If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Баси, в последните 4 часа 10 от "топ" изпълнителите на Пайнер се изредиха с по 3 песни на 100 метра от прозореца ми, като дори в случая и 4-пластовата ПВЦ дограма не помогна, а вие се дърляте за най-обикновени неща от ежедневието И тъкмо бях тръгнал да търся някъде из килера здраво въже, когато прозвуча спасителният глас на диджея, който пожела на всички "приятно докупонясване в най-яката дискотека в града", а лично аз с огромно облекчение разтълкувах думите му като "лека и спокойна нощ на останалите!
Га бехме млади с жената, участвах наравно в домакинската работа.
В отглеждането на децата аз бех първият. Като заплачеше кератата посред нощите, моята се мусеше и не ставаше да го/я успокои. Ставах аз, гушках кератата и й мрънках китайски мелодии, от зор
Готвех не по-малко от жената, а че - и повече. Ми то аз я научих да готви.
Та така.
Нещо не ти разбирам коментара.
Имаш ли деца, прочее, Марандка?
Бе, мо'е готвиш - забелязал съм го - аз от 2 реда се ориентирам и си ми ясен.
Немам засега - сек. да ви довърша нещата по БГ-то, че съм на метлата.
П.П. Ръка, която дава - не осиромашява, бро ...
Аз съм бил без храна от 2-3 дни от нерви, че спирам да се храня и гледам в кръчма някой гладен и го черпя.
Бъди човек - иначе ще станеш евреин - които плюеш.
------------------
Нали се бях базикал тук, че 1 приятел с кръчма 300 места ме кани на РД - и ми сипа там 2-3 чинии и един се залепи до мен и взе да ми рецитира Библията и аз му бутнах всички чинии, ядки и т.н. пред него да си хапне. Беше гладен човека.
Аз тоже не бях ял от дни, ама при мен е друго - не защото няма, а защото като вляза е мензис и откачам докато нещо се направи и не ям.
унижение ли е да нахранеш някого, бря? Деца, родители, комшии, приятели, непознат ..?
Да ти имам селските сметки
П.П. Рисковете са, че започват комшийките да те разнасят наред из махалата - тоя готви много яко, па не винаги си на кеф за готвене, ако ме разбираш.
Махмурлук, главобол, ядове за други неща и т.н. Трябва да си много споки като тръгнеш да готвиш.
Марандка,
нещо не си ме разбрал май.
Га бехме млади с жената, участвах наравно в домакинската работа.
В отглеждането на децата аз бех първият. Като заплачеше кератата посред нощите, моята се мусеше и не ставаше да го/я успокои. Ставах аз, гушках кератата и й мрънках китайски мелодии, от зор
Готвех не по-малко от жената, а че - и повече. Ми то аз я научих да готви.
Първо ще вдигне "Революцията" в БГ и като наближи ще се изнесе като бит фидераст да бачка за кинти, а после ще се върне да обира лаврите/кинтите
П.П. Между другото Путин е бил привърженик на Хегел и моя милост с любопитство следи "развитието" на Мичока, понеже и той стигна дотам като философска школа.
Ся чакам - ще си повярва ли?
Че такъв тупаник ( философски ) ще му думна, че ще бере жълт кантарион докато тичка. Много ги обичам такива, предвид някой прочел Винету.
Оттам се хлъзга - аз много съм чел и вие сте фрости
Е, що да са грешки? Май не са. Щото става въпроз за американски полови отношения.
Там може, там става мъжът да е путьо и заради това жената да му дава не един път на месец, ами - цели два пъти на месец. Понеже миел чиниите. И то е доволно, това американско мъжле, включено в тази американска статистика на путьовците.
Аз миех/не миех чиниите вкъщи, перях/не перях на ръка, метях/не метях по мое собствено желание, а не поради това, че жена ми нема да ми даде. Ако ще, ще ми даде, а ако не ще - нема.
С последствията си, разбира се. Хе-хе.
Тоя па,
унижение ли е да нахранеш някого, бря? Деца, родители, комшии, приятели, непознат ..?
Да ти имам селските сметки
П.П. Рисковете са, че започват комшийките да те разнасят наред из махалата - тоя готви много яко, па не винаги си на кеф за готвене, ако ме разбираш.
Махмурлук, главобол, ядове за други неща и т.н. Трябва да си много споки като тръгнеш да готвиш.
..........Мъжете, които активно поемат женските задължения в домакинската работа,в готвенето и чистенето а не се грижат само за косенето на моравата, се радват на по-добър секс, установи американско проучване, цитирано от в. "Дейли мейл".
Добре, че във всяко изследване има статистически грешки......
Е, що да са грешки? Май не са. Щото става въпроз за американски полови отношения.
Там може, там става мъжът да е путьо и заради това жената да му дава не един път на месец, ами - цели два пъти на месец. Понеже миел чиниите. И то е доволно, това американско мъжле, включено в тази американска статистика на путьовците.
Аз миех/не миех чиниите вкъщи, перях/не перях на ръка, метях/не метях по мое собствено желание, а не поради това, че жена ми нема да ми даде. Ако ще, ще ми даде, а ако не ще - нема.
С последствията си, разбира се. Хе-хе.
..........Мъжете, които активно поемат женските задължения в домакинската работа,в готвенето и чистенето а не се грижат само за косенето на моравата, се радват на по-добър секс, установи американско проучване, цитирано от в. "Дейли мейл".
Бедна ми майка юнашка, ако "вързвах" когото и да е било с рукола....
пп Аз децата от 15-22г не мога да ги различа...Всички ми са като детска градина....Даже не мога да си помисля глупости.......А за тези между 22 и 42 само си мисля......
Нали знаеш кои били повече от китайците?
- Мераклиите
----------------------------
Ма как го ядеш т'фа, бря - спри да гледаш оня клоун Рудолф по 24китчън канала. Холандците не могат да готвят, па и тоя е сладкар - не е готвач да'е ...
Ония имат само едно свястно ястие - което е било най-евтино за моряците и се нарича зрял фасул с наденица. Не са го измислили те - но просто било масов спорт. Всичко друго им е изгъзици.
Коментар