Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСпоред мен трябва да направят процедурата още по-сложна. Така накрая един чичко от УЕФА ще решава кой да играе на голямо първенство и кой не. К'ви са тия мачове, победи, голове, точки и т.н. ......Тук третия играе бараж с осмия, щото седмия се е класирал за евротурнирите, а четвъртия играе директно в Европа за сметка на втория. Та така
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеоще една х*йня от УЕФА:
https://topsport.bg/national/ofitsia...mpaign=sidebarNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
От последните мачове смятам, че когато играят Ливърпул трябва да се залага на 1-1 или поне Х
Айде дяволи!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСвършиха тия тъпи квалификации и идва време за "истински футбол"!
Малко да загреем за уикенда с едно забавно клипче:
https://www.youtube.com/watch?v=YsSaeH7E8OE
Коментар
-
По-добре да се държим достойно, от колкото да ни бият като брашнени чували пък после да играем като тигри срещу Люксембург, Малта, Андора и т.н.
С тия играчи - толкова! От играещите в чужбина само Пацо Тигъра и Занев са титуляри май....какво да очакваме повече от тях!
ПП Даже и Краев е резерва в ония смешници Мидтиланд!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПо отношение българския национален отбор аз съм доволен!
От тоя "лош материал" тренерчето заформи приличен отбор! Няма как да искаме повече с играчи като Божиков например (който не може един точен пас да даде)!
Аз знам, че с Хубчев отбор няма как да изградим, можем да направим тим, който да се бори да падне с малко от големите и да играе за 0:0 с малките. И толкова - на мен не ми стига, затова и не ги гледам. Даже и пред тв-тоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не съм го гледал, но явно е било с доста зор, както виждам от статистиката. Важното е, че започна да взема тези мачове, които преди спокойно си ги дънеше - това определено е израстване. Поздравления!
Иначе за националите - приключиха ми бетинг сметката още в събота, когато паднаха само с 0:1, а аз твърдо и упорито очаквах да получат поне още един гол - до края на полувремето, до 60-та, до 80-та, до края и тя сметката се занули. Добре че не ги играх и снощи, защото пак щях да загубя. Така че за тях си мълча и толкова - с тренер като Хубсито, гледаме Берое в макси вариант - срещу всички играем отпред за 0:0, а отзад - каквото станеКоето срещу големите понякога ни връзва и правим някое щастливо хиксче или ултра изненада като с швеците (с холандия си беше техен бойкот), но срещу слабаците си води до логични издънки - и с Беларус, и с Люксембург. Затова и новта схема за УЕФА за Европейското е отвратителна за нас - с този тренер (и основно хибридно-оранДжеви звезди) нямаме никакъв шанс срещу отбори от нашата и под нашата черга (то има ли вече такива) и ще има много резили и празен стадион. Жалко, но аз и снощи мача го гледах до средата на първото и после превключих, а резултатът го видях сутринта...
Общо взето се вижда тенденция единствените печеливши залози за тия тъпи мачове да са от залагане срещу фаворитите с хендикап (онзи ден имах Израел +2.0 за 1.70 например, но пак загубих от това че сърбежите вкараха само 1 кирливо голче на Грузия)
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПоздравления и за Гришко, който следва пожеланията на Груйче по-долу макар и со зор...
Иначе за националите - приключиха ми бетинг сметката още в събота, когато паднаха само с 0:1, а аз твърдо и упорито очаквах да получат поне още един гол - до края на полувремето, до 60-та, до 80-та, до края и тя сметката се занули. Добре че не ги играх и снощи, защото пак щях да загубя. Така че за тях си мълча и толкова - с тренер като Хубсито, гледаме Берое в макси вариант - срещу всички играем отпред за 0:0, а отзад - каквото станеКоето срещу големите понякога ни връзва и правим някое щастливо хиксче или ултра изненада като с швеците (с холандия си беше техен бойкот), но срещу слабаците си води до логични издънки - и с Беларус, и с Люксембург. Затова и новта схема за УЕФА за Европейското е отвратителна за нас - с този тренер (и основно хибридно-оранДжеви звезди) нямаме никакъв шанс срещу отбори от нашата и под нашата черга (то има ли вече такива) и ще има много резили и празен стадион. Жалко, но аз и снощи мача го гледах до средата на първото и после превключих, а резултатът го видях сутринта...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Свършиха тия тъпи квалификации и идва време за "истински футбол"!
Малко да загреем за уикенда с едно забавно клипче:
https://www.youtube.com/watch?v=YsSaeH7E8OE
Коментар
-
Покрай Гъргор взех да избивм някой лев от глупсотите, които натворих напоследък. Мачкай, Гришо
Last edited by Грую Груев; 06.10.2017, 11:17.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар