Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Фактите, са такива, квито СА. Сами срещу всички (звучи познато, кат че ле..

НЕ СТАВА.
Инак, да - ся, е ЛЕСНО да говорим, ВПОСЛЕДСТВИЕ.
Сега, СЛЕД събитията, ни е видно, кой, какво и къде не е измислил по най-добрия начин
Резултата е виден СЕГА. Тогава, е ВЗЕТО ТАКОВА решение.
Аз, НЕ СМЕЯ да ги съдя...
ТАКА са го видели - ТАКА са направли.
Да, ама можеше по-добре.
Да, ама АКО бяхме ...
АКО ТОГАВА не така, А ТАКА...
Сигурно е можело по-добре.
Историята е такава, каквато Е ...
НЕ съм от хората, дето оценяват такива събития... Твърде ГОЛЕМИ са за мен.
Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
България - ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗА ЗА ПОБЕДА.
Всеки БЪЛГАРИН-спортис (без значение, дале е щангис, футбалер или биатлонис), ВИНАГИ требе да излиза за ПОБЕДА. Да надскочи, да набие, да вдигве повече, да вкара повече или да надбега, а бе ковто там се прави, но ПОВЕЧЕ от противника... ТОВА е смисълът на спорта. Да тренираш и да се подготвяш, САМО ЗА ПОБЕДА. НЕ "достойно" 8-мо място, "достойно" класиране, или "великолепен" сребърен медал.
ЗА ПОБЕДА.
На ТОВА, трябва да учим децата си.
Да искат и да се стремят, да са ПОБЕДИТЕЛИ. Не надхитрили или излъгали, а ПОБЕДИЛИ противника (а не дай си Боже и врага).
(лека препратка, към моите пожелания, преди всеки мач на Байерн - И ДВАТА отбора да са в пълен състав, здрави. Който е по-добър - да победи.)
Добечера, Николов, Братоев и другите БЪЛГАРИ от отбора, просто трябва да излязат на терена с лъвовете на гърдите и да се раздадат. ТОВА е. Пък каквото стане !
АКО ни надвият швабите, нека стане на паркета.
Да напраат повече точки. АКО го направят, НЯМА да е щото паднаха първия мач, а защото е възможно да са просто по-силни. ОК.
Важното е, НИЕ да се борим със всички сили (колкото са - толкова).
В спорта и живота ИМА и победи и загуби. ВАЖНОТО е да си направил ПРАВИЛНОТО - да си се БОРИЛ.
че СМАЖЕМ фолсвагените !!!
БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ - !!!
Коментар