеделник е ден, който избягвам да залагам на хокея, но имайки предвид, че вчера имаше само 1 мач заради тенксгивинга, ще го пиша, че е неделя
Въпроса е на какво да заложа, моментна форма или статистика от минали сезони
Ето малко размишления за довечера:
Бостън - Тампа Бей
10 победи от последните 12 мача за Бостън срещу Тампа. От друга страна от началото на сеозна Бостън са с 2 поредни загуби, а Тампа с 2 победи. Моментната форма е изцяло на страната на Тампа. Като цяло и двата отбора не са много резултатни, затова съм изненадан, че линия е 5.5.,а не 5 гола и прогнозата ми е Under 5.5 (1,68)
Ню Йорк Айлъндърс - Уинипег Джетс
Идентична ситуация с горната относно формата и статистиката. Голяма част от двубоите им приключват резултатно, затова ще се насоча към Over 5.5 (2,00)
Бъфало - Кълъмбъс
За Бъфало мога само да кажа, че е може би най-слабият отбор в лигата. Очаквам победа на Кълъмбъс и то с повече от 1 гол, но да не бъдем лакоми, аз лично ще го играя в основната колонка на 2ML (1,60)
Филаделфия - Флорида Пантерс
Преди 2 дена Флорида като домакин победи същия съперник с 7-1. Както видяхме от Ванкувър обаче, това нищо не значи. Труден мач за прогнозиране.
В последния мач Анахайм посреща Ванкувър. Не се заемам да ги прогнозирам. Анахайм бяха най-добрия домакин миналия сезон, но пък в първия си мач за сезона не успяха да отбелжат дори гол.
Коментар