IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Получих предложение с почти неразумно 100% гарантирана доходност, моля за съвет!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предлагам форуърди евро/лев, както и $, паунди и шв.франкове/лев.
    Реална доставка, сделка с банка в България.
    Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• Няма никакви схеми. Всичко е много просто.
      1.Отваряте си сметка в който си изберете брокер.
      2.Предоставяте парола за достъп до сметката ви да я управлявам или си я управлявате сами. Разбира се ако не спазвате подадените ви сигнали, не може и да се носи отговорност. А това се постига много лесно - като се извади и изпрати на мейла разпечатка от позициите ви от предният ден (извлечението от брокерът ви)
      3.Търгува се само злато

Тоест никой не може да тегли пари от сметката ви.
      Просто е като зелен фасул.

Надявам се любопитството ви да е задоволено.
      Всички други теории на конспирацията са несъстоятелни.
      Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• оф, то на умрело куче нож са не вади , ама Пецата - па книги пишеше и продаваше - там за вълни едно друго ( аз не им разбирам и не мога да кажа разбира ли им , ама емпирично - ако имаше файда - що не си пИчели ами книжки пише) па после му са разказа играта нещо ( в лоша серия влезе - та даже и кат бояджия нещо не му провървя)....... та неам думи - "гарантиран " - хаха........

пп май май единственото му правилно виждане е че БФБ е шит

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Човек който твърди че е партньор на Финанс 5, ме кани на лична среща да ми обясни!!
          Като се разрових в нета, видях следната обява на снимката!
          Някой знае ли за какво става въпрос и може ли да ми даде препоръка за въпросната фирма?
          Дохтурус, на теб колкото и да ти предложат, все малко ще да е. Предлагам да се Ф-ключиш-ш-ш, щом Петърът гарантира. Все пак, неговите 48% на проста /хилва ли беше, халва ли беше?/ далеч не са "неразумно 100% гарантирани", има скромен некъф процент, гльодам, ок.52%, да са 'здъни.
          Тъй, де. Теб не те знам, ама господинът даже си има/ше?/ самостоятелно предаване по ebf...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
            По-скоро е "или"... Колегата иска да ни разведри, да ни развесели. Рано сутрин това е здравословно.

@ onufri :Боя не винаги облекчава болката от загубата на пари
            Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Я, Млекаря пак е изпълзял от дупката си ...
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                КФН няма ли да зе заинтересува един ден какви схеми върти Пешо Ментата?
                Абе, не знам какви ги върши, но единствено той им се опълчи и ги направи на две стинки, когато всички им треперехте от страх преди 3-4 години

Коментар

• Кративни схеми за балъци вяскакви

Веднъж и при мен дойде едно такова предложение с гарантирана лихва 30%.

На пръв поглед всичко беше много примамливо. Почти като безплатен обяд

Оказа се обаче, че лихвата е гарантирана, но капитала не е гарантиран. Демек ще ми излатят 30% лихва, но мога да загубя 100% от капитала

КФН няма ли да зе заинтересува един ден какви схеми върти Пешо Ментата?

Коментар

• ПЕКА е великан

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                      Няколко партньори от екипа на МЛМ Компанията за която работим са решили да инвестират част от печалбите си за пробен период от 6 месеца. Офертата е страхотна,аз ще изчакам техните отзиви и ще ги споделя тук с вас.
                      П.П. Не се връзвайте на кореспонденция с африкански контрагенти! Аз се подведох с един крупен производител на какао от Буркина Фасо,който искаше да изнася бизнеса си извън страната и търсеше партньори от Европа. Преведох му немалка сума пари,но се оказа че държавата там му запорирала сметките и не можа да ми прехвърли обещания капитал на фирмата му.
                      Черкезов - президент!!!

Коментар

• Няколко партньори от екипа на МЛМ Компанията за която работим са решили да инвестират част от печалбите си за пробен период от 6 месеца. Офертата е страхотна,аз ще изчакам техните отзиви и ще ги споделя тук с вас.
                        П.П. Не се връзвайте на кореспонденция с африкански контрагенти! Аз се подведох с един крупен производител на какао от Буркина Фасо,който искаше да изнася бизнеса си извън страната и търсеше партньори от Европа. Преведох му немалка сума пари,но се оказа че държавата там му запорирала сметките и не можа да ми прехвърли обещания капитал на фирмата му.
                        Last edited by meko; 17.10.2014, 12:00.
                        Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Не може да му се отрече, че трупа богата биография.
                          Толкова е амбициозен! Защо още не е депутат или министър?

Коментар

• Яяяяя, Пешо - ментата пак се е появил...
                            След бояджийския бизнес е време за нещо по-доходно...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              Що бе? На мен ми звучи напълно възможно и законно.Като си изпия кафето ще му звънна.Май даже парите били гарантирани от някакъв държавен фонд! Абе много си е оферта, с две думи.
                              Фонда наБутан ли (да не се бърка с фонда на Оман).

Например знаете ли държавицата Бутан? Тя е кралство, намира се в Индия, част е от нея и е в склоновете на Хималаите. Има си собствена „национална банка” и „собствена валута”, която служи единствено като разчетна единица в отношенията й с Индийската централна банка. Т.е. – важи само при тези отношения.
                              И изненада – пуснала облигационен заем (като нашия сега) и нашите – БНБ си купили от него.
                              Last edited by admi; 17.10.2014, 10:34.
                              www.investor.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Добре де, що се бъзикате с колегата???
                                Имате оферта. Приемате или не
                                Поне е физическо лице, което всеки може да набие, ако се наложи
                                Пък и всички го познаваме.
                                Боя не винаги облекчава болката от загубата на пари
                                Той човекът сам си е дал отговора още в заглавието на темата - много хубаво го е написал "неразумно"
                                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Working...
                                X