IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз направо щях да се гръмна

Сейду Думбия @ 3.10
    ПСВ да отбележат от дузпа @ 10.00
    Галатасарай да отбележат от дузпа @ 10.00
    Малмьо да отбележат от дузпа @ 11.00
    Ювентус да отбележат от дузпа @ 6.00
    Тройни, 10 bets * 5,00 BGN

Играх ги на 2 и 3 и от 5 с по 5 лева. Думбия и Галата излезнаха, Малмьо и ПСВ изпуснаха дузпи и ми спестиха огромна сума.
    После и хокея тръгна смело надолу. Бостън водеха 4-2 и се сринаха последната част, Каролина и Колорадо направиха 0-0, което в хокея се оценява на коеф 40

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
      Успех, аз обаче ще пробвам Ювентус да вкара от дузпа на 6 коеф. и Бориусия М 2 DNB на 5,5 коеф
      аз както винаги се набих на най-куция мач и 0:0 на "великите" мърдит и резаните франсета ми отнесе печалбата в кофата Баси, а на терена уж имаше над 1 млрд в играчи, пък мачовете на Левски ми харесват повече - не съм очаквал, че ще го кажа
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
        Като говорим за спорт, какво мислите за прословутия данък вредни храни на Москов? Като спортуваш редовно не означавали, че дори и да консумираш вредни храни, организмът ти ги преработва много по-бързо и реално не са заплаха за твоето здраве? Е в този случай, трябва ли да се плаща данък или не?
        Който спортува редовно едва ли консумира такива храни, а и да го прави то е най-много 2-3 пъти в месеца в т.нар. чийт дейс. Та в тоя ред на мисли не че не трябва, а тоя данък просто не се плаща - щом не се консумира като храна или напитка! Според мен мярката е насочена преди всичко към учащите и децата, за да се ограничи приемането на захар, натрий (сол), и всички безполезни въглехидрати под формата на газирани напитки, вафли, сладкиши, бургери, чипсове и т.н. бързи храни известни като junk foods, които дори и за активно спортуващите не са препоръчителни та какво остава за ученици и студенти хранещи се най-често набързо и откъдето дойде. Не знам дали идеята по този начин да се подобри здравето на нацията ще бъде успешна, но лично аз в пъти повече съм доволен когато виждам млади, красиви и усмихнати тийнейджъри и от двата пола с атлетични тела и приветливи лица, отколкото намусени, налапали цигарите и с празни погледи, половината от които и с надномерно тегло техни връстници!

А всичко може да започне просто от промяна в навиците ни: кафенцето без захар, чайчето по възможност зелено, вместо две вафли - една ябълка или един банан, вместо една фанта - айранче, вместо чипс - шепа сурови бадеми или кашу, краставичка, доматче, парче кашкавал или сиренце, 1-2 филийки пълнозърнест хляб, парче бекон или шунка, едно варено яйце, и храната за през деня е осигурена. Пък нека който иска да си плаща данъка за вредните храни

Но в крайна сметка гледните точки са винаги няколко, и доста често те не подлежат на моделиране - със или без данъци, закони или каквито и да е правила
        Last edited by kev; 22.10.2015, 09:27.

Коментар

• Като говорим за спорт, какво мислите за прословутия данък вредни храни на Москов? Като спортуваш редовно не означавали, че дори и да консумираш вредни храни, организмът ти ги преработва много по-бързо и реално не са заплаха за твоето здраве? Е в този случай, трябва ли да се плаща данък или не?

Коментар

• Успех, аз обаче ще пробвам Ювентус да вкара от дузпа на 6 коеф. и Бориусия М 2 DNB на 5,5 коеф

Коментар

• Един бет и от мен, че скоро не съм пускал

Ювентус - М'гладбах 1
              Волфсбург - ПСВ Айндховен 1

Общо К 2,40
              Only God Can Judge me...

Коментар

• За довечера имам две предложения:

Бостън - Филаделфия 1ML (1,64)
                Отборът на Бостън започна да набира скорост след лошия старт. Филаделфия играха снощи и загубиха. Статистиката е изцяло в полза на Бостън.

Колорадо - Каролина Over 5.5 (2,20)
                Два отбора с доста слаба защита. На вратата на Колорадо ще започне вратар, който до момента е допуснал средно по над 5 гола на мач Коефициентът определено си заслужава.

Иначе очаквам и победи за Детройт
                и Бъфало, с доста мъка.
                Last edited by Captain Morgan; 22.10.2015, 09:00.

