If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Получих предложение с почти неразумно 100% гарантирана доходност, моля за съвет!
Няма никакви схеми. Всичко е много просто.
1.Отваряте си сметка в който си изберете брокер.
2.Предоставяте парола за достъп до сметката ви да я управлявам или си я управлявате сами. Разбира се ако не спазвате подадените ви сигнали, не може и да се носи отговорност. А това се постига много лесно - като се извади и изпрати на мейла разпечатка от позициите ви от предният ден (извлечението от брокерът ви)
3.Търгува се само злато
Тоест никой не може да тегли пари от сметката ви.
Просто е като зелен фасул.
Надявам се любопитството ви да е задоволено.
Всички други теории на конспирацията са несъстоятелни.
оф, то на умрело куче нож са не вади , ама Пецата - па книги пишеше и продаваше - там за вълни едно друго ( аз не им разбирам и не мога да кажа разбира ли им , ама емпирично - ако имаше файда - що не си пИчели ами книжки пише) па после му са разказа играта нещо ( в лоша серия влезе - та даже и кат бояджия нещо не му провървя)....... та неам думи - "гарантиран " - хаха........
пп май май единственото му правилно виждане е че БФБ е шит
Човек който твърди че е партньор на Финанс 5, ме кани на лична среща да ми обясни!!
Като се разрових в нета, видях следната обява на снимката!
Някой знае ли за какво става въпрос и може ли да ми даде препоръка за въпросната фирма?
Дохтурус, на теб колкото и да ти предложат, все малко ще да е. Предлагам да се Ф-ключиш-ш-ш, щом Петърът гарантира. Все пак, неговите 48% на проста /хилва ли беше, халва ли беше?/ далеч не са "неразумно 100% гарантирани", има скромен некъф процент, гльодам, ок.52%, да са 'здъни.
Тъй, де. Теб не те знам, ама господинът даже си има/ше?/ самостоятелно предаване по ebf...
Няколко партньори от екипа на МЛМ Компанията за която работим са решили да инвестират част от печалбите си за пробен период от 6 месеца. Офертата е страхотна,аз ще изчакам техните отзиви и ще ги споделя тук с вас.
П.П. Не се връзвайте на кореспонденция с африкански контрагенти! Аз се подведох с един крупен производител на какао от Буркина Фасо,който искаше да изнася бизнеса си извън страната и търсеше партньори от Европа. Преведох му немалка сума пари,но се оказа че държавата там му запорирала сметките и не можа да ми прехвърли обещания капитал на фирмата му.
Няколко партньори от екипа на МЛМ Компанията за която работим са решили да инвестират част от печалбите си за пробен период от 6 месеца. Офертата е страхотна,аз ще изчакам техните отзиви и ще ги споделя тук с вас.
П.П. Не се връзвайте на кореспонденция с африкански контрагенти! Аз се подведох с един крупен производител на какао от Буркина Фасо,който искаше да изнася бизнеса си извън страната и търсеше партньори от Европа. Преведох му немалка сума пари,но се оказа че държавата там му запорирала сметките и не можа да ми прехвърли обещания капитал на фирмата му.
Що бе? На мен ми звучи напълно възможно и законно.Като си изпия кафето ще му звънна.Май даже парите били гарантирани от някакъв държавен фонд! Абе много си е оферта, с две думи.
Фонда наБутан ли (да не се бърка с фонда на Оман).
Например знаете ли държавицата Бутан? Тя е кралство, намира се в Индия, част е от нея и е в склоновете на Хималаите. Има си собствена „национална банка” и „собствена валута”, която служи единствено като разчетна единица в отношенията й с Индийската централна банка. Т.е. – важи само при тези отношения.
И изненада – пуснала облигационен заем (като нашия сега) и нашите – БНБ си купили от него.
Добре де, що се бъзикате с колегата???
Имате оферта. Приемате или не
Поне е физическо лице, което всеки може да набие, ако се наложи
Пък и всички го познаваме.
Боя не винаги облекчава болката от загубата на пари
Той човекът сам си е дал отговора още в заглавието на темата - много хубаво го е написал "неразумно"
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар