IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Mи че ние си го имаме - викаме му Дриша лига, като тя е най-хипер, супер, мега яката лига по всички земни кълбета Тук третия играе бараж с осмия, щото седмия се е класирал за евротурнирите, а четвъртия играе директно в Европа за сметка на втория. Та така
    Нещо такова .... баси ние сме ги изпреваврили тия мушмороци а те в трета Фурна ни слагат, серсемите .....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Според мен трябва да направят процедурата още по-сложна. Така накрая един чичко от УЕФА ще решава кой да играе на голямо първенство и кой не. К'ви са тия мачове, победи, голове, точки и т.н. ......
      Mи че ние си го имаме - викаме му Дриша лига, като тя е най-хипер, супер, мега яката лига по всички земни кълбета Тук третия играе бараж с осмия, щото седмия се е класирал за евротурнирите, а четвъртия играе директно в Европа за сметка на втория. Та така
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Според мен трябва да направят процедурата още по-сложна. Така накрая един чичко от УЕФА ще решава кой да играе на голямо първенство и кой не. К'ви са тия мачове, победи, голове, точки и т.н. ......
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          още една х*йня от УЕФА:
          https://topsport.bg/national/ofitsia...mpaign=sidebar
          E, нали ти казах, че точно в този вариант, който УЕФА обяви, ние, с Хубсито начело, нямаме никакъв шанс за класиране
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• още една х*йня от УЕФА:
            https://topsport.bg/national/ofitsia...mpaign=sidebar

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение

От последните мачове смятам, че когато играят Ливърпул трябва да се залага на 1-1 или поне Х
              Какво 1-1 ...мача е 2-5 - с тия палячовци в защитата на Пуул!
              Айде дяволи!!!!

Коментар

Свършиха тия тъпи квалификации и идва време за "истински футбол"!

Малко да загреем за уикенда с едно забавно клипче:
                https://www.youtube.com/watch?v=YsSaeH7E8OE
                От последните мачове смятам, че когато играят Ливърпул трябва да се залага на 1-1 или поне Х

Коментар

• По-добре да се държим достойно, от колкото да ни бият като брашнени чували пък после да играем като тигри срещу Люксембург, Малта, Андора и т.н.
                  С тия играчи - толкова! От играещите в чужбина само Пацо Тигъра и Занев са титуляри май....какво да очакваме повече от тях!

ПП Даже и Краев е резерва в ония смешници Мидтиланд!

Коментар

По отношение българския национален отбор аз съм доволен!
                    От тоя "лош материал" тренерчето заформи приличен отбор! Няма как да искаме повече с играчи като Божиков например (който не може един точен пас да даде)!
                    Ми щом те кефи този приличен отбор - кефи му се, аз не мога. Каквото и да си говорим, един Марселиньо е задължителен, както и Съни "рендето" Дяков, нищо че са делиорманци. Задължително да се търси и нападател - ако трябва, да национализират там някой - Каранга не е лоша опция, макар да няма възможност да играе за нас, въпреки натурализацията му. В защита - тоя Бодуров е баси тролея - ми да го сменят с Пиргов и т.н.
                    Аз знам, че с Хубчев отбор няма как да изградим, можем да направим тим, който да се бори да падне с малко от големите и да играе за 0:0 с малките. И толкова - на мен не ми стига, затова и не ги гледам. Даже и пред тв-то

Коментар

• По отношение българския национален отбор аз съм доволен!
                      От тоя "лош материал" тренерчето заформи приличен отбор! Няма как да искаме повече с играчи като Божиков например (който не може един точен пас да даде)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Не съм го гледал, но явно е било с доста зор, както виждам от статистиката. Важното е, че започна да взема тези мачове, които преди спокойно си ги дънеше - това определено е израстване. Поздравления!

Иначе за националите - приключиха ми бетинг сметката още в събота, когато паднаха само с 0:1, а аз твърдо и упорито очаквах да получат поне още един гол - до края на полувремето, до 60-та, до 80-та, до края и тя сметката се занули. Добре че не ги играх и снощи, защото пак щях да загубя. Така че за тях си мълча и толкова - с тренер като Хубсито, гледаме Берое в макси вариант - срещу всички играем отпред за 0:0, а отзад - каквото стане Което срещу големите понякога ни връзва и правим някое щастливо хиксче или ултра изненада като с швеците (с холандия си беше техен бойкот), но срещу слабаците си води до логични издънки - и с Беларус, и с Люксембург. Затова и новта схема за УЕФА за Европейското е отвратителна за нас - с този тренер (и основно хибридно-оранДжеви звезди) нямаме никакъв шанс срещу отбори от нашата и под нашата черга (то има ли вече такива) и ще има много резили и празен стадион. Жалко, но аз и снощи мача го гледах до средата на първото и после превключих, а резултатът го видях сутринта...
                        ...и аз позагубих някой лев вчера, защото имах залог педе*аските петлета да вкарат 3 гола + над 5 картона в мача на Португалия с Швейцария...и двата залога не излязоха!
                        Общо взето се вижда тенденция единствените печеливши залози за тия тъпи мачове да са от залагане срещу фаворитите с хендикап (онзи ден имах Израел +2.0 за 1.70 например, но пак загубих от това че сърбежите вкараха само 1 кирливо голче на Грузия)

Коментар

Поздравления и за Гришко, който следва пожеланията на Груйче по-долу макар и со зор...
                          Не съм го гледал, но явно е било с доста зор, както виждам от статистиката. Важното е, че започна да взема тези мачове, които преди спокойно си ги дънеше - това определено е израстване. Поздравления!

Иначе за националите - приключиха ми бетинг сметката още в събота, когато паднаха само с 0:1, а аз твърдо и упорито очаквах да получат поне още един гол - до края на полувремето, до 60-та, до 80-та, до края и тя сметката се занули. Добре че не ги играх и снощи, защото пак щях да загубя. Така че за тях си мълча и толкова - с тренер като Хубсито, гледаме Берое в макси вариант - срещу всички играем отпред за 0:0, а отзад - каквото стане Което срещу големите понякога ни връзва и правим някое щастливо хиксче или ултра изненада като с швеците (с холандия си беше техен бойкот), но срещу слабаците си води до логични издънки - и с Беларус, и с Люксембург. Затова и новта схема за УЕФА за Европейското е отвратителна за нас - с този тренер (и основно хибридно-оранДжеви звезди) нямаме никакъв шанс срещу отбори от нашата и под нашата черга (то има ли вече такива) и ще има много резили и празен стадион. Жалко, но аз и снощи мача го гледах до средата на първото и после превключих, а резултатът го видях сутринта...

Коментар

• Поздравления и за Гришко, който следва пожеланията на Груйче по-долу макар и со зор...

Коментар

• Свършиха тия тъпи квалификации и идва време за "истински футбол"!

Малко да загреем за уикенда с едно забавно клипче:
                              https://www.youtube.com/watch?v=YsSaeH7E8OE

Коментар

• Покрай Гъргор взех да избивм някой лев от глупсотите, които натворих напоследък. Мачкай, Гришо
                                Last edited by Грую Груев; 06.10.2017, 11:17.

Коментар

Working...
                                X