Коментар

• Да поздрава Арсенал за първа победа в групата.
                  За жалос, точно срещу нас.
                  Получи се здрав мач.
                  Те вкараха, ние не. (Как и с какво Жиру вкара, оставям секи сам да реши, но не трябваше, въобще топката да стига до него. Факт.)
                  Очевидно е, че Коста набира самочувствие със секи мач. И ако в тая връзка, Рибери не липсва чак толко, Робен на десното крило направо ГО НЯМА.
                  Мюлер, колкот и да го пишат универсален офанзивен играч, НЕ МОЖЕ пълноценно да го замени.
                  Та, само с един централен защитник и без Робен, Рибери, Мартинес, и Гьотце - ТОЛКОВА.
                  Както паднахме, така, съвсем спокойно, можеше и да бием...
                  Поздравления за мъжката игра на Арсенал.
                  И да, СОКАЧЕВ и ТОА ДРУГИЯ от студьото - ДА ГО ДУХАТ (освен англикански отбори, по земното кълбо има и ДРУГИ. Които имат привърженици.)
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Наш Гъргор, след първия сет, когато без малко да се освини, после се отпусна и си взе спокойно втория, респективно мача.

Продължаваме напред, както казва Кобрата

Коментар

• Този път спазих тактическата дисциплина и след силната събота почивах 2 дена, което особено за неделните мачове се оказа правилната стратегия и си спестих някой лев

Днес е вторник и е време за тираж без много изненади. Мачовете са доста засукани, но ето някои идеи:

Питбърг - Флорида 1 / Over 5 (И двата са малко рискови, но статистиката показва, че правят резултатни мачове. Време е Питсбърг и най-вече Кросби да се съвземат и да почнат да вкарват доста. Границата е 5 вместо 5.5 и мисля, че си заслужава риска на 1.8 коеф.)

Ню Джърси - Аризона Under 5 (Сравнително рисков залог, при 5.5 граница бих бил по-уверен, но коеф. 1.86 и може да се пробва в комбинация с други мачове).

Кълъмбъс - Айлъндърс Over 5.5 (Очаквам резултатен мач с над 6-7 гола. Аз със сигурност ще го играя на 1,71).

Нашвил - Тампа 1ML (Коеф. 1,76. Очаквам успорван двубой и победа на Нашвил. 6-1 победи е резултата от последните им 7 двубоя.)

Калгари - Вашингтон Over 5.5 ( Коеф. 2,05. Доста рисков залог, но и двата отбора имат добри нападения и правят резултатни мачове помежду си.)
                      Last edited by Captain Morgan; 21.10.2015, 09:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        мда, националният отбор става 4-ти в Европа, но няма нито едно мнение, за сметка на мачове на разни ментета тип асанал, мангалчестър, чукотки, лузъри, бахрейни и прочие. Да речеш, че всеки път сме поне финалисти в кой да е отборен спорт в Европа, да пропуснем този факт, пък то...
                        Ама друго си когато трябва да ревем удри, ха така, мама им и т.н., а истината е простичка -тези момчета са герои и играха на върха на възможностите си. нека не се лъжем, в момента сме посредствен отбор, който няма как да изиграе повече от 2 извънземни мача в турнира - направихме ги и двата пъти срещу дойчовете, затова и бяхме окапали и срешу френците лсед третия, и срещу жабетата. Затова и призовавах за максимално песетене на сили, ама не, нека е удри, млати и т.н. Е, видяхме и момчета нямат никаква вина, но Бидона има...

Видях и друго, което сериозно трябва да размисли волей федерацията - местата в залата и тяхното разпределение. Оставям настрана, че места уж нямаше, пък реално в залата имаше свободни за всички мачове от финалната 4-ка. Няма как да нямаш агитка - бе зда искам да обидя никого, но харата в залата бяха заспали, точно когато имаше най-голяма нужда от тях. Тотално заспали, което може и да се очкава от глорихънтъри, които са в залата само да се тагнат и да постнат снимка във фейса А ако бяха заделили едни 1000 места за агитките на левски и цска (естествено в двата различни ъгъла на залата), то ситуацията щеше да е друга - справка какво могат да направят 14К викащи момчета, при това на стадион кабрио като Герена, а не в закрита зала с акустика, беше мачът на Левски само половин час по-късно. Но хайде да не се нервя.

Българи, юнаци!
                        Абсолютно подкрепям. Трябва да се говори за малкото неща, които ни радват в последно време.

Коментар

• За днес и утре съм пляснал един "сигурен" залог на 1.65
                          Порто (днес) и Атлетико (утре) да вкарат над 1.5 (на Макаби и Астана)!
                          Сутринта чух по радиото, че Мърко отписал мача и щял да пуска резервите, защото през уикенда имали важен мач решаващ титлата, а така и така са си били по-слабички!
                          Може да сложа и на над 2.5 гола да им мушнат, но по-мъничък залог

Коментар

• Нашите си правят пълна гавра с втория тим на Лудогорец и на полувремето сме само 4:0

Чакаме след 9 дни първият им отбор за купата

Некой трябва да отмъсти за чорбата да'е ... - запей Груйчи за 32-та! Запей!

Коментар

• Браво на Роднон

https://pbs.twimg.com/tweet_video/CRhmFrcXIAEw4Ks.mp4

Коментар

• Гледам б365 ще имат промо за утрешния мач Арсенал-Байерн...чудя се какво да играя!
                                Може нещо с голове - например Над 1.5 гола преди началото на мача и Над 3.5 на живо...не ми се пробва "сигурния" вариант за обратен залог на живо!

Коментар

Working...
                                